Inlägg

Inlägg som Sushikocken har skrivit i forumet
Av Sushikocken

Hade asus någon garanti på batterierna? för nu efter ett år så har en cell gått och dött fått 25,3% slitage enl, battery bar hade ca 6% slitage i förrgår.

Edit: läste ditt svar idag Asus.David jävligt surt..... att garantin gick ut för 20 dagar sedan isf

Av Sushikocken
Skrivet av GambitSWE:

nu är det ju far som byggde huset för sju år sedan (han gick bort för några år sedan, så jag kan inte fråga), men när huset byggdes så kollade han olika alternativ, och det bästa fick bli bergvärme. Kanske solpaneler eller liknande, eller som han försökte sig på, att bygga vindkraftverk, men inga grannar ville gå med på idén närmaste grannen sade att han har ca 5-6 lax som mest, men han har ett hus på 160kvm eller något i den stilen, vet dock inte hur han värmer upp huset heller...

ja du 6-8 lax i uppvärmning på 380m^2 är ju inte så farligt bergvärme+sol är ju den bästa uppvärmningen man kan ha. Solceller börjar ju också bli ett alternativ då man får 60% i bidrag sen får man ju nu sälja överskottet av el till samma pris som du köper för.

ON topic: Det här låter ju väldigt intressant

Av Sushikocken
Skrivet av Syclone:

Hej.

Jag har precis installerat en Intel 320 SSD 120gb i min UL30A och har stött på ett problem.. Tidigare med orginal hårddisk hade jag utan problem en batteritid på över 10 timmar nyladdad, men nu har jag ca 7 timmar med SSD. Jag har gjort en recovery-installation med allt som medföljde så den ska vara precis som ny.

Är det någon inställning jag har missat antingen i windows eller i BIOS? Jag har win7 home premium.

//Anders

Intel rekommenderar att köra dipm på SSD:n så följ denna tut så ska du se du får mer batteritid.
http://www.abxzone.com/forums/showthread.php?t=120968

Över till min fråga. Var kan man få tag i nya fötter till asusen då en har försvunnit?

Av Sushikocken

Nja vill inte dra på mig Stalkerbook bara för att läsa sweclockers uppdateringar. Möjligtvis kommer jag skaffa googles nya sak google+ eller vad det hette men nää kommer aldrig skaffa Faceplant. Retar mig så inåt fanders på att man måste ha FB för att komma åt intressanta grejor nu för tiden.

Av Sushikocken

Lite tragiskt att folk försvarar Ace. Ni tror väl också på att om ert hus blir byggt på målad frigolitgrund och med oskruvade väggar som kan blåsa iväg så var det ett misstag "alla kan göra fel" som "snickaren" sa i Byggfuskarna.
Det var ju medvetet fusk/falsk marknadsföring (är inte det straffbart?) . Man ska inte lita på sånt man kan köpa på Ö&B att det håller. Ibland håller det ett år ibland en dag, förr eller senare så pajjar det.
Dock så har mitt FSP agg hållit i 10år och här snackar vi 10000-tals drifttimmar. Har börjat coilwhina för ett litet tag sedan dock.
Men! man sponsrar inte rötägg med pengar. Dem ville ju inte ens kommentera när Sweclockers avslöjade ace aggen.
Dessutom handlar detta om ström inget man fuskar med utan ett hårt slag på pungen!

Av Sushikocken

Nä nu har jag bestämt mig efter tre års skitsnack :)... när Ivy kommer då bygger jag en stationär

Av Sushikocken

Min första tanke En lemlästad Starwars Walker
http://www.imgbase.info/images/safe-wallpapers/tv_movies/star...

Av Sushikocken
Skrivet av nipe:

Själv brukar jag spara Fredagspanelen till en tidig lördagsfrukost, perfekt att vakna till. Å som jag önskar att jag fick göra det VARJE vecka. Definitivt topp 10 av livets goda!

Samma här. Jag vaknar.. sen sätter man sig med en kopp te och tittar på fredagspanelen, så avslappnande. Ni gör en dålig morgon bra!

