Inlägg

Inlägg som tehlily har skrivit i forumet
Av tehlily

lösningen stavas externt ljudkort/ DAC, men jag tror nog att kortet klarar 1080p. vore lite som att skjuta sig i foten från ASUS'/AMDs sida annars.

Av tehlily
Skrivet av sack:

Kanske skulle den här tråden kunna byta namn till Officiella Sleeving tråden så kan vi samla information om återförsäljare, verktyg och lite tips och tricks?

I så fall "Officiella Sleevingtråden", eller kanske ännu hellre "Officiella Kabelstrumpetråden"

Av tehlily
Skrivet av ToJa92:

Du blir ju av med varningen om du väljer tredje alternativet.

Uppenbarligen inte?

Av tehlily
Skrivet av Fragdeath:

Verkar sjukt intressant! Lite deprimerande UI men det är ju inte det som räknas!

Någon med ytterligare förslag vore trevligt!

Ui:n på s9 är helt flashbaserad. Det gör den väldigt lätt att modda, eller tanka andras moddar. DEn mest populära är en som kallar claw's ui, som i princip är ett verktyg för att underlätta ett eget skapande enormt mycket.

Fundera också igenom vila sorters filer du vill ha på spelaren. Om du enbart ska ha mp3 eller ogg funkar 8GB väl, men för flac och/ eller ev. film (vem i h*lvete kollar på film på en sån skärm på bussen!?) är det nog fiiffigt med mer plats. Men det fanns ju andra modeller än just s9.

Av tehlily

cowon har en del spelare för runt tusingen, är bara att söka på cowon på prisjakt. såg då detta: iAudio S9 8GB Titan - MP3Shop | mp3 spelare på Internet.
Har själv en s9, 16gigs varianten, och många säger att det är det bästa man kan ha i spelarväg. Cowons produkter anses överlag vara av väldigt hög kvalitet.

Av tehlily

Värmepistol eller hårtork kan man använda också, men isf i ständig rörelse och på lite avstånd.

Av tehlily
Skrivet av Skuttokova:

Tror han menar att det stavas cookies

....samt att cock betyder kuk...

Av tehlily

Det var länge sen jag lirade bc 2 nu, blev både sugen och mäkta imponerad! Vet ej om jag vågar mig tebax till gotlandsservrarna nu mer... åjo, vi kanske ses. nickar robbefloff.

Av tehlily
Skrivet av Rokkoko:

Tack för alla tips. Eftersom jag har studentrabatt på Dustin så kan jag få riktigt bra pris på framföralllt Klipsch X10 (1988:-) och Monster Cable Turbine Pro Copper (2187:-). Sennheiser IE8 har de inte utan de har bara IE7 (dessutom utan större rabatt). Ska nog testa Monster Cable.

Jag använder monster cable turbine pro copper, de är helt fantastiska. Ljudet är otroligt klart och tydligt, de är nog det närmaste man kommer ett high end-högtalarsystem i snäckväg. Dustins pris är nog från brjan rätt hyggligt (när jag köpte mina kostade de i Sveriget runt 2800 som allra lägst har jag för mig), och med studentrabaten är det ett givet köp!

EDIT: Skrev detta i en annan tråd för ett tag sen, men tänkte att man kan dra det igen; Om du skulle bli sugen på gold-varianten av turbine, så tänk då på att det är mer än färgen som skiljer. Gold-lurarna ska heller inte anses som en än mer high-endprodukt, utan spelar med en av monster cable själva erkänt kraftigare bas. Att ljudet i gold-varianten är förvridet är nog att gå långt, men copper ska enligt de själva vara de som spelar mest troget till ursprungsmaterialet.

Av tehlily

xspc:n har möjlighet att gå tystare. Eftersom den har betydligt lägre antal lameller per tum, behöver man inte ha fläktar som skapar ett lika stort tryck, utan som skyfflar luft vid relativt låga varvtal, <1000 rpm. Därför faller min röst på den, tänker själv också använda den till mitt nästa bygge.

