Permalänk
Medlem

I7 Landator 12k budget

Hej

Ska ha en riktigt lan dator då jag lanar nästan varje helg med kompisar och kommer snart att resa rakt igenom sverige för att lana några gånger och därför behöver jag en riktigt bra lan dator.

har en budget på 12k ungefär och det ska vara en I7a. här är datorn jag kanske ska köpa så behöver lite förslag på vad som ska ändras eller om nåt behöver ändras. Jag kommer inte byta moderkort, Prolle, hdd för det är jag säker på. det jag är ganska säker på är minnen och chassi, men om ni kommer med nåt bra förslag på varför jag ska byta nåt av dom så får det va bra. det jag behöver hjälp med att välja är nätagg(modulärt) och GPU.

kommer nog klocka prollen beroende på hur varm den är i chassit och om jag kan få ditt nån annan kylare utan att renovera chassit helt. sen crossfire/sli kommer det inte bli pga chassit.

jag vet att jag saknar Fri frakt och cd/dvd.

Visa signatur

https://hackernet.se - Wiki med inriktning open source och nätverk.

Permalänk
Permalänk
Medlem

byt ut nätaggregatet till et modulärt och detta är billigare

https://www.inet.se/datorkomponenter/naetaggregat/cooler-mast...

Visa signatur

=)

Permalänk
Medlem

Tobz0r hur ligger det kortet i värme utveckling då? sen kan jag inte har förstora graffe kort heller, men läste nyss ett test och han hade ett 8800GTX kort som är 27cm?? tror jag stog så på ett swec test ialla fall, och då måste man bygga om. och jag hittar inga längder på radeon korten.

psykfall done.

Visa signatur

https://hackernet.se - Wiki med inriktning open source och nätverk.