Inlägg

Inlägg som Blewris har skrivit i forumet
Av Blewris
Skrivet av anon5930:

De lär förtydliga hur det ligger till i nya Nintendo Direct. Första Bayonetta ska ingå oavsett om man köper det digitalt eller boxat. Som det var sagt tidigare så är Bayonetta 1 digital oavsett hur man köper spelet så får se vad de säger imorgon. I Japan är första Bayonetta på skiva i boxad utgåva.

Från Nintendolife.com:

"The title will hit store shelves on October 24th. The most alluring version will be the “First Print Edition”, which includes the game and its forerunner, both in boxed form. These will be clad inside a special case which also includes an "The Art of Bayonetta 2" art book, and is designed to resemble "The Hierarchy of Laguna" tome from the actual game. This pack will be limited to just 15,300 copies.

Next up is the "Special" edition, which is both discs, but no special box. Finally we have the "Solus" edition, which is just Bayonetta 2 in a standard case."

Får se hur priserna blir. Ska försöka få ett First Print Edition

Av Blewris

Angående Bayonetta 2, visst ingår första spelet i alla exemplar? Tänkte boka det och såg att det finns "Special Edition" på spelbutiken där det specifikt står att det första ingår, det kostar dessutom mer. Det finns ju ingen annanstans så antar att dem helt enkelt la in det direkt efter E3 trailern och inte gjort nått åt det senare.

För de intresserade så är det en Nintendo Direct med Bayonetta 2 imorrn midnatt som kan ses här:
http://www.nintendo.co.uk/Misc-/Nintendo-Direct/Latest-Ninten...

Av Blewris
Skrivet av Pelleboj:

Kan du slänga upp en bild på hur skadan ser ut?

Det är bara ett snitt rakt över bredden på sidan där titeln av spelet står. Kan ta en bild men gör det imorrn. Tänkte ta mig till elgiganten nån dag nu och kolla.

Förövrigt så fortsätter spelglädjen med Wii U't när jag idag fick The Wonderful 101. Vilket jävla spel ^^

Av Blewris
Skrivet av tyvar1:

Kollat på youtube videos om spelen nu.
Xenoblade Chronicles blir det definitivt.
Sonic Colours såg riktigt roligt ut! (Hur är Sonic and the Secret Rings, Sonic Riders: Zero Gravity, Sonic Unleashed och Sonic and the Black Knight ? )
Metroid Prime Trilogy vill jag verkligen ha men kostar otroligt mycket, ca 1300 kr (@MugiMugi Metroid Prime 3 ingår i trilogy och är Metroid: Other M så dåligt?)
Klonoa blