Nu tänder vi det tredje ljuset i adventsljusstaken och kan konstatera att vi är halvvägs till julafton. Det finns alltså många chanser kvar att få en plats i julkalendern, vilket belönas med presentkort och chans att vinna hårda klappar från Komplett. Bakom lucka 12 bjuder Dustin erbjudande, medan dagens vinnare satsar på stenhårda toner om uppgraderingar.

'Cause I'm a SweClocker
Top of the line
Ingen firar jul som jag
PC-uppgraderingsdag
SweClockers
It will be mine
RTX på GPU:n
Dubbelt så snabb CPU

Dagens vinnare är @Torzelan, som till tonerna av elgitarr upplyser om vad julen egentligen handlar om – att uppgradera datorn till det senaste! Det lysande bidraget och gitarrsolot belönas med presentkort på 1 000 kronor i välkänd datorbutik. God jul!

Tävla i SweClockers julkalender!

julkalender_ingress_full.jpg

Vill du också vinna julklappar? Tävla i SweClockers julkalender genom att spela in ett eget julklappsrim, framför en juldikt eller sjung en julsång om valfri pryl från den stämningsfulla julkalender-bilden. Du behöver inte synas på bild och det går även bra att bara skicka in texten. Vinnare dras varje dag fram till jul.

Klicka in och tävla!

Sponsormeddelande

Riktigt bra access-point från Aruba till ett strålande pris!

Aruba Instant On: AP22 är en vass AP som gör sig mycket bra för prosumers. Med stöd för den nyaste Wifi 6-standarden till ett mycket attraktivt pris, är den oslagbar i pris-prestanda-förhållande

Till erbjudandet