Av Sushikocken

I3 2310m + integrerad grafik varför? inte en apu?

Ja för att ta ett exempel http://www.inwarehouse.se/k/ki.aspx?sku=638030#extra <----- den har integrerad intel HD3000 krets
används inte apun då eller?

Av Sushikocken

Laptop för arbete pris:4-6k

Önskar några tips på arbetsdatorer där det inte förekommer spel ö.h.t så strömslukande monstergrafik är inget jag behöver, då är strömsnål högre prio.
15,4" eller 17" skärm. Pris ca: 4-6k Hårddisk är inte nödvändigt då SSD är införskaffad.

Av Sushikocken

Får man med ett kabinett till intel 320 ssd:er?
Lite less på släpa runt på min gamla 3,5" 1tb externa.
Jag fick just telefonavi:n att min intel 320 160gb är på posten... Så då kanske det blir en liten extern 500gb av den gamla imorgon vore väldigt skönt att slippa alla jävla kablar nu när man är ute och reser mycket.

Av Sushikocken

Det måste bli SSD för jag tänker köpa 2 och nu har jag väntat hela veckan på detta annars skulle jag beställt i måndags för är i blixtbehov av ny HDD då den håller på skära.

Av Sushikocken
Skrivet av Kilroy:

hahahaaha, JAG HATAR DIG!!!!!!
Jag tänkte också, vad fan? Jag har aldrig hört min låta öht och jag är rätt känslig mot den typen av ljud.
Men nu när jag läste ditt inlägg lade jag örat emot och visst fan tjuter den!!!

AHAHHAHAHA, HATAR DIGT MER akdnfkaljsndflajnflandfkn

Ja en till som har blivit smittad mx500 låter också. Ibland är det tur man har tinnitus dock haha!

Av Sushikocken

Jag hoppas ju alla får dela på nobelpriset då det kommer fram något riktigt intressant typ hur cancerprotein viker sig

Av Sushikocken

Har fortfarande kvar min mx500 jag (första modellen) Är ju bara 10 år nu Har bara bytt pads som jag fick med då jag fick en steelmat i julklapp
så nu håller den väl i 10 år till

Av Sushikocken
Skrivet av Gender Bender:

Rör man sig på säkra sidor och är den som inte laddar ner, speciellt på Pirate Bay och liknande sidor, så har man inget större behov av ett antivirusprogram. Men jag kör på med NOD32 för att vara på den säkra sidan och har gjort de i flera år, och de funkar toppen.

Ja nod 32 får ju typ sämst i test för tillfället näst sämst efter avg

Av Sushikocken

9 av 10 datorer innehåller antingen maskar virus och spyware.. Kör man outlook och på företag (vilket typ alla företag kör med) är ju som att be om att få virus och väljer man att inte ha virusprogram brandväggar spywareprogram så är man ju ganska dum.
Ni som tjatar om att det tar prestanda bör nog kanske börja jobba och skaffa en bättre burk, varför chansa. Spelar väl ingen roll hur duktig du är så ser du ju knappast när en mask kryper in utan skydd...
Men visst ni kör ju säkert oskyddat sex med främlingar också. Bara för att dem ser friska ut på utsidan?

Av Sushikocken

kört dammsugarn på mina datorer och är inte speciellt försiktig. Efter 10 år funkar dem klockrent fortfarande. Man ska fan ha otur om man får statisk elektricitet eller suger upp komponenter, Då har man på tok för mycket damm i datorn och man skulle städat för länge sedan.

Av Sushikocken

Seriöst vem sitter och privatkopierar nowadays?
Gäller det alla mobiler så kan dem köra upp det där lååååååångt upp i.... ja ni vet.

Av Sushikocken
Skrivet av Ragin Pig:

http://www.youtube.com/watch?v=UJQV-b-xeRU

stannar här så att inte inlägget blir för spammigt. Grim fandango har ju varit uppe ett flertal ggr men länkade trailern iaf.

kolla där fanns det redan