#sff

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

32

Fractal Design Mood – välventilerat chassi som faller på mållinjen

Bolagets textilklädda SFF-chassi bjuder på ypperlig ventilation men faller på sitt begränsade grafikkortsstöd samt höga prislapp.

20

Nvidia släpper riktlinjer för grafikkort till små chassin

Ett nytt program för tillverkarpartner har som mål att standardisera storleken på kraftfulla grafikkort som får plats i små chassin.

18

Cooler Master Ncore 100 Max – lättbyggt minstingchassi

Cooler Masters nya SFF-chassi Ncore 100 Max tar plats i testlabbet, där det bjuds på integrerad AIO-kylare och imponerande expansionsmöjligheter för grafikkort.

21

Cooler Master lanserar NR200P V2 – bättre stöd för vattenkylning och långa grafikkort

Uppföljaren på bolagets populära minstingchassi bjuder på betydligt mer utrymme för senaste snittets grafikkort men desto sämre stöd för luftbaserade processorkylare.

38

Cooler Master lägger ner populära chassit NR200

På CES lanserade Cooler Master en ny version av mini-ITX-chassit NR200P och nu visar det sig att det även kommer ersätta vanliga NR200.

47

Fractal Design Terra – välbyggt och flexibelt SFF-chassi

Fractal Designs utmärkta minstingchassi Terra tar plats i testlabbet med löften om ett premiumosande yttre som kombineras med ett minst sagt flexibelt inre

18

Optisk läsare i TV-bänken när Silverstone lanserar kompakt chassi

Silverstones Milo-serie får en avlång och platt uppföljare, med plats för stort grafikkort och ett inslag för DVD- och Blu-ray-fantasten.

13

Intel utrustar NUC med Core i9-13900K och stöd för större grafikkort

NUC 13 Extreme får rejäla uppgraderingar med DDR5-minne, upplåsta processorer och stöd för större grafikkort. Samtidigt växer chassit på höjden.

26

Streacom DA6 är öppet SFF-chassi uppbyggt kring stålrör

Chassimakaren slopar allt vad sidopaneler heter med sin nya modell DA6, vilken erbjuder en helt öppen struktur för god luftgenomströmning.

Sponsras av Phanteks
9

Testpilot: Phanteks Evolv Shift XT – en fällkniv i SFF-format

Små chassin innebär ofta kompromisser. Testpiloten David Kvist synar Phanteks Evolv Shift XT som har ett ess i rockärmen.

65

Phanteks Evolv Shift XT – ett kompakt chassi i toppklass

Phanteks äntrar testlabbet med Evolv Shift XT, ett kompakt premiumchassi som kan växa på höjden vid behov.

38

Cooler Master introducerar Mini ITX-chassit Masterbox NR200P MAX

Företaget möblerar om inuti storsäljaren NR200P och integrerar bland annat vattenkylning samt nätaggregat.

32

"Beast Canyon" är Intel NUC för entusiaster – lådvolym på 8 liter

Intel stöper om NUC Extreme-plattformen till ett renodlad SFF-bygge, med färdiga Compute Element-kort och dedikerat grafikkort som beståndsdelar.

62

Louqe Raw S1 – kompakt premiumchassi med vissa skavanker

Svenska Louqes senaste chassi Raw S1 äntrar testlabbet med löften om bra expansionsmöjligheter i kompakt format och god kylförmåga.

22

Silverstone Sugo SG14 – kompakt men rymligt SFF-chassi

Silverstone besöker testlabbet med sitt nya SFF-chassi Sugo SG14, vilket ska erbjuda kompakta yttermått utan att tumma alltför mycket på expansionsmöjligheterna.