Trailers och videor

Magicka: Wizard Wars

Svenska Arrowhead fortsätter att fila på magikersimulatorn Magicka och släpper en ny titel med fokus på spelare mot spelare. Det ryktas om att titeln hamnar under genren MOBA där spel som Dota 2 och League of Legends är bosatta, men med all oavsiktliga skada på dina egna kamrater.

Dungeon Defenders 2

För den som är intresserad av att se mer från Dungeon Defenders 2 visar nu utvecklarna en hel del av det faktiska spelet. Sekvenserna är tagna från en tidig version av titeln och mycket kan komma att ändras till den slutgiltiga produkten.

DC Infinite Crisis

Företaget DC Comics som satsar på serietidningar om superhjältar tar sig an MOBA-genren i samarbete med spelföretaget Turbine. Sedvanliga hjältar och skurkar från DC Comics arsenal är spelbara och en hel del visas i klippet.

Daylight

Om intresset ligger bland skräckspel är Daylight något att se fram emot. Videoklippet demonstrerar en kort sekvens av spelmekaniken utan att avslöja vad det är spelaren ska vara rädd för.

Assassins Creed 4

Ubisoft sparar inte på krutet på att visa finesser och en hel del action från den kommande titeln i Assassins Creed-serien. Sjöslag, plundring, skattjakt och mord – allt som hör till pirater visas i denna trailer.

Thief

Detta kan knappt kallas för en trailer, men Square Enix retas med att visa ett första klipp av Thief gjord helt och hållet i spelets motor.

Metal Gear Solid 5

Hela sex minuter av Metal Gear Solid 5 är släppt på nätet för allmänheten att beskåda. Videon visar den första delen av titeln där användaren ska lära sig att spela och styra karaktären.