Permalänk

Minneshantering?

Nu är det så att jag är en WoW fantast, men jag anar oråd när det gäller min minneshantering.

I början har jag 60fps vid 1680 x 1050... efter 20 minuter har och ev. någon ut tabbning 20 fps.

Jag har laddat ner nya chipset drivrutiner, nyaste direct x nyaste framework och det hjälper inte att ställa ner upplösning till t.ex. 1280x900... Kan felet ligga i någon minnes hantering och vad gör jag isf. åt detta? eller?

Tack för att ni delar med er av er kunskap! =D

Visa signatur

::Joel::
Köp och gör eget snus hos oss på www.snusmajoren.se

Permalänk

Vad har du för grafikkort ? Om du har ett gammalt så kolla hur varmt det blir. Jag hade ett Gf 6600gt innan i min gammla dator när jag körde wow. Allting blev laggigt när jag spelade i mer än 20-30 min. Jag öppnade sidan på datorn och det blev bättre. Tror att du kanske har samma problem som jag hade innan. Sen kan du kolla vad du har för olika program i gång sammtidigt. Tippar på att du kör wow i fönster som jag gör . testa isf att köra det i helskärm och se om det hjälper. Kolla dessa först och skriv tillbaks om du har samma problem. Sen om det inte löser sig posta din data specc .

Visa signatur

(\__/)
(O.o )
(> < )

Permalänk

Du ser vad jag har för dator i min "Tag"

Jag hade ett 6600 GT det lät för mycket, bytte till ett GTO850^2. Sedan bytte jag (igår) till ett Radeon XT 1950. Vilket borde klara betydligt bättre.... Jag kör inte i fönster och jag har inte något igång samtidigt. Varken någon web läsare eller något annat.

En annan underlig detalj är att ändrar jag till default (800x400) får jag inte bättre FPS =S?

Visa signatur

::Joel::
Köp och gör eget snus hos oss på www.snusmajoren.se