Närmare titt

box.jpg

Jag brukar inte bry mig så mycket om förpackningen som produkter kommer i så länge den skyddar produkten bra. Men kartongen för Devolo dLAN 1200+WiFi ac syns definitivt. Den har samma stuk som deras hemsida och ger en klar TV-shops vibb.

adaptrar.jpg

Det kommer med två olika adaptrar med detta paket. Den ena ska kopplas till din router, eller där du nu har trådat ethernet. Den andra adaptern, den största av de två, har den trådlösa accesspunkten i sig och sätts där du vill få ut trådad och trådlös nätverk.

adapter1.jpg

Första enheten som kopplas in i routern har endast en knapp, vilken används för att para ihop den med andra enheter. Utöver hittas ett litet hål som används för återställning. Den större enheten har dubbel uppsättning knappar, ena som stänger av Wifi medan den andra är för att ansluta till router via WPS.

vagg.jpg

Jag skrev att teoretiskt sett kommer inte en väggkontakt gå förlorad eftersom det sitter ett uttag i båda adaptrarna. I praktiken är de stora och den enda typ av kontakt du kan använda i väggkontakten bredvid är av den platta typen.