Inlägg

Inlägg som MooD har skrivit i forumet
Av MooD
Skrivet av ErDraug:

Ersättare till WC3 är WC3? :s

Ja

Av MooD

Skulle nog säga warcraft 3 isåfall

Av MooD
Skrivet av aMp:

Det kommer krävas mer bandbredd och film-filerna blir ENORMT stora för det ska fungera bra i verkligheten just då!

Varför skulle det vara det jämfört med dagens 3dfilmer menar du?

Av MooD
Skrivet av minh:

de spel som jag tänker på är fps spel.... jag tänker eftersom det är rätt så snabba rörelse där så kanske det är inte funkar... för jag tänkte mig med xbox 360 kontroll för den har väl stöd i windows men vet inte hur det kommer till spel...

och jo jag hade tänkt att går online... annars är det ju lite för B att köra offline...

Det fungerar men du hamnar i underläge

Antingen köper du en trådad xbox 360 kontroll, eller en otrådad med adapter. Själv föredrar jag det förstnämnda.
Finns ju givetvis fler alternativ.

Av MooD

Nintendo 64an kunde lagga till rejält i vissa spel, ex star wars racing med högre upplösning ikryssat. Även ocarina of time kunde lagga ordentligt vissa gånger.

Av MooD
Skrivet av Vardagsrum:

Tror du att Diablo 2 fortfarande hade varit spelat av så pass många människor som det faktiskt spelas av om dem släppte en uppföljare varenda år? Tror du dessutom att Diablo 3 hade hållt hög standard om det släpptes 2002, året efter LoD? Ärligt talat, sluta gnäll. Blizzard, Valve, EA, Activision och de andra stora bolagen vet mycket väl vad dem håller på med. Tror du att det är ett gäng dagisbarn som sitter och planerar släppen för de här enorma spelen? Vill du spela en serie som släpps varje år är det ju bara att hålla dig till Call of Duty så är problemet löst. Förstår inte grejen med så många tonåringar som sitter på forum och skriver "fattar inte vad de håller på med på (stort spelbolag). varför gör de inte bara såhär?". Har ni en blekaste aning om vad de gör och vilket ansvar de har för bolagen? Tänk ett steg längre än "jag vill att det ska vara såhär, varför är det inte såhär?".
Ta Diablo teamet hos Blizzard. De släpper uppföljaren till ett av de största rollspelen någonsin och för att UNDVIKA att det blir för hastigt släppt så att de måste släppa 100 patcher första månaderna för att spelet inte är klart (kolla BF3/MW3) så släpper de det när de känner att det är klart. DET anser jag vara att ha koll på vad fansen vill ha; att släppa en FÄRDIG produkt. Problemet är ju att alla är så fruktansvärt bortskämda och otåliga.

Tycker att det ska bli grymt intressant att se vad Valve skapar i framtiden med tanke på deras annars väldigt genomtänkta spel.

Jag var ironisk.. eftersom killen jag citerar verkar tycka det är skit att spelutvecklare "mycket snack och lite verkstad", dvs inte släpper ett spel varje dag.

Av MooD
Skrivet av lolflakes:

Principsak. Jag gillar inte att alla köper en sak utan att riktigt veta varför

Du säger att du dissar iphone oavsett om den är bra?! Det finns många som köper mycket av samma vara, exempelvis är inte variationen på val av plockgodis inte så stor... Är det dåligt därför?

Ogillar du saker utan att veta varför?

Av MooD
Skrivet av Wully:

Gå tillbacka till cod och kolla på förändringarna som sker varje år... oh wait

Låt valve ta tiden dom behöver för att göra HL3

Och jag som trodde jag var övertydlig!

Av MooD
Skrivet av lolflakes:

Jag kommer nog dissa iPhone även om den blir snygg och bra. Så jävla trött på att ALLA ska ha iPhone. Folk köper iPhone för det är de enda de känner till

Varför är det så viktigt att bry sig om vad andra har? Är du rädd att din identitet ska bli "okunnig som köper iphone?"

Av MooD
Skrivet av JPLarsson:

3. Nämn ett företag med schyssta arbetsvillkor som är i Foxconns storleksklass och som tvingats sätta upp nät och tvinga arbetarna att skriva på avtal för att hindra folk från att begå självmord.

Är det negativt att de sätter upp skyddsnät? Är det på samma sätt dåligt att vi exempelvis har psykvård i Sverige?

Av MooD
Skrivet av Ac3R:

1080p och MKV format men som sagt fick den att rulla nu.. Dock kan de bli nåt litet små hack så det rullar typ 98,5% men det kan jag leva med för de kan lika gärna vara filen.

Ptja den datorn ligger väldigt på gränsen. Grafikkortet klarar inte av det och processorn ligger väl i gränslandet. Det är som det ska vara alltså.

Av MooD

Vad är filmen på för upplösning, format?

Av MooD
Skrivet av zin:

Undrar vad Valve håller på med egentligen, det är mycket snack men lite göra. Väntar fortfarande på nästa släpp i Half-Life serien.

