Inlägg

Inlägg som Mackey har skrivit i forumet
Av Mackey

Problemet är fixat, efter att ha installerat drivrutinen igen typ 10 gånger fungerade det till sist.

Av Mackey
Av Mackey

Jag har också ett problem med att datorn inte hittar ljudenheter. För tillfället kör jag en ganska gammal dator och köpte ett nytt fatal1ty gaming headset idag. Jag pluggar in det båda 3,5mm pluggarna i uttagen men datorn hittar inte mitt headset, har försökt att hitta drivrutiner men det fanns inga utan bara till USB versionen.

Av Mackey

För tillfället så kör jag Nvidia GeForce FX 5700 med 175.16 WHQL som drivrutin på en gammal dator men bygger en ny modern spelburk så då borde det aldrig bli problem med flash på ett tag!

Av Mackey
Skrivet av hasenfrasen:

De finns även till Windows - vilket var de jag hade i åtanke. Shock 11.5.8r612 och flash 10.1.82.76

Vad sade Secunia PSI om din dator?

Ok, när jag googlade fick jag bara upp resultat till mac. Secunia sa åt mig att uppdatera flash vilket ajag gjorde men det fungerade inte men som du ser fungerade Chris_Kadavers lösning.

Av Mackey
Skrivet av kisskott:

ingen som har en lösning för mig som inte äns hinner stoppa klippet innan dator helvetet hänger sig?

Så fort du klickat på länken högerklickar du bara på rutan där videon ska spelas, då borde det inte bli något problem.

Av Mackey
Skrivet av Chris_Kadaver:

har du testat det som löste mitt problem? pausa youtube videon innan det hänger sig och bocka av "aktivera maskinvaruacceleration" under "inställningar" när du högerklickar på filmklippet.

Det fungerade! Tack så mycket!

Av Mackey
Skrivet av hasenfrasen:

Installera shockwave 11.5.8r612 som släpptes igår och se även till att du har flash 10.1.82.76 installerat. Installera Secunia PSI om du har svårt att hitta rätt version - som då hjälper dig på traven.

De där var ju till mac :/

Av Mackey
Skrivet av kisskott:

Hjälp! det finns fler sidor än youtube som slutar med tube som man måste kolla ibland!

Made my day! (samma här faktiskt)

Jo glömde skriva att jag testade i IE men det gick inte nå vidare. En sak som har ändrat sig nu är att jag kan se reklam och annat på sidor som använder flash ända tills jag försöker att kolla på en video så fungerar dem inte längre men då är det bara att refresha sidan så funkar det igen. Om ändå det var detsamma för videos.

Av Mackey

Problem med flash 10.1 och shockwave 11.5.7.609

När jag uppdaterade till senaste versionen av shockwave flash till google chrome så skulle jag kolla lite på youtube och när videon ska starta så får jag meddelandet "google chrome har stött på ett problem och måste avslutas" därefter så står det "följande plug-in program har slutat fungera: shockwave flash.

Därefter använde jag firefox istället och då fungerande youtube men när jag uppdaterade till flash 10.1 så slutade YT och allt annat som kräver flash att fungera även i FF.

Jag har försökt att ominstallera både flash och webbläsare men inget fungerar, har även försökt att köra äldre versioner av flash men det hjälps inte?

Några tips? Är mycket tacksam för svar!

Av Mackey

Laxxen#28, kan du posta här i tråden eller skicka ett meddelande angående resultatet?
Har hamnat i samma situation och är nyfiken på resultatet.