Inlägg

Inlägg som beejac har skrivit i forumet
Av beejac

Många tillverkare kommer nog komma igång med volymproduktion i år så du kan nog räkna med billigare priser 2016 som ovanstående nämnde. Själv tänker jag inte vänta utan hoppa på tåget nu då jag behöver en ny rigg från topp till tå. Tydligen är sweetspoten runt 2666mhz på RAMen då det fortfarande håller volten på lägre nivå.

Av beejac

Känns lite väl att hela modulen skulle vara värdelös. Mycket möjligt att G-sync går att köra utan den, precis som PhysX går att köra utan ett Nvidia kort, men du kan nog inte förvänta dig samma garanterad prestanda.

Av beejac

Ok, tack för svar. Kan dock inte lova att jag kommer behålla kvar min beställning då det är mer än en månad till att ni "kanske" får en leverans (står preliminärt datum på hemsidan).

Av beejac

Mmmm tänka sig ett Hitman spel med denna grafik. Mumma!

Av beejac

Är ni seriösa med att datumet har skjutits upp till den 13:e mars?

Av beejac

Lansera bara 380X tidigare än ryktat så ska ni se att det snart vänder!

Av beejac

Justin skrivbordsstol är riktigt bekväm. Provsitt den på närmaste Mio butik vettja!
https://www.mio.se/produkt/justin/25938626

Av beejac

Roaziel du har garanti hos inet eller om du skickar ditt nätaggregat direkt till tillverkaren för reklamation.

Av beejac

Inet förtjänar titeln. Finns ingen annan butik som har så bra service när det kommer till datorkomponenter!

Av beejac

Ojj det var fort, tack!

Av beejac

Dell U3415W curved 21:9 monitor

Hej!

Jag undrar om ni kommer ta in denna skärm i ert sortiment? Många andra svenska återförsäljare som även finns representerade här på Sweclockers har börjat sälja den med leverans nu i Januari. Jag hade dock så mycket hellre köpt den av er då er kunskap och service är 100x bättre än någon annans och därför förtjänar fler kunder!

Av beejac
Skrivet av NinjaMartin:

ett AA möte? -.-

försök skrämma henne ni men man tänker ALLTID "det kommer inte hända mig"

Handlar inte om skrämseltaktik utan att lyssna på andra som är fast i det, hur de tänker och de hinder de möter dagligen. Handlar om empati och förståelse för att sedan se åt vilket håll ens egna väg är på väg åt.

Av beejac

Du och din mamma får ta med henne på ett AA möte. Det borde göra sitt.

Av beejac
Skrivet av Kevlarheart:

Om man kör XMBC 13 och tycker det fungerar felfritt.. finns det någon anledning till att byta just till kodi ???

Egentligen inte. Visst vore det fint med den förbättrade indexeringen av biblioteket men har du anpassat din version för att fungera felfritt på ditt system finns det ingen större anledning att uppgradera.

Av beejac

sjukt sugen på att läsa en recension om denna här på Swec!

Av beejac

Ja då fungerar vad som helst med DHCP. Skillnaden i prisklasser brukar vara stabilitet, hastighet både trådbunden och luftburen samt hur kraftig den signalen och vilka protokoll som kan användas. Det vanliga protokollen idag är B/G/N vilken routern du länkar till också har. Det betyder dock att hon endast kommer ha tillgång till 2.4ghz bandet som alla andra grannar också har, och har hon otur är det så pass tjockt i huset på alla kanaler att hennes mottagning tar stryk. Brukar inte vara ett problem men själv förespråkar jag alltid enr router som har funktionalitet för 5ghz bandet också.

Routern du länkar fungerar ok och jag tror inte hon skulle märka någon skillnad på det och något dyrare.

Av beejac

Vad menar du med att hon inte fått någon router? Det du får med när du beställer bredband är ett modem som tar emot signal och distribuerar den till ditt nätverk. Det är inget en vanlig router kan göra.

Är det möjligen så att hon bor i ett hus med fiber där allt hon har är en ethernet port in i väggen? Då fungerar det med en vanlig router, men är uttaget coaxial eller ett telejack är det ett modem hon behöver som även har router funktionalitet.

Av beejac

Har en och har inte de problemen du beskrver. Skulle RMA den och hålla tummarna för ett bättre ex för att det är verkligen en toppen dator! Dock är jag inte helt kompis med tangentbordet då man måste trycka ner knapparna helt och hållet för att den ska registrera ett knapptryck. Samt då jag har stora händer så kommer jag åt touchpaden hela tiden... Kanske dags för mig att skaffa en extern mus och stänga av paden! ;D

Av beejac

Samsung 34" S34E790C Curved Ultra WQHD-VA Grymt sugen på att införskaffa en sådan!

Av beejac

Måste hålla med om att det är rätt konstigt att Sweclockers inte är responsiv i design. En "omdesigning" av hemsidan hade varit välbehövligt. Vill även tillägga att en av anledningarna till att hemsidor visar "mindre" information är för att göra bättre UI/UX för en vanlig användare. En vanlig dödlig som besöker en sida för första gången vill inte bli bombarderad med en massa information, vilket är tänket bakom Google Materials, Windows metro och Apple SpringBoard. Jag tycker det är en bra utveckling och skyr hemsidor såsom prisjakt eller cdon som har 0 UX tänk bakom sig.

För att kommentera designen tycker jag det ser bra ut, men det hade varit bra med en alternativ design för att kunna jämföra för och nackdelar.