Inlägg

Inlägg som farbrorjoakim har skrivit i forumet
Av farbrorjoakim

@joppekniven:

Det är ett drivrutinsfel. Prova att byta till följande drivrutin. Det är ngt med Windows creators update som nya drivers inte gillar hittills. När jag installerade denna försvann bildbuggen och jag har läst för många andra också.

378.92 - WHQL
Release Date Mar 20, 2017

Av farbrorjoakim
Skrivet av Laxpudding:

Jag spelar in allt i en tagning. Kör ad lib med stödorden ni ser på skärmen som guide. Klipper sedan vad som kan vara 20-30 minuter babbel ned till det kärnfulla.

Likt de flesta andra nördar tänker jag snabbare än jag talar och då speedas talet upp och det uppstår nya ord, vissa är svammel, vissa är funktionella ord som att jag överraskar mig själv med att säga "Flimmerfilmer".

Detta är samtidigt, på gott och ont, så äkta det kan bli. Vad ni ser är inte så värst annorlunda mot hur jag skulle agera och låta ifall ni pratade med mig direkt om AG352UCG. Har funderat på manus vilket tar mycket tid i anspråk, men också riskerar att minska äktheten i det hela. Jag blir mer en presentatör. Förhoppningsvis blir det en balans framöver, det är i alla fall dit jag strävar.

Vilka bildinställningar rekommenderar du förutom Gamma 3 och overdrive på Medium? Ska man ha "Game mode" på eller av? Vad är det för ngt?

Av farbrorjoakim

@Ratatosk:

Det verkar som det löste sig genom att jag ställde in DP ingång på skärmen (fysiskt). Kanske kom jag åt den igår när jag stängde av datorn och ändrade till ngt annat? Den är som en liten joystick. Anyways, tack för hjälpen.

Av farbrorjoakim

@Ratatosk:

På vilket sätt kan det leda till att lösa problemet? Har förresten provat med DP kabeln på en annan skärm och det funkar bra. Kan DP-ingången på skärmen ha gått sönder på något vis? Tycker det är märkligt isf eftersom jag körde igår utan problem innan jag stängde ned datorn.

*Provar att dra ut strömmen då. Hur länge ska man vänta?

Av farbrorjoakim

Jag undrar om det inte har på något sätt med detta att göra?

https://linustechtips.com/main/topic/768597-weird-periodic-ar...

Av farbrorjoakim

Hej,

jag köpte en Deltacokabel från Webhallen när jag startade upp datorn de första gångerna var det ingen skillnad men sen rullade det faktiskt på untan problem i 2-3 veckor (ska tilläggas att gick tillbaka till en äldre drivrutin också). Men nu när jag satte på datorn imorse så händer ingenting, bara en svart skärm (och jag spelade hela kvällen igår utan problem). Jag provar att köra med en HDMI-kabel och pang! inga problem. Vad ska jag göra? Blir tokig. HDMI är inget alternativ för mig då jag vill ha 100hz.

Av farbrorjoakim

jag köpte den för 7990kr på INet. Likes it a lot!

Av farbrorjoakim
Skrivet av Lothbrok:

Kan du filma din skärm med telefonen i en mörkare scen?
Eller flytta runt Steamrutan.

Jo visst finns det Blb men jag är ju van vid betydligt värre sådant på andra skärmar och faktiskt inget jag stör mig så mycket på. Då hade jag blivit galen om en död pixel funnits istället. Som lekman bland skärmar så kan jag ändå konstatera att spela spel och jobba i windows är fett nice med så stor skärm. Sen kanske nästa Acer X34p blir bättre men den lär säkert landa på 13000 kr vid release och det är ju lite väl häftigt för en dataskärm, tycker jag.

Av farbrorjoakim

Det är lite blb i kanterna men jag ser dem bara om jag står ett par m bort åt sidan. Du ser dem inte rakt framifrån. Ett stort plus är ju också hur stilren skärmen är och det passar mig extra bra som har den i vardagsrummet.

Av farbrorjoakim

Jag har AGn och för 7990kr som den går för nu på Inet är det verkligen inget snack om saken. Helt amazing att lira Rainbow på den här.

Av farbrorjoakim

Tack! Tycker det är märkligt att skärmtillverkare skickar med DP-kablar som inte fungerar.

Av farbrorjoakim

Hej igen,

kan någon här bara snabbt bekräfta att den här kabeln är rätt och inte ska krångla med pin 20?

https://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/94329-d...

Av farbrorjoakim

Hej,

kan mitt problem ha med kabeln att göra också? Använder den som kom med skärmen. Köpte den nya ultra-wide AOC 35".

Då och då när jag startar upp datorn så dyker det upp en konstig "färgad" linje i ögonhöjd rakt över skärmen. Datorn är igång och efter ett tag verkar den starta om och man kommer in i windows till slut. Efter typ 1-2 min. Väldigt irriterande.

Vill veta vad felet beror på. Är det skärmen vill man ju lämna tillbaka den. Men kan det vara DP-kabeln som spökar?

Av farbrorjoakim

Hej,

köpte skärmen och är riktigt helnöjd med denna. Jag har dock ett problem som ni förhoppningsvis kan hjälpa mig med. Då och då när jag startar upp datorn så dyker det upp en konstig "färgad" linje i ögonhöjd rakt över skärmen. Datorn är igång och efter ett tag verkar den starta om och man kommer in i windows till slut. Efter typ 1-2 min.

Jag har installerat drivrutin för skärmen, har senaste drivrutinen för mitt GTX 1080. Dragit ut alla kablar och satt i dom igen. Vad kan problemet vara? Någon annan som haft detta problem med en skärm eller är det just 21:9 relaterat?

Tack på förhand!

Av farbrorjoakim

Apple case för Ipad Pro 12.9. Billigt: 190 kr. Nästa billigast är 600 kr. Färg: vit

https://www.dustinhome.se/product/5010888711/baksidesskydd-fo...

Av farbrorjoakim

UE Boom 2 Bärbar Högtalare 890:- Billigast är 1490:- på prisjakt.

Now that's a bargain indeed!

Finns i tre olika färger.

https://www.komplett.se/product/854342/tv-ljud-bild/barbart-o...

Av farbrorjoakim

Det är mer spelare nu än vid release och kör du ranked så är du all set. Galet kul om man lär sig kartorna och och pratar med sina lagkompisar.

Av farbrorjoakim

Ngn som kan förklara för mig varför man får fortsätta i Horde mode när alla har dött? Vi dog alla i wave 10 men kunde ändå respawna därifrån och typ fortsätta hur länge som helst, trots att vi alla dog igen. Jag trodde spelet var över när alla dör?

Av farbrorjoakim

Hallå! Ska ut och fiska gädda i insjö i helgen. Några bra tips? Hur djupt går de nu t.ex?

Av farbrorjoakim

Den utmärkta och galet snygga högtalaren Marshall Kilburn för 1690kr på Elgiganten. Chromecast audio ingår. Den finns i vitt också till samma pris.

http://www.elgiganten.se/product/ljud-bild/hogtalare/KILBURNB...