Grå sida, sidor laddar långsamt

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Strängnäs
Registrerad
Mar 2013

Grå sida, sidor laddar långsamt

Har under en månad ungefär lagt märke till att Sweclockers.se laddar väldigt långsamt. Behöver oftast uppdatera flera gånger för att kunna komma vidare på hemsidan om jag tryckt på en länk.

Många gånger blir sidorna endast gråa och jag får då stänga ner sidan eller uppdatera för att ladda om den.

Sitter på en iPhone samt Bahnhof som ISP. Någon annan som stöter på dessa problem när ni besöker Sweclockers?

www.marcushenkel.se
------------------------------------------------------
MSI GTX 1070 Gaming X 8GB # i7-8700K # HyperX Fury 16GB 2133MHz # Asus Strix B360-H Gaming # Crucial BX100 250GB SSD # Samsung 850 EVO 1TB SSD # Sennheiser Game Zero # Asus Xonar U7

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2014

Inte direkt att sidorna laddas långsamt men ibland får jag bara upp en blank sida och måste då stänga ner fliken för att 'nolla' det. Om man uppdaterar så börjar Chrome att ladda in sidan och man hinner se den blinka förbi innan man får upp en blank skärm och enda lösningen verkar vara att stänga ner fliken och börja om.

Jag har också Bahnhof som ISP men tror inte att det har med det att göra, däremot kan jag inte minnas att det hänt på desktopversionen så det är troligtvis mobilrelaterat.

Lenovo X1 Carbon / ASUS PB278Q 1440p

Trädvy Permalänk
Legendarisk
Hedersmedlem
Plats
::1
Registrerad
Dec 2002

@hnkl, @ågren: Vi har fått in ett par andra rapporter om det där, och hittills verkar den enda gemensamma nämnaren vara ISP:n, och jag har inte hittat något annan orsak här. Om ni hör av er till deras support så kanske de kan hjälpa till, eller om tillräckligt många gör det kanske göra lite djupare felsökning i sin ände.

Kan försöka att samla information om det i den här tråden, så fortsätt gärna här (låser denna):
https://www.sweclockers.com/forum/trad/1494470

Abstractions all the way down.