Inlägg

Inlägg som Superb har skrivit i forumet
Av Superb

Re: Blanda ihop Crysis och Google Earth?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av str8forthakill
...
Tror ni att det skulle vara möjligt att skapa en interaktuell fullskalakopia av hela världen med google earth som mall och sedan skapa världens fetaste realityspel där man kan rejva runt hursomhelst? Kunna skapa sig ett interaktuellt liv i en kopia av världen man lever i? Och som ständigt byggs ut som den riktiga världen i realtid med aktuella katastrofer och dess förödelse drabbar båda världarna?

Det har jag funderat länge på, kanske inte med att blanda in google earth, men att det skulle vara grymt med ett sådant spel.

"fullskalakopia av hela världen". Då skulle du behöva en riktigt stor skärm

Av Superb
Citat:

Ursprungligen inskrivet av robino_
Det blev ju inte heller helt rätt, because skall det vara.

ja, självklart. Fel av mig

Av Superb

http://edgren.no-ip.org/collection/wiki.php?platform=2

Du har gett mysql_num_rows() ett felaktigt argument på rad 531 i filen wiki.php

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\wamp\www\collection\wiki.php on line 531
0

edit:

Hittade också en felstavning på http://edgren.no-ip.org/collection/register.php
det ska vara becuse, inte be cuse. Säkert bara ett slarvfel, men det är också ett fel

Av Superb

Kan jag få tillbaka min dator nu? Du har lånat den för länge

Riktigt härligt bygge!

Av Superb

Se till att du indexerar de kolumnerna som används ofta i sql-satser. Det kanske inte märks så jätte stor skillnad i början men allt eftersom databasen växer så blir du mer eller mindre beroende av indexering.

Av Superb

Behöver hjälp med ett webbläsarspel

Hej alla!

Jag håller på med ett webbläsarspel och skulle behöva lite hjälp med en sak. Jag kommer att behöva en karta, som på travian till exempel där man kan bygga saker på en viss koordinat och alla spelare delar på samma yta(alla kan bygga på den). Har ni spelat travian så förstår ni hur jag menar. Jag vill alltså veta hur ni tror att det fungerar och kanske kan förklara det för mig. Sedan undar jag också över den kartan man har över sin by, hur man får rätt hus på rätt plats och hur man sedan lagrar detta i databasen. Det första jag kom och tänka på var HTML MAPS. skulle uppskatta lite hjälp med det här.

Tack på förhand.

Av Superb

Problem med MagicTunes färgkalibrering

Hej

Jag sitter och försöker kalibrera min nyinköpta skärm, en Samsung 245B. Jag använder mig utav samsungs egna MagicTune men jag förstår inte riktigt hur jag ska göra, hur ska det se ut när färgerna är bra?

Vad jag har förstått så ska kvadraten i mitten nästan helt och hållet försvinna när man har hittat rätt, men jag har suttit en stund och det är otroligt svårt att få den att försvinna/inte synas. Gör jag fel, och i såfall, hur ska jag göra?

Tack på förhand!

Av Superb

Ganska otroligt faktiskt. Undar hur den skulle klara sig om man använda ett gevär istället för armborts?

Av Superb

Acer P243W eller Samsung 245B

Hej

Jag funderar på att köpa en ny skärm och har kollat lite extra på de här två. Vilken av dem är att föredra? Vad finns det för för- och nackdelar? Jag kommer även att köra Xbox360 på den, vilken lämpar sig bäst för det? Kan ni tipsa om andra skärmar i samma prisklass så är det intressant.

Tack på förhand!

Av Superb

Bara göra som rastersize säger, funkar utmärkt.

Av Superb

Du kan använda samma session för att lagra olika värden, du behöver inte ha en för varje.

Av Superb

Kör på en separat tabell för alla gästboksinlägg så lägger du till användarid för varje inlägg och sen visar det på rätt sida.

Av Superb

Ja, det är ju roligt.

Av Superb

Bra, då hinner jag vara med i julkalendertävlingen

Av Superb

haha, antagligen

Av Superb

Vad händer med komplett.se?

Det verkar vara något problem hos komplett.se, försökt komma in hela dagen och nu när jag försökte tredje gången så får jag upp detta:

Server Error in '/' Application. Object reference not set to an instance of an object. Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code. Exception Details: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. Source Error: Line 160: Convert.ToString(HttpContext.Current.Session["Session.SegmentId"]) != "2") Line 161: { Line 162: if (HttpContext.Current.Application["Store.ALAND"].ToString() == "NO") Line 163: { Line 164: return 3; Source File: c:\www\prod.komplett.se\root\App_Code\ChromeCatalog.cs Line: 162 Stack Trace: [NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.] ChromeCatalog.GetFinancingId() in c:\www\prod.komplett.se\root\App_Code\ChromeCatalog.cs:162 ChromeContext.SigninAnonymous() in c:\www\prod.komplett.se\root\App_Code\ChromeContext.cs:2314 ChromeContext.CreateSessionContext() in c:\www\prod.komplett.se\root\App_Code\ChromeContext.cs:136 ASP.k_k_aspx.__Render__control1(HtmlTextWriter __w, Control parameterContainer) in c:\www\prod.komplett.se\root\k\k.aspx:174 System.Web.UI.Control.RenderChildrenInternal(HtmlTextWriter writer, ICollection children) +2065883 System.Web.UI.Control.RenderChildren(HtmlTextWriter writer) +24 System.Web.UI.Page.Render(HtmlTextWriter writer) +26 System.Web.UI.Control.RenderControlInternal(HtmlTextWriter writer, ControlAdapter adapter) +25 System.Web.UI.Control.RenderControl(HtmlTextWriter writer, ControlAdapter adapter) +121 System.Web.UI.Control.RenderControl(HtmlTextWriter writer) +22 System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +1896 Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.42; ASP.NET Version:2.0.50727.42

Någon som vet vad som försigår?

Av Superb

Jag tycker den nya designen var riktigt snygg och behaglig för ögonen!

Av Superb

Problem med installation av WxWidgets

Tjena

Jag sitter och försöker installera Wxwidgets 2.8.7 med VC++ 2005 Express Edition. Det går inte så bra när jag ska kompilera alla projekt från build\msw\wx.dsw, jag väljer batch build, markerar alla project och trycker på build. När kompileringen är "klar" så är det massvis med mystiska fel men jag testar att kompilera ett exempelprojekt ändå, inte helt oväntat blir det misslyckat och jag får bara massa LINK-errors.

Jag skulle verkligen uppskatta lite hjälp, behöver ni mer info om något så är det bara att hojta till.

Av Superb

Kan göras ganska enkelt med ett servesidespråk och en databas. Vad du kan göra då är att spara bilden/sökvägen till bilden samt kommentarerna i databasen. Sedan länkar du ihop all information med ett id, man kan till exempel göra såhär i php:

bild.php?id=21

Av Superb

Jasså