Permalänk
Medlem

MSI GT70 2PE

Hej,

Läs noga innan ni budar.

Jag köpte denna defekt här på Swec och tänkte att om jag lyckas laga den så skulle min sambo kunna använda den för enklare bildbehandling. Efter lite felsökning så visade det sig vara bios-chippet som antingen flashats fel eller var trasigt. Bios-chippet är bytt nu (jag har köpt och lött dit ett nytt). Det jag har hunnit testa datorn så fungerar den som den skall, dock tycker jag touchpaden är något seg men vet inte hur dessa är nya. Har även bytt kylpasta till grafikkort och processor och temperaturerna verkar vara helt okej. Problemet är att min sambo inte alls gillade att arbeta på en laptop därav kollar jag intresset. När jag köpte datorn så var det utan hårddisk samt med 8gb ram (inte 16 som jag tror det är orginal). Jag har för tillfället satt i en mekanisk 320gb wd disk men det är givetvis att föredra att byta till en ssd.

Spec
17,3" 1920x1080p
Intel 4810MQ Cpu
8gb DDR3 ram
Nvidia 880M
320gb mekanisk disk.

Jag har ingen orginalkartong etc utan bara dator och laddare.

Tänkte mig ett startbud på 1500kr vilket är vad jag har lagt ner på datorn så får vi se var det landar. Förbehåller mig rätten att inte sälja ifall min sambo ändrar sig.

Läs hela annonsen här

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Var det den som såldes här på SC cirka en månad sedan? Om jag inte minns fel hade säljaren gjort trådar om att han försökt flashat bios. Men kan minnas fel.

Hur tycker du kvaliteten på skärmen är, för visst är det en tn-panel? Oavsett, om allt fungerar som det ska stoppar jag in ett bud på 1500:-. Lär ju duga för Fortnite iaf.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Hej,

Det stämmer att jag köpte den för ca 1månad sedan, vet inte om säljaren hade skapat några trådar om problemet före och han hade inte skrivit någonting i annonsen utan bara "Slutade fungera helt plötsligt" typ. Googlade och då var det flera som haft problem med bioset.

Kvaliteten på skärmen (tror också det är TN) är ungefär som en skärm i 1000-1500kr klassen, dvs helt okej men inget super duper, normalt med backlight bleed vad jag kan se.

Fick frågan så förtydligar här, det sitter 1x8gb DDR3 1600mhz, Kingston. Det är även installerat en ICKE validerad version av windows 10.

Visa signatur
Permalänk

jag bjuder 1800kr + frakt.

EDIT : när hade Annonsen tänkt sluta så man vet när man bör vara med och bjuda i slutet? / mvh

Permalänk
Medlem

Tänkte vi avslutar imorgon em typ runt 18 tiden.

/Mikael

Visa signatur
Permalänk

@nrj: Okey då vet jag, bara hålla ögonen öppna då

Permalänk
Medlem

Efter lite ångest så höjer jag budet till 1900:-. Du får väl se om bumbiturbo väljer att följa efter.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk

Höjjer till 2000kr + frakt.

Permalänk
Medlem

@bumbiturbo:

Avslutar budgivningen med bumbiturbo som vinnare. Skickar PM.

Visa signatur