Permalänk
Medlem

Du säger att comhem är skit och man får kass hastighet, det verkar inte så alla får NÄSTAN mer än vad dom betalar för!

Visa signatur

R7 5800X3D | MSI X470 GAMING PLUS | 32GB 3200MHz CL16 | Powercolor Radeon RX 5700XT 8GB Red Dragon | Samsung 850 EVO 500GB | Samsung 860 EVO 1TB | Kingston A2000 1TB | 2x 3TB HDD | Seasonic FOCUS Plus 650W Gold

Permalänk
Medlem

Jag kommer få Comhems tre hål den här veckan. Kommer helt klart byta till deras telefoni som är mycket billigare än BBBs, som fungerar extremt dåligt.
Funderar även på att byta till Comhems bredband.

Har BBB 24/1 nu och har bara kommit upp till 12 med det. Plus att den på senaste tiden har tappat uppkoplingen minst en gång varje dag. Ibland fungerar det inte alls på flera timmar. Dessutom kostar det 399:- för mig av någon anldening. :s

Visa signatur

xenobioz.com
Free VSTs and music!

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Danski
massa textttt

För de som inte har möjlighet för LAN anslutning är både kabel och adsl mer än tillräckliga lösningar, och de leverantörer som finns idag räcker gott och väl till för att fullfölja de flesta kunders behov(är du inte nöjd är det bara att öppna pluntan).
Faktum är att LAN inte alltid heller behöver vara den bästa lösningen, allt hänger ju inte bara på hastigheten.

Hur gör du för att lyckas låta så negativ förresten?

Visa signatur

N/A

Permalänk
Medlem

Antalet klagomål är aldrig i förhållande till antal kunder?

Mitt företag har 3 kunder. Alla är nöjda.

Nisses Närlivs har 10 kunder. 5 är missnöjda och klagar.

Vem har flest nöjda kunder?
Vem har flest klagomål?

Telia har för mig fungerat superbra under alla de år jag hade telia så jag är en av de nöjda hos Telia iaf.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av gtihenke
Jag har en del polare som testat 8/1 från ComHem. Alla dessa blev missnöjda med bandbredden. Inte ens i närheten av 8mbit ner som de anger utan snarare 4-5mbit. Stabiliteten är inte heller speciellt imponerande.

Jag har BBB adsl2+ och jag har inga problem med stabiliteten. från 0,9mbit upp och 17mbit ner.

/H

Var det för två år sedan så är det konstigt att dömma ett företag på gammla meriter, de hade problem med hastigheten då men i de flesta fall beror dålig hastighet på comhem lina på en router som ej pallar mer än 4-5mbit alt nätverkskortet som måste stå på 10 halv duplex.

De har inga portspärrar förutom port 25 som nästan alla ISP's har och några som virus sprids via så nån server kan man allt ha utan problem.

Mycket ont om comhem beror på dåliga fastighetsnät där de ej får sköta servicen. Skulle garanterat kolla om comhem hade service innan jag tecknade för att vara säker på att man slipper vända sig till en sniken fastighetsägare för hjälp vid fel.

Som sagt får många MER hastighet än de betalar för hos comhem och då kan man nog inte klaga jämfört med bbb's 24/1 där de flesta får 14/1 ca. Bara att gå in på www.tptest.se och deras statestik så ser man att comhem levererar i många fall bättre än adsl 24/1 alternativen.

Sedan stämmer det inte att om man har comhem kan man inte få fiber i samma fastighet. I Sunsvall finns både bbb 10/10 alt 100/100 och comhem tex. Är helt upp till föreningen eller fastighetsägaren.

"Vill du byta dator på linan och glömmer ta realease IP, ja då kan du sitta där i en timme och vänta på deras utrustning ska glömma din mac-adress (din dators ID) för att kunna ansluta nått annat."

Måste garanterat varit på nemotiden för de modem de kör nu bootar man bara om så är det klart att köra. 15sec max tar det.

Visa signatur

Dooh!

Permalänk
Medlem

Att telia är en dålig ISP är den största bullshit jag sprungit på i det närmaste, tror inte min uppkoppling krånglat 3 kvällar totalt under nästan 3års användning, då har jag både uppgraderat hastighet och flyttat med den inom orten, har fungerat mycket bra, ganska många i min bekantskapskrets har även använt Telia och det har enligt dem fungerat mycket bra..

Visa signatur

En del av mina bildlänkar hostas på egen maskin, är bildlänkarna trasiga, ha tålamod.

Permalänk
Medlem

hehe shit glömde att jag startat denna tråd:P men tack för alla svar! kan dock ej säga att jag blivit så mycket klokare alla bara bråkar ju om vad som e bra och dåligt!:P men som sagt tack för alla svar

Permalänk
Medlem

Nejnej, inte alls så.

Metaforiskt :
Danski har varit på flaskan (2-3 helrör 50% vodka) vill sätta sig i bilen och köra hem och alla andra tycker han har fel när han säger att han visst klarar av att köra hem.

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ragnarok
.....hade bostream först inte ofta det var problem, blev på tvingad bbb-skräp-adsl var problem jämt kopplade ner fick inget ip osv osv, bytte till comhem och det strular verkligen ALDRIG

Hur snabbt hade du med Bostream? Hur snabbt hade du med BBB? Hur snabbt hade du ,ed Comhem?

Ju högre hastighet man skickar på desto ostabilare lina får man eftersom signalvärdena sänks.

Visa signatur

~Mental åt min signatur :( (Sedan 2002)
Uppdaterad signatur 9 år senare:
|Asus P8P67 Pro| Intel I7 2600K@4,6 Ghz | 16GB Corsair Vengeance 1600Mhz 8-8-8-24 | Corsair H70 | OCZ 1250W 80+ Gold | 2x VTX3D Radeon HD7950 3Gb @930, VRM @1250 | Corsair Force 120GB + x antal satadiskar |

Permalänk
Medlem

nu har jag en till fråga! nu har pappa bestält 24 från telia? någon som har det och hur har det funkar för er? och dags att köpa ny sån grej där telesladden går in on lansladden går ut. för den jag har nu en dlink.... FY FAN JÄVLA SKIT GREJ! har bara strulat! kan någon rekomendera någon anna sån låda som e bra?

en fråga till bara. jag kommer ju ha en sån lan sladd in i mitt rum, och där i från kan jag koppla in den i en till dosa då så jag kan sätta in flera sladdar i mitt rum. tex en till datan en till xboxen? frågade min systers pojkvän han jobbar typ med sånt och han sa att jag kunde få någon dosa med 24 sånna håll i något från cisco tror jag dom hette. men säg nu att jag får det att funka att i mitt rum där en lan sladd går in att jag sätter i den i den till sån lite dosa den från cisco och så det går ut flera salddar där typ en till datan och till xboxen. kommer det försämra min uppkopling?

blev lite veligt men jag hoppas ni förstår!
tack på förhand! jocke

Permalänk

varför inte ta comhem när comhem ska få högre hastigheter snart på Docis 3.0 som det sägs om ex du skaffar Telia 24/1 så sitter du där 1 år och medans kanske komhem har 10/10 och då kan man ju inte vara så glad ? så ta in dig på comhem

Ps min syrra har 128/64 comhem och det är lite instabbilit i Eskilstuna i alla fall

Visa signatur

Jag är bäst på det som jag är bra på.