Julafton närmar sig med stormsteg och med inte mycket mer än en vecka kvar tar vi och öppnar lucka nummer 16. Här gömmer sig en ångande färsk julklappsdikt och en SSD som håller jämna steg med nedräkningen till paketöppningen.

Det är mörkt och kallt och inget känns längre ballt.
Jag saknar nåt kul i mitt liv och känner att jag behöver nåt med lite riv.
Plötsligt som en skänk från ovan, såg jag den ultimata gåvan.
Ett bärbart spel, om jag inte har fel.
Ett föremål som kan få mig att skratta! Jag kan nästan inte fatta!
Glädjen bara börjar rusa i min kropp och jag känner att jag får nytt hopp!
Om jag får det här, så blir jag nästan kär!
Ja, jag önskar verkligen att tomtens säck, är fylld med en... Steam Deck!

Den fyndige författaren till dagens julklappsönskning är @LabradoodleLover. Om det ligger någon Deck i tomtens säck återstår att se den 24 december, men för att lindra väntan blir det såklart belöning med 1 000 kronor i presentkort hos en välkänd datorbutik. God jul!

Tävla i SweClockers julkalender!

ingress2.jpg

Vill du också vinna julklappar? Tävla i SweClockers julkalender genom att spela in ett eget julklappsrim, framför en juldikt eller sjung en julsång om valfri pryl som du önskar dig i jul. Du behöver inte synas på bild och det går även bra att bara skicka in texten. Vinnare dras varje dag fram till jul.

Klicka in och tävla

Sponsormeddelande

Snabb SSD från Kingston i dagens lucka!

I dagens lucka hittar vi lagring till schysst pris från Kingston! Här är det kompakta Kingston NV2 1 TB som tittar fram, som utöver stöd för PCI Express 4.0 bjuder på snabba läs- och skrivhastigheter på upp till 3 500 MB/s respektive 2 100 MB/s. Passa på att fylla julstrumpan med lagring!

Till erbjudandet