Ja, samma gället blizzard. Skandal att det ska ta tio år att släppa en uppföljare, som dessutom presenteras runt 3 år innan släpp. Jag vill ha spelsläpp i samma serie varje år, det är bäst så!!!

Av MooD
Skrivet av Ac3R:

Provade o köra 1080p trodde laptopen skulle orka driva det men det gick inget vidare...

HP Compaq 6510b specs:

CPU: Intel Core 2 Duo T7500 2.20GHz
OS: Microsoft Windows Vista Business
Hard Drive: 120 GB SATA @ 5400RPM
Screen: 14.1" WXGA Widescreen (1280 x 800)
Graphics: Intel GMA X3100 integrated graphics
RAM: 2.0GB DDR2 SDRAM @800MHz (2 x 1GB

Kan du beskriva lite mer ingående vad det är som gick snett? Den datorn borde klara av det "utan problem".

Av MooD
Skrivet av Dr.Mabuse:

Jag kan hålla med om att kvalitén på VGA-signalen kan skilja mellan olika kort. Däremot är inte min erfarenhet att kvalitén genomgående skulle vara sämre på just nyare kort. Däremot tycker jag att kvalitén snarare är i paritet med hur pass påkostat kortet är i sig. Dyrare = bättre.

Edit: Nvidia har kanske en annan filosofi än AMD idag?

Ja nu har jag bara ägt 4 olika grafikkort på 5 år så är bara min egen slutsats, dvs att det är inte bara vga vs dvi (och hdmi) utan även vilket kort vgakontakten sitter på!

Av MooD
Skrivet av Dr.Mabuse:

Enligt min erfarenhet är det mycket vilket grafikkort man har. Nya grafikkort har dåliga omvandlare till VGA (eller dylikt) och då blir bilden mer flimmrig. Ex mitt 560 TI ger ett flimmer i VGA bilden, inte direkt störande men det är synligt. Det är lite som att det ligger ett tunt filter med "myrornas krig" ovanpå bilden.

Mitt 5850 var mycket bättre på detta, trots att även det är relativt nytt.

Av MooD

Hur kommer det sig att du inte har fler interna? Bärbar?
Verkar lite konstig fördelning om den är stationär imo.

Av MooD
Skrivet av Orisons:

Är det bara jag som tänker att det är som med bilar med elektronik, det kostar 20% av inköpspris att bara ta av plasten, och ytterligare 20% att faktiskt använda den, jag kanske är dumsnål men jag betalar ogärna mer än 50% av dagspris för begagnad elektronik, 20-30% rabatt kan man få på komplett då de kör nån kampanj.....och det är ändå en risk att köpa begagnat...

Märkligt att tänka så. Hårdvara (cpu, minnen, osv) slits ju inte likt bilar.

Av MooD
Skrivet av Aleshi:

Jag pratar inte om PC, jag pratar om spel överlag. Du kan inte tråda ett spel särskilt lätt oavsett.

Jösses, det var ju samma ord i trådarna om Xbox 360, ändå använder till och med PCspel mer än en kärna. Varför är det så?

Det som är idag är inte konstant för evigt.

Av MooD
Skrivet av Aleshi:

Har du förstått något jag sagt? Man kan utnyttja 2-3 kärnor relativt bra till varierande grad. Men skillnaden mellan 2 och 3 kärnor är oftast liten och över tre kärnor brukar skillnaden i de allra flesta fall vara obefintlig. Just för att man med varierande resultat kan lägga ut någon del av spelet på extra kärnor. Men det är svårt att hitta jobb för ens fyra kärnor.
Och nej, Tri-core var väldigt lagom till xbox, allra helst eftersom det var väldigt rimligt att vi skulle kunna använda så många kärnor till spel de efterföljande åren. Vi ser ju hur väl det fungerar jämfört med Cell som framstår som pengar i sjön i jämförelse.
Fast om jag inte minns helt fel så är det bara två kärnor som används till spel i xbox 360, den tredje kärnan går till OS och att packa upp texturer och annan information. Eftersom de får komprimera så hårt när de inte har bluray så fick de ha en dedikerad kärna till att kompensera detta.

Varför måste du blanda in PC när det är xbox det hela handlar om? Ett spel till PC måste anpassa sig till äldre modeller, länge var det helt onödigt med mer än en kärna på en PC som spel var det primära, samtidigt utvecklades konsollspelen för xboxens tre kärnor. Tycker inte alls att PCs begränsningar ska hålla tillbaka spelutvecklingen för konsoller.

Skrivet av Aleshi:

Fast om jag inte minns helt fel så är det bara två kärnor som används till spel i xbox 360, den tredje kärnan går till OS och att packa upp texturer och annan information. Eftersom de får komprimera så hårt när de inte har bluray så fick de ha en dedikerad kärna till att kompensera detta.

Ska inte, enligt ryktet, exempelvis två cores användas till kinect?