Inlägg

Inlägg som anon200213 har skrivit i forumet
Av anon200213
Skrivet av Oneone:

Inte direkt, det händer väldigt sällan, svårt att anpassa en produkt 100 % effektivt hela tiden med tanke på alla olika hårdvaror som finns där ute.

Nej inte 100% såklart, men 99% i alla fall Andra lyckas ju. Till och med Microsoft själva har ju lyckats bättre tidigare än vad de gjort nu. Windows 7 fungerar ju bra. WIndows XP och Windows 2000 var ju också bra.

Av anon200213
Skrivet av strejf:

Om det skulle vara som du säger så skulle det finnas mängder av officiella KB-artiklar/foruminlägg hos Microsoft. Exempelvis här:
http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-us/home
här:
http://answers.microsoft.com/sv-se/windows/forum/windows8_1?t...
eller här:
http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/home

Visa mig några sådana inlägg, eller så kan du skicka ett privat meddelande till mig med bilder på era tickets hos Microsoft. Sudda ut det som är känsligt bara.

Det där felet behöver ju inte ens ha med Windows att göra, kan vara en dåligt skriven nätverksdrivrutin som "pajar det fysiska nätverket".

Du vet uppenbarligen inte hur KB-artiklar kommer till. KB-artiklar skapas bara på ämnen som Microsoft lämnat "acknowledgement" på. Inte alla tickets och ärenden hos Microsoft blir till publika KB's.

Av anon200213
Skrivet av Hyperträd:

Kul att Microsoft själva tar sig tid att svara i tråden

Var då?

Av anon200213
Skrivet av Oneone:

Har sett dig skrivit om dessa förut, då jag och nästan alla kollegor sitter på Hyper-V i Windows 8.1 inte sött på några buggar alls ( nästan ) den vanligaste brukar vara att när man skapar en virtuell switch så pajjar den det fysiska nätet , men då kan man disabla eller avinstallera det virtuella kortet i device manager så funkar det.

SAN Funktionaliteten är inget jag kan yttra mig om på client-hyperV då jag inte använder det på min laptop, men överlag fungerar det riktigt bra, speciellt Gen2 maskiner. bra prestanda och stabila.

Och du tycker inte det är allvarligt? Det är ju katastrof att en virtuell switch har isönder det fysiska nätet. Det skall inte ens få hända. Jag har inte jobbat med virtuellt nät i hyper-V, men Virtual SAN är ungefär lika pålitligt som virtuella switchar som du beskriver.

Av anon200213
Skrivet av strejf:

Det är en sak att du förklarar något. En annan sak att visa på att det faktiskt är så som du säger. Det har du aldrig gjort. Söker man på Google efter problemen du beskriver hittar man ingenting. @Oneone säger samma sak och han är mer insatt än jag. Därför fortsätter dina påståenden vara BS.

Men vad vill du jag skall visa? Vi har tickets hos Microsoft, men DU är knappast behörig att titta på dem, så jag kan inte gärna släppa in dig på vårt Enterprise-konto hos Microsoft. Det enda som är BS här är ditt WIndows 8 -trolleri som många av oss är trötta på nu. Ledsen att du tar det så personligt att ditt lilla Windows 8 barn är kasst.

Av anon200213
Skrivet av Sisyfos:

Jag förstår ärligt talat inte hatet mot Windows 8 och då speciellt på Sweclockers.
Classicshell gör ju verkligen Windows 8 till Windows 7 till 99% bara med massor av förändringar under huven om man kör på laptop/stationär och på surfplattor så är Windows 8 fantastiskt.

Jag har nyligen köpt mig en Dell Venue 11 Pro-platta med 2GB RAM, en förhållandevis långsam processor jämfört med stationära processorer (Intel Atom Z3770), eMMC-minne som lagring och ett fullfjädrat Windows 8.1 operativsystem.
Denna platta kallstartar på 7 sekunder (!) till inloggningsskärmen och bortser man tiden det tar för mig att skriva in mitt lösenord så kan jag på cirka 10 sekunder till exempel öppna Sweclockers i en webbläsare då anslutningstiden också är väldigt låg i Windows 8.
Hade denna platta kört Windows 7 hade jag glatt fått vänta cirka 20-30 sekunder på att komma till inloggningskärmen och sedan minst 10 sekunder till för att komma in i operativsystemet för att sedan vänta åtminstone 5 sekunder på att den skall ansluta till internet.
Därför är jag glad att Windows 8 finns och då har jag inte ens nämnt hur allmänt rapp plattan är i operativsystemet jämfört med vad en dator/laptop skulle vara med liknande specifikationer i Windows 7.

Visst, Windows 8 kanske har funktionshål när det kommer till professionell användning, vad vet jag.
Men för vanliga användare och "gamers" så ser jag ingen anledning till att inte köpa ett generellt snabbare operativsystem till ett nybygge som man enkelt kan få till att bli som Windows 7.

För en casual hemma-användare som spelar lite CS eller WoW ibland så är kanske Windows 8 till "99% samma som Windows 7" rent utseendemässigt. Men i den professionella IT-världen där IT är den centrala verksamheten, där är Windows 8 i de flesta fall ett så stort steg ifrån WIndows 7 att det inte ens går att använda alls. Det finns många gigantiska IT-företag som utvärderat WIndows 8 och beslutat att det inte går att använda i deras företag. Majoriteten av den lilla marknadsandel som Windows 8 har är hemanvändare, en försvinnande liten andel är småföretag där den centrala verksamheten inte handlar om IT.

Av anon200213
Skrivet av strejf:

Nej det är klart att jag inte ens vet vad du pratar om när du inte kan visa upp något

Nu spelar du dum. Jag har förklarat i mycket noga detalj för dig exakt alla de buggar som vi rapporterat in. Du försöker bara göra dig lustig, som vanligt.

Av anon200213
Skrivet av strejf:

Ja och du är den enda på nätet som skriver om detta Du kan inte heller länka till foruminlägg/kbartiklar/whatever som beskriver era "problem". Men prata går bra.

"Den enda" Pffth, vi säger så Du vet väl förmodligen inte ens vad jag pratar om.

Av anon200213
Skrivet av Blupparen:

Vad är trasigt med windows 8 förrutom att det inte finns en start meny?

Finns dussintals kritiska buggar i funktioner som är avgörande för professionella IT-användare. Buggar som Microsoft totalt ignorerar. Stora problem med iSCSI-prestanda och stabilitet, ännu större problem med Virtual SAN i Hyper-V. Problem med multipla skärmar, osv osv. Om du vill ha fler exempel så har jag skrivit en hel del om detta tidigare i andra windows 8 trådar.

Av anon200213
Skrivet av Zippeer:

Tänkte bara säga nej lite snabbt.. Håll dig borta från Steelseries, Dem kan inte göra mikrofoner... Varje steelseries jag har ägt samt hört genom t.ex skype/TS3 har varit piss kvalitet på mikrofonen

Jag kör själv Siberia Elite och de har den bästa mikrofonen jag någonsinn testat.

Av anon200213
Skrivet av iColt3n:

Hej Clockers!

Har kommit fram till att jag vill börja streama, webcam är på ingång. Problemet är att det inte bara är att klicka på en knapp där det står "start stream". Det var tydligen mer invecklat en så.

Är det någon som streamar som kan skriva en liten guide på hur man gör för att sätta upp en stream? Eller om du känner till en bra videoguide, där det stegvis visas hur man sätter upp en stream.

Tack på förhand!

Mvh

Testat läsa instruktionerna på twitch egen sida?! http://www.twitch.tv/broadcast

Av anon200213
Skrivet av strejf:

Jag tyckte att det var länge sedan vi hade en sådan här tråd med en omröstning, kan vara kul att se hur resultatet förändras över tid.

Det som förvånar mig mest är hur en liten minoritets-skara med människor kan klamra sig fast så hårt vid ett trasigt och total-floppat OS. Jag förstår inte anledningen. Bara släpp skräpet så att MS jobbar snabbare på att släppa något som fungerar.

Av anon200213
Skrivet av 2good4you:

Vilket företag är det du nämner som har över 50.000 klienter? Håller för övrigt med och har samma uppfattning efter att utvärderat Win 8.x hårt, Win 8.x är bannat och inte ett operativsystem för en poweruser eller för professionell användning. Den nya generationen av folk har nog lättare för att acceptera Win 8.x, än t.ex mig som suttit sen DOS och 3.x. Win 8 bryter mönstret på ett motbjudande sätt och sätter Microsoft i en sits som dom inte varit i tidigare. Det är bara att se på antal sålda operativsystem. Windows ME is back...

Jag representerar inte företaget jag jobbar för här på sweclockers, så jag lämnar företagets namn utanför. Vi är dock inte ensamma om att vara företag i vår storlek som bannat windows 8.1.

Av anon200213
Skrivet av 2good4you:

Vart ute hos många företag som är t.ex Microsoft Gold Partner och sitter och svär överallt för att dom kör Win8.x. Håll dig till 7'an. Det är bevisligen ett desktop OS som bevisligen är bra och beprövat. Vad skulle Win 8.x tillföra är frågan...

På mitt företag och IT-organisation med 50.000+ användare har vi efter en lång testperiod bannat Windows 8 och 8.1. En ny utvärdering kommer eventuellt att göras vid 8.2 eller 9.

Av anon200213

En sånhär tråd till?!?

Av anon200213

Jag kör Nvidia Quadro K2000 på OpenSUSE 13.1 med Nvidia's egna drivers, fungerar kanon, grym prestanda.

Av anon200213
Skrivet av Lifooz:

Jag ser personligen skillnad.
Men om du inte ser skillnad så är det ju underbart för dig, då du slipper kasta ut mer pengar än nödvändigt på en skärm för att bli nöjd.
Det är värre för oss andra som ser och känner skillnad, vi får köpa don därefter.

Ja, precis. Sen TROR ju vissa att de ser skillnad också. Det är klart man vill se skillnad om man spenderat tusentals kronor på att uppgradera sig skärm

Av anon200213
Skrivet av tvelander:

Du säger ju tvärt om att dom flesta inte ser, jag testa på DH nu med folk inte en jävel kan inte se skillnad och känna det i musrörelser.

Well, jag har inga pålitliga och vetenskapliga referenser att länka till, jag utgår ifrån vad jag läst, vad jag själv har för erfarenhet och vad jag får för feedback ifrån andra som testat om de kan se skillnad. Men ingen annan i denna tråden har visat några vetenskapliga referenser på deras påstående heller, så jag har knappast någon bevisbörda på mig. Men visst, om du vill så kan jag begränsa mig till att jag lovar dig att personligen spelar jag varken bättre eller sämre på 120Hz VS 60Hz, och jag är övertygad om att de flesta som inte är high-end gaming entusiaster inte gör det heller.

Av anon200213
Skrivet av elajt_1:

Men vad får du detta ifrån? Att du inte kan är väl en sak men att majoriteten inte skulle göra det är en helt annan. Länka till några blindtester så det blir lite trovärdigt.

BLINDTESTER på om man ser skillnad på 60 & 120 Hz blir nog lite svårt, ahhahaha Länka du istället, det är ju du som påstår att det inte är så.

Av anon200213
Skrivet av Lifooz:

Seriöst, till och med jag ser stor skillnad, som bär glasögon och dom senaste åren haft problem med synen.
För min del om jag får råd, så blir det laseroperation.
Men när jag spelar och polaren kom över med sin 144Hz skärm så drog vi igång den och satte max Hz till 120, då han ville testa mig som "skräckexempel".

Så diskussionen kan nog läggas ned vid det här laget, sen att jag personligen inte har råd med en annan skärm än BenQ G2222HDL är en annan sak, men den duger tills antingen ekonomin eller synen blivit rejälare.

Argumentet är inte att man inte kan se skillnad. Argumentet är att de flesta normala människor inte ser skillnad. Precis som att de flesta människor inte kan höra skillnad på olika CD-spelare fast man kan det. Majoriteten kan INTE se skillnad mellan 60Hz och 120Hz. Jag är en av dem.