Var med och pusha Battle Royale Style spel framåt!

Permalänk

Var med och pusha Battle Royale Style spel framåt!

Hoj!

signera denna om ni är intresserade och vill pusha Battle Royale style spel framåt. Tar 10 sec.
Vet inte om Dice är de rätta företaget, MEN detta måste ge Bluehole eld i baken och börja göra något av deras 22Miljoner sålda X Cash innan någon annan blir herren på teppan.

Jag är mer än trött på hackers, den megasunkiga netcoden/rubberbandingen samt att springa runt med en fps kring 100 men som hela tiden beroende på miljön droppar ner till 40.

En FPS under 60 med ett spel som körs på low bör vara helt oacceptabelt inom PC världen idag och lämnat åt konsol bönderna att avnjuta.
(Skämt o sido)

https://www.change.org/p/dice-dice-create-a-battle-royale-sty...

Ha D Gott // Mvh Honky!

Permalänk

Jag har skrivit på!

Visa signatur

Speldatorn: Bärbar Lenovo Legion 5 med i5 10300h, 16gb ram, GTX 1660Ti , 144hz skärm

Permalänk

Vill man ha ett Battle Royal spel som flyter så är svaret Fortnite!

Problem med fusk å andra sidan verkar va ett växande problem oavsett titel dock

Dock skiljer ju det sig en del från låt säga PUBG i form och funktion, men är enligt mig bara en fördel här. Vill man dock ha en mindre cartoony approach så är ju alternativen dessvärre få. Att sedan Dice skulle vara lösningen på problemet ställer jag mig frågande till men skriver på ändå

Visa signatur

Asus Rampage V Extreme U3.1 | Intel I7 5960x w. Corsair H110i GTX | Corsair Vengeance LPX 32gb 2666 Mhz | Asus GeForce GTX 1080 TI OC | Samsung 850 Pro + WD lagring | Corsair RM850x i ett Corsair Obsidian 750D

Permalänk
Medlem

Vet inte varför man envisas med third person för alla Battle Royale spel.

Gissar på att man märker av skit netcode bättre i fps.

Jag skulle gärna se något annat, PUBG tilltalar mig inte även om det verkar kul så skulle jag aldrig palla lagget/ryckigheten som jag upplevt när jag testade det.

Fortnite har jag inte hunnit testa mer än 2 matcher, fast vettefan om jag kommer fastna för det pga tecknade looken.

Permalänk
SpelClockers

Battle royale är kul men att hoppas på att EA/Dice ska göra ett bättre spel känns väldigt avlägset med tanke på vad de skapat på sistone.

Permalänk
Medlem

Vet någon om Amazon fortfarande jobbar på sitt battleroyale spel eller om de canclade det projektet? Lumberyard engine ser väldigt trevlig ut.

Permalänk
Medlem

Hjälper till några developers från Canada som tillverkar Darwin Project, dom flesta som har hört/sett spelet minns att shoutcastern var "cringey" på E3. I spelet använder man inte skjutvapen utan yxa och pilbåge, så får man leta upp resurser på kartan för att skapa kläder & armor, man kan även uppgradera sina yxa samt skapa pilar.

Visa signatur

🎥 Twitch.tv/ZeakQ

Permalänk
Medlem

Fatta hur många lootboxes de skulle trycka in i ett sånt här spel...