#gta-vi

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

70

Krönika: Sen GTA VI-lansering på PC svider i spelhjärtat

GTA VI-trailern släpptes i veckan och spred hype över hela nätet. Men PC-spelare lämnades med en bitter eftersmak och André har åsikter om situationen

83

Snabbkoll: Vilken plattform ska du spela GTA VI på?

GTA VI-trailern släpptes i veckan och har väckt känslor. Mycket då spelet inte släpps till PC direkt. Ska du köra på konsol först, eller väntar du till PC-släpp?

120

Dubbelköpare anledningen till GTA VI-lansering på PC dröjer

Efterlängtade Grand Theft Auto VI släpps 2025, men PC-lansering uteblir, vilket enligt experter beror på spelares vilja att köpa spelet till flera plattformar.

256

Grand Theft Auto VI släpps 2025 – här är första trailern

Som tidigare ryktats återvänder spelserien till Vice City, fast denna gång i en modern tappning med två spelbara protagonister.

68

Rockstar kan avtäcka Grand Theft Auto VI i veckan

Nya uppgifter pekar på att Rockstar lyfter skynket av nästa del i den långlivade spelserien inom några dagar. Smakprov kan dröja till december.