Inlägg

Inlägg som beejac har skrivit i forumet
Av beejac
Av beejac

Lägg den på en USB sticka så borde det lösa sig.

Av beejac

Själv kör jag Lenovo Yoga tablet 1 10" och är super nöjd. Har ju kommit ut en Lenovo Yoga Tablet 2 som jag tycker du borde kolla upp: http://tinyurl.com/mlhtqns (elgiganten, tog bara första bästa). Du hittar inte bättre batteritid på någon annan tablet och den är grymt prisvärd! Köper du denna kommer du garanterat ha råd med andra klappar åt han också.

Denna använder ju android och tyvärr finns inte alla spel på båda platformarna, så du kanske borde kolla upp va grabben spelar. Han kanske har en android telefon idag? Annars be att få låna hans telefon och cross-referera google play om hans spel appar finns där också.

Av beejac

Hoppas du kommer ge credd till hemsidan du hämtar informationen ifrån. Någon svensk sida med API tror jag inte finns men att crawla en sida är inte särskillt svårt.

Du kan alltid kolla in FZ.se de har en gedigen databas, dock är den inte särskillt uppdaterad/utförlig med summering av spel.

Av beejac

Feenix autore eller das keyboard 4. Smakar det så kostar det

Av beejac
Skrivet av n_sandstrom:

399 USD blir dryga 3500 svenska.

Sedan så framgår det ju inte ifall inköpspriserna förändras, enbart riktpriserna.

Hur räknar du då? Med en dollar kurs på 7.6 blir det dryga 3000.

Av beejac

Du kommer inte märka några drops med en vanlig router. Så mycket folk här på forumet som är anala med hastighet och statistik, men med dagens routrar sköts det väldigt bra utan att en vanliga konsument ska bli ledsen. Skit i trådat så länge du inte ska gejma spel där det är viktigt med stabil lina. Köp inte den billigaste routern för den kommer bara ge huvudvvärk. Minst 500 får du ge för en stabil router och gärna en med AC standard om du har enheter som har support för den. Lycka till!

Av beejac

Jag vet inte vilka priser de är som ni tycker ligger nära det rekommenderade priset med den nya prissättningen? Priset som direkt översätts från dollar till kronor dvs 399 = 3999 kronor, eller den faktiska kursen som är 399 = ca 3000kr. Det känns ju som att om inköpskostnaderna sänks så kommer även butikspriser sänkas ytterligare trots att de har "prispressat" från början.

Av beejac

Jag skulle dock aldrig ens våga drömma om att programmera på en laptop utan num pad. Men alla är vi olika

Av beejac

brukar spänna fast dom ståendes i baksätet med bilbältet. Bästa lösningen imho.

Av beejac
Skrivet av Avipt:

Har också märkt att min S3a börjar bli seg, även batteritiden börjar bli kort trotts att jag använer den sällan just nu. Men då har ja också haft den sedan release och det är väll 3 år sen? Så ja hoppas kunna ha Z3an en lång tid framöver.

Samma som er. Köpte nytt batteri och flasha in cyanogenmod och det vart som en helt ny telefon. Billigare alternativ till liten kostnad.

www.get.cm <- gå in här på dator och telefon för en smidigare process att installera cyanogenmod

Av beejac

Nää tror jag håller mig till Daskeyboard eller FEENIX Autore. Snyggare tangentbord får man leta efter. (Kanske Corsair kan lära sig något från dom)

Av beejac

Grattis till vinnarna! Grymt jobbat!

Av beejac
Skrivet av MugiMugi:

Compability listan är riktigt tragist än så länge när det gäller Vita spel, bara runt 10% Av alla spel jag äger stöds, inte nog med det nästan alla spel jag äger använder inte kamera eller toutch så de borde funka.

Blir ändå att jag skaffar, hoppas dock att fler spel stöds en vad som finns listade.

Och hur har du tänkt att spela Crisis Core på denna? Square-Enix har aldrig släppt spelet Digitalt så om du vill spela spelet måste du köpa det på UMD till PSP eller emulera dock PSP emulatorer är inte i top än.

Värt att nämna att Crisis core är också det enda spelet de inte släppt digitalt, och ingen vet varför, men utöver detta så kan du spela alla FF spel mellan 1 och 10 på maskinen + massa spinoffs + bästa versionen av FF4.

Hoppas på att squares moln tjänst shinra technologies råder bot på det. Nästa gång läs gärna igenom vad du har skrivit, för det lät inte så trevligt om än informationen var riktig.

Skickades från m.sweclockers.com

Av beejac

Äntligen får jag anledning att spela FF crisis core! Big like!

Av beejac

Beslutat mig för att inte hoppa på tåget. Intel kommer ju lansera hybrider som tar både DDR3 & 4 vilket är ett ganska bra tecken på att DDR3 kommer hänga med en lång tid framöver

Av beejac

Den du pratade med har troligtvis ingen koll. Min far beställde IPTV via viaplay och fick med 2 stycken routrar likt Telias TG233. Ring igen och be att få tala med en som har alla hästar hemma.

Av beejac

Vad ska AMD försöka kontra med nudå?

Av beejac
Skrivet av Felicia1:

Låter bra. Klarar den bara av de "tyngsta" filmerna är jag nöjd. Sedan vill dottern kunna redigera videofilmer och bilder. Fungerar det? Synd att det inte var full HD

Acer datorn du länkade var inte heller full hd. Är det ett krav? Men ja, asus datorn duger till lättare videoredigering för att ladda upp på Youtube. Acer datorn hade nog jobbat en del i uppförsbacke på det.

Av beejac

Jag hade lätt gått på Asusen som El_Raspberry tipsade om. Acer är lite som att köpa en lott. Erfarenhet säger att antingen så kommer den hålla i 8år eller så håller den i 1år innan du måste skicka in den på lagning. Med det sagt så vet jag att många har haft problem med Asus också, men personligen tycker jag att Asus känns mer kvalitativt samt så är datorn som han länkade är mycket mycket bättre för bara en liten högre summa.

SSD tycker jag inte du behöver bry dig om du bara ska installera plex eller kodi och titta på film.