Inlägg

Inlägg som xze- har skrivit i forumet
Av xze-

Har ett Sapphire Radeon RX 7900 XTX 24GB Nitro+ plus pengar?

PM om intressant

Av xze-

Det mest revolutionerande är väl ändå valet av Titanium som gör att Pro modellen endast väger 187g med tanke på den hårdvara som finns i den?? det är 5/5 i min bok iallafall med tanke på dagens flaggskepp som har väldigt svårt att hålla sig under 220g

Och även att de tillslut fått ge med sig och måste använda sig av USB-C som är trevligt också

Av xze-

Annonsen är avslutad

Av xze-

HINOMI H1 Pro V2 Svart Mesh Kontorsstol

Säljer denna stol och går tillbaka till min Secretlabs stol pga att jag inte riktigt blir vän med dessa ergonomiska stolar. Stolen har använts lite över en månad.

Mer att läsa om denna ergonomiska stol finns här
https://eu.hinomi.co/products/hinomi-h1-pro-ergonomic-office-...

Bra byggkvalitet, många inställningsmöjligheter.

Fick hem den i mitten på November
Nyskick, absolut inget att anmärka på!
Inköpspris 6599kr, kvitto finns digitalt.

Kostar att beställa ny idag med frakt till Sverige för 6000kr

Tänker mig runt 5500 och då kan jag köra hem den till dig i mellandagarna inom Östergötland.

Väl mött!

Läs hela annonsen här

Av xze-

Annonsen är avslutad

Av xze-

Bud noterade, avslutar imorgon kväll

Av xze-

Creative Sound BlasterX G6

Gått över till trådlöst headset därav säljer jag denna som är i Nyskick, inköpt från Inet 2022-02-22 (värt sitt pris endast för inköpsdatum) för 1490kr

2 års begränsad maskinvarugaranti enligt Creative själva.

Alla original tillbehör och förpackning finns kvar

Finns i Norrköping

Startbud från 400kr

Läs hela annonsen här

Av xze-

700kr+frakt chassi

Av xze-
Skrivet av Näbbdjuret:

Hur är skicket på själva gubben då? Har man positionerat sig som en ostbåge i en stol i 10 år så känns det ovant att ha en korrekt sittposition. Här kommer micropauserna in som avlastning, jag brukar själv ställa mig upp och gå ned på huk och sen pressa mig upp till lodrätt stående iaf en gång om dan. Samt bara fylla kaffemuggen till hälften så jag måste hämta kaffe i köket oftare.

Haha är 32 och har varit aktiv fysiskt sedan barnålder så hyfsat skick ändå och ingen direkt ostbågeposition vad jag vet, ingen kommentar om det iaf

Men det är väl att vissa muskelpartier inte har aktiverats vid längre stunder sittandes som nu då det blir ett litet tryck mot ländryggen.

Får avväga med lite pauser med jämna mellanrum.

Min intention var väl bara att se ifall det var någon annan som upplevt samma med att gå över till en ergonomisk stol

Av xze-
Skrivet av StuntmanMike:

Det finns ju så mycket som spelar in. Är stolen rätt inställd för dig och är bordet i rätt höjd för du ska kunna sitta rätt tex.

Absolut, jag tycker ändå att den känns korrekt bara det att jag blir lite öm i ländryggen, och mer om det är vanligt att man blir det till en början eller om det inte ska vara sån känsla.

Så jag inte använder något och gör mer skada än nytta

Av xze-

Har nyligen införskaffat mig en Håg H05 5600 och är fundersam om det är rätt stol eller inte för mig. Blir öm i ländryggen ganska omgående och är det en vanesak då jag alltid annars haft gamingstolar som inte har ländryggsstöd?

Av xze-

Vet inte varför, om det är AMD som strular eller vad det är men gick över till Edge då Chrome försämrade min fps i CPU krävande spel avsevärt.. saknar inte Chrome då Edge fungerar ypperligt även i telefonen!

Av xze-

Användare: @knewt
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Frakt
Produkt: iQunix OG80

Positivt:

Snabb kommunikation och snabb leverans

Negativt:

Inget

Slutbetyg: 5/5

Av xze-
Skrivet av Don_Tool:

men på samma gång, när är detta en dålig battierilängd liksom? När är du utanför räckhåll för att ladda ditt headset och när reser du mer är 24timmar i sträck? Svaret på detta är noll, blir bara ett köpargument för de som söker siffror.

Säger inte att det är dåligt, tycker bara att det står still på den fronten. Batterier utvecklas ju?

Av xze-

När kommer batteritiden att förbättras? Känns som att de fortfarande ligger runt samma som för 5år sedan om det ens räcker?

Vad är det som gör att den fortfarande ligger och skvalpar runt 22-28h

Av xze-

Hej,

Tar gärna iQunix OG80 Wormhole RGB Cherry Red

Av xze-

Tacksam för svar!

Då låter det ändå som att det är fullt möjligt att testa i första hand med trådlöst mesh mellan noderna och sätta en i anslutning till min stationära.

Men det är ett mesh-system med backhaul jag ska eftersträva?

Av xze-
Skrivet av Petterk:

Mesh i konsumentspråk är inte dedikerad overhaul, det är egentligen bara att alla noder hanteras från samma gränssnitt. Kopplar du t.ex. noderna/accesspunkterna med kabel pratar de knappast något mesh-protokoll.

Du får ej dra nätverkskabel i samma rör som el. Dels riskerar kabeln att bli strömförande om du drar i en skruv/spik genom röret, dels så är det en del av en fast installation du inte får röra.

Hur bra WiFi kommer fungera kommer ingen kunna säga, det är olika förutsättningar överallt. T.ex. kanske powerline/homeplug (skicka signalen över elkabelar) fungerar bättre än WiFi för dig, men det är inget som går att säga utan att prova. På WiFi har du störningar utifrån/andra prylar, DFS-kanaler, kanalbyten o.s.v. som kommer påverka.

Har koll på elsäkerhetsreglerna, och jobbar i branschen

Det jag funderar mest på är just att noderna antingen kommer fungera trådlöst mellan varandra men hur pass stabilt nät det är om jag har ett sådant mesh-system där jag hämtar ut en nätverkskabel till min stationära burk. Om det är någon som har gjort något liknande

Av xze-

Mesh-system och desktop PC, funkar bra?

Som rubriken lyder så kommer jag eventuellt flytta till ett hus där det ej är framdraget nätverkskablage till sovrum och fick höra av en kollega som använder sig av mesh-system och använder nätverkskabel mellan sin desktop och slav mesh-enheten som pratar trådlöst med mastern.

Är det någon annan som använder den typen av uppkoppling hemma. För nackdelar?

Kan det bli mycket störningar, vad jag förstod det som så pratar mesh-enheterna ett annat protokoll med varandra?

Om det inte är en bra lösning, så blir det nog att dra en Cat6 STP (Dubbelisolerad) i samma rör som kraftkablage till de dosorna/uttag som sitter där jag tänker mig ha datorn.

Av xze-

Annonsen är avslutad