Insidan forts.

Insidan av den vänstra sidoplåten med den större utav de två fläktarna. Fläktens placering ter sig lite konstig, effektivare vore att placera den helt och hållet framför den perforerade delen av sidoplåten. I sidoplåten ser vi också strömförsörjningen till fläkten och sidobelysningen.

Den högra sidoplåten, inte mycket att orda om här. Strömförsörjningen till belysningen syns även i bild.

Upp till bevis! Nu går det säkert att bedöma en fläkts storlek på olika sätt men en diameter på 290 mm är det svårt att få till 360 mm. Hur mycket man än försöker. På Tagans webplats anger man de exakta måtten till 335 x 335 mm, även detta ligger en bra bit ifrån sanningen. Om man som kund köper detta chassie i tron om att det är utrustat med en fläkt på 360 mm och finner en fläkt på 290 mm blir man besviken.

Fläkten är även den utrustad med belysning, här i form av blåa lysdioder (LED). Själva fläkten känns ganska plastig och konstruktionen ger inte ett gediget intryck.

Från fläkten löper två sladdar, en molex-kontakt som kopplas till ett litet kretskort samt en annan kontakt som kopplas vidare till ratten för spänningskontroll.

Kablaget som leds bak från chassiets frontparti. Dels sladdar för start- och omstarts-knapp och dels för lysdioderna för Power on och hårddiskaktivitet. Vi ser även sladdar för på/av-knappar till fläktarna och spänningskontroll av detsamma.

Strömförsörjningen till en utav de två fläktarna. En av molex-kontakterna ansluts till nätaggregatet medan den andra ansluts till fläkten.