Av tehlily

Primary: ak47u med grip och ljuddämpare
strela
ghost
warlord
ninja

Eller

Dubbla classified chotguns, minns inte vad de heter, ngt med 10
python
lighweight
sleight of hand
ninja

Springer ibland omkring med FALen också, var en g3-nörd i cod 4...

Av tehlily

Personligen tycker jag att stereosystem idag är mycket underskattade vid filmvisning. Om man ställer sig frågan om vilket man får bäst ljud av, 6 eller 2 högtalare, vid samma budget, tillhör jag dem som röstar på det senare. Det råder ingen tvekan om att högtalarna i sinned89:s länk är prisvärda, men med ett stereosystem har man ju mer pengar per högtalare, så att säga. Ett bra stereosystem kan ju dessutom vid behov byggas ut i framtiden. I och med att du bor i norrköping har du ju både lefflers och mediamarkt, gå och prata med dem på lefflers. Min egen erfarenhet av dem är att de är mer 5.1 orienterade än jag, så om du vill ha mer nyans kan du ju svänga in till HIFI-klubben i linköping och höra med dem också, mycket trevlig personal där

Av tehlily

Du har alltså ingen bild...?

Av tehlily
Skrivet av nothingtoxic:

den är väll idetntsikt till den förra steelseries mmo dock så har denna mer knappar tror jag men tror dock razer naga utplånar denna endå

Den har faktiskt en knapp mindre.

Av tehlily
Skrivet av Layon:

Finns inte stöd för fler än 4 GPU:s.
Doc så undrar jag själv om man kan köra 4st 5970 med varsin avstängd kärna.
Då hade man kanske fått rätt så bra kylning och rätt mycket minne över, nån som vet?

I crossfire/sli speglas minnena mellan korten, vilket innebär att man i praktiken inte får mer minne, men kanske snabbare åtkomsttider.

Av tehlily
Skrivet av zorp:

Hände mig när jag var student också. Gång på gång ringde dom och frågade om TV innehav, och gång på gång misstrodde dom en.

Tills jag fick sån snetändning att jag frågade dom hur dom kunde vara så fruktansvärt okänsliga och grymma att dom ringde en blind person och frågade om TV innehav?

Stammande bad personen om ursäkt och lovade att dom inte skulle ringa igen. Vilket dom inte heller gjorde.

(Skämdes lite efteråt, men det var stundens snetändning)

Skämmas ska du nog, men lite roligt var det allt

Min relativt nyblivna sambo har iaf fått ett brev och två telefonsamtal från dem... själv har jag inte fått något, men jag hoppas att jag får det. Tycker det är ganska roligt att driva lite med telefonförsäljare o.d. Har nyligen fått ett brev, så mina förhoppningar har stärkts.

Ang. lagen så tror jag att man måste betala för allt som har en tv-mottagare; tv-apparater, VHS-spelare, inspelningsbara DVD-spelare, tv-kort i datorn etc. Så om man har en spelkonsoll är det lugnt, så länge man spelar på en (möjligen väldigt stor) datorskärm t.ex. Vet inte hur det ligger till om man har en äldre TV, som inte har en digitalmottagare, och inte heller ngn digitalbox; då kan man ju faktiskt inte ta emot några TV-signaler. Själv har jag en digitalbox som tillhör lägenheten, men ingen TV... tänker nog akta mig noga för att berätta det för dem.

Roligt att det löste sig med räkningen för TS!

Av tehlily
Skrivet av Booke:

Tror att det är just en så jag har.

Av tehlily

Inet.se t.ex säljer separata adaptrar, som egentligen hör till lian li - chassin, men som fungerar utmärkt praktiskt till andra, och även hyffsat stilmässigt.

Av tehlily
Skrivet av in a bodybag:

Med tanke på hur få ITX-chassin som har dubbla kortplatser så förstår jag inte riktigt syftet med kortet.

Nu finns det ju micro-atx också.

Av tehlily

Funkar hotfixen för cf-uppsättningar också? För varken Steam- eller vanliga varianten låter sig installeras här... och felmeddelandet man får är ju rätt juste: " Driver failed to install". NEHE!

EDIT: Hotfixen kunde installeras. MAn kunde ju tycka att AMD får ta i lite med drivrutinsstandard nu.