Inlägg

Inlägg som IRONBERG har skrivit i forumet
Av IRONBERG

30 timmar in och tagit 3 mainbossar. Lvl 55. Ränner runt i underjorden nu öster om startplatsen. Hittat ett hål rakt österut som jag måste spana in mer sen också. Vissa ställen är så svåra så kuttar förbi det mesta för att dänga bossarna i slutet av alla grottor o dyligt. Håller på med tre quest lines samtidigt. Ranni. Volcano manor och en till.
Statsen är ganska jämt fördelade änsålänge.

Av IRONBERG

Bågskytte innan axeln pajjade. Nu padel med fel arm. Jag är riktigt kass men det är samtidigt riktigt kul 😁

Av IRONBERG

Värst va mycjet trådat ni verkar köra. Jag kör trådat till kamerorna. Annars är det wifi som gäller till allt. Nätverkskabel används bara mellan router, switch och accesspunkter. Väl dolt. Ser faktiskt ingen anledning att köra sladd för spel och media längre. Mimo löste alla mina forna problem.

Av IRONBERG

På barnen 😊

Av IRONBERG

Den tackar vi för. Aldrig haft HBO tidigare så nu hoppar jag gärna på med 50% och säger samtidigt upp netflix. Som ökat priset allt för mycket för att jag ska vara kvar. Hur många har sagt upp sitt Netflix abonnemang på sistone egentligen?

Av IRONBERG
Skrivet av Strife91:

WD, QNAP, Synology eller FreeNAS? Vad ska man köra på?

Unraid. Wd qnap synology är rätt dyrt och pajjar ofta. Gamers nexus har spytt galla över sina färdiga nas några ggr 😁 Unraid har Linus tech tips som dragplåster. Men hela deras arbetsnät ligger på Unraid vad jag vet och de kör Unraid när det är hos kändisar och ska fixa deras lagringsbekymmer. Unraid kan köras på vilket gammal dator som helst så prova först och investera sen. FreeNAS är ju bra men det går ju åt så jäkla mycket ram och ecc krav på det är det väl fortfarande?

Av IRONBERG

Upp med en hand nu alla vi som har rivit loss fläktarna på ett högljutt grafikkort för att sedan binda noctuafläktar med buntband 😁

Av IRONBERG

Scart?

Av IRONBERG

Om du kollar på baksidan finns det en etikett med modellnummer. Du kan ha rca ut med lite tur. Eller kanske en optisk eller coax. Eller en multi 3.5 med både video in och ljud in/ut. Finns många varianter. Kanske tom finns Bluetooth?

Av IRONBERG
Skrivet av Mayhem SWE:

Googlar man och tittar vad som finns på baksidan, vilket jag faktiskt gjorde innan mitt svar, så hittar du där ett rödvitt RCA-par märkt "audio out". De borde gå utmärkt att koppla vidare till en annan förstärkare om man vill och jag skulle inte förvänta mig några andra utgångar på en instegsreceiver, inte riktigt så att man idag bygger upp ett helt rack med separata komponenter för varje steg i ljudkedjan om man inte är en extrem audiofil.

https://images.static-bluray.com/products/6/143_2_large.jpg

Skrivet av filip jagerbrink:

Vad ska man köpa för dongel för att kunna koppla in den till tvn då? Är som sagt inte jätte haj på det här!

Ja du jäklar. Det var inte den bilden jag fick upp 😆 alltid gött att ha fel.

Det beror på vad du har för utgångar på tvn. Vad har du för tv???

Av IRONBERG

quote postid="19305728" userid="316622" name="Mayhem SWE"]
Nja. Du kan ju förstås koppla ljud ut från receivern till ljud in på förstärkaren.
[/quote]

Nä, Finns ingen pre out på den. Det enda som finns är lurutgång.

Men som sagt: dongel/adapter från tvn är lösningen.

Av IRONBERG

En receiver är per definition en förstärkare med inbyggd radio. En förstärkare är en enhet med både försteg och slutsteg.

Den gamla technics förstärkaren är bättre på det mesta förutom hdmi funktioner då möjligen.

Vad har du för tv?

Bäst är ju om ni lämnar tillbaka receivern och köper en dongel till den gamla förstärkaren istället.

Av IRONBERG

Bild 2. 350.- plus fraktsedel

Av IRONBERG

Bara att vänta på en A12-30 då 😉

Av IRONBERG
Skrivet av KeepRaffing:

Ser kul och halvt livsfarligt ut! Går de seriöst i 60 km/h?? Som ambulansare kräver jag att ni använder hjälm. Frakturer kan snickras ihop men era huvuden är fulla av skit som inte kan återställas

Veteran sherman kan man skrämma upp till en 90. Begod rs hs. Är populär. Den gör väl 70 som max. EUC crash på tuben om man vill se vad som händer i dessa hastigheter. Jag kör med fullt mc skydd med min enhjuling. Knä, armbågar. Mc hjälm, handled ovanpå förstärkta kläder med kevlar. Plus handskar.

Av IRONBERG

Qix på game boy. Fick I födelsedagspresent när jag var ca 7-9 basst

Av IRONBERG

Jag är skit sugen på en enhjuling. Men det ska väl tilläggas att det räknas som "övriga fordon" i Sverige. Detta för att de flesta har en topphastighet över 20. Man får alltså bara köra på inhägnat område annars är det olovlig körning. De få som har en topp hastighet på 20 eller lägre saknar ju reflexer och signalhorn vilket är krav i Sverige för att räknas som cykel 1000 spänn i böter för varje saknad del. Men fan va kul det är! Lagstiftningen hänger verkligen inte med. EU håller på att stifta lagar. Den lagen säger dock att det ska vara max 6 km/h på cykelbanor.... Tänk om politikerna kunde skaffa lite leksaker så det händer nått vettigt. Eller att man kunde försäkra lite snabbare fordon. En bekant krascha med sin xaomi PRO 2 scooter nyligen. Hon fick pröjsa alla skador ur egen ficka plus dryga böter för olagligt fordon på allmän väg. Kul. Värre. Jag är ändå sugen på en inmotion v10. Den gör väl en 30 knyck tror jag 😁😎

Av IRONBERG
Skrivet av Nissling:

Räcker med att man läser en mening i länken du postade för att allt bara är snömos.

Det finns inga som helst likheter mellan datorspelande och missbruk av substanser såsom narkotika eller alkohol. I Sverige finns det, vad jag vet, heller ingen diagnos för överdrivet datoranvändande. Det hindrar förstås inte privatpersoner från att sprida propaganda i syfte att tjäna pengar på andras rädsla naturligtvis.

Spelberoende är en diagnos i Sverige. Det finns flertalet behandlingar för spelmissbruk som hämtar sin evidens från missbruk av olika substanser. Så det finns starka liknelser mellan narkotimissbruk och spelberoende.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/spelprevention/om-spelpro...

Av IRONBERG

Jag har annars lyckats klämma in en Arctic 280 aio i chassiet. Det är pilligt och man får använda lite våld men det går! 😁 Blir både svalt och oväntat tyst.

Av IRONBERG

Scandinavia utgåvor av Nintendo lir och högtalare.