Inlägg

Inlägg som Krilsner har skrivit i forumet
Av Krilsner

På nåt sätt borde det stå vem som dödade dig och om man är nära någon borde namnet stå över huvudet på han/hon, då kanske admins kan kicka hackers och om det är en server med endast PVE även kicka dom som bara dödar andra.

Av Krilsner

http://eu.battle.net/d3/en/profile/PederSWE-2799/hero/4361981...

Vet att det inte duger, precis blivit lvl 70 och har massa gula items, men visst är det sjukt att ha +716 Resistance to All Elements? Ser många andra som har mkt mindre men då också mkt mer dmg, trotts min resistance så dör jag som en fluga på T2..Vart ska jag farma?

Av Krilsner

SOF2 var så sjukt jävla bra! Synd att inte fler fastna för det bara! Hoppas på ny SOF snart som är minst lika bra! Fast lär nog inte ske :/ GRANADEEEE

Av Krilsner

Så om jag har detta kort kommer det göra en markant skillnad på mitt 780ti 3gb kort i spelet DayZ?

Av Krilsner

Jag förstår inte varför alla med ett vapen måste skjuta så fort dom ser någon. I ryggen dessutom, vet inte hur många ggr det har hänt. Stanna för fan o säg hej alla är vi inte av ondo!

Edit: Och om du dör tar det typ 1-2 timmar o ha allt igen så försök var lite mer friendly!

Av Krilsner

Om du har lust att gå med i en klan så sök på Wolfcubs Europe, trevligt gäng som gör en hel del ihop!

Av Krilsner

Tycker att zombiesarna ser än för lätt. Det är något dom borde ändra...och sen fixa så att silence till vapnen funkar!

Av Krilsner

fan är det så många? har nog haft otur då..

Av Krilsner

Black ops 2 är inte att rekommendera längre även om jag gillar spelet (600timmar speltid). Det är för få som spelar det nu för tiden åtminstone på PC. Om du vill hellre ha ett riktigt bra FPS spel så kan jag tipsa om Battlefield 4 eller varför inte Titanfall. Gillar du att köra tävlingsinriktat så satsa på CS:GO!

Av Krilsner
Skrivet av Modellören:

Jag sitter fortfarande på ett GTX 580 undrar om jag får nånting utav detta?

Tror ändå jag väntar, lite trött ändå på buggs... Håller på att dona för fullt. Får massa blåskärm av BF4 (Antar att det är spelets fel men man kan ju göra ett försök)

Dags att uppgradera?

Av Krilsner

Tack som fan båda två! Ska läsa igenom det där

Av Krilsner

Ska jag klocka?

Jag har precis köpt MSI GeForce GTX 780 Ti. Ska jag överklocka och hur f-n gör man isf? Helt ny på det här så vet ej mkt, kanske inte bör göra det alls med tanke på erfarenheten, men vill gärna lära mig. Och behövs det? Jag streamar DayZ, samt BF4 och vill kunna köra allt på ultra.

Tack!

Av Krilsner

Jag har upptäckt att om man tar bort "official" servrarna så funkar alla servers.. bara problem med Dice/origins servrar tydligen, iaf för mig!

Av Krilsner

Ja jag har faktiskt fått problem igen efter.. hände igår, innan dess funkade det perfekt. Tyvärr har jag inga fler tips. Kanske nån annan som har?

Av Krilsner

Problem med att connecta till server? Ev. lösning här!

Tja! Jag har funderat länge på varför jag inte kommer in på servers då och då. Ibland kommer jag in men blir snabbt igen utloggad från servern, "Server disconnected" eller nåt sånt står det. Men helt plötsligt kommer det upp ett meddelande "Server disconnected... bla bla bla... update your Punkbuster".

Så sagt o gjort, jag ominstallerade punkbuster (kanske ej behövs) sen tog jag BF4 i välj spel och den uppdaterade installationen där. Paff så funkade det, jag testade att gå med och ur i olika servrar och det funkade. Inget mirakel kanske, men det verkar ha hjälpt för mig iaf

Ladda ner:
Punkbusters hemsida
Windows
Mac

Av Krilsner

Hur aktiverar jag den då? Ser inget sånt...(Sorry för att jag e noob)

Av Krilsner

Hårddisken syns inte!

Hej! Jag har kopplat in en ny hårddisk i datorn. Det är korrekt utfört för jag kan se den via Enhetshanteraren/Diskenheter. Men den syns inte i "Den här datorn". Nån som vet hur jag får den synlig?

Av Krilsner

Om nu du skulle göra en film och det kostar dig 50tusen, från egen ficka. Sen ska du lansera filmen, men bara 100.000 kommer och tittar på den, medans 2.000.000 laddar hem den gratis. Då har du iof gjort en jävla bra film, men du tjänar nästan inget på det... Laddar du hem 100 filmer. Då sparar du ca 11.000 kr det är som att sno ett bra hemmabiosystem... Fan sluta ladda hem och gå på bio

Av Krilsner

Okej! Den blire

Av Krilsner
Skrivet av Eskilajnen:

4gb är definitivt overkill så länge du inte kommer spela med 3+ skärmar, 2gb räcker gott och väl.

Okej! Men vilket 2gigs kort ska man då välja, det finns ju rätt många ^^ Några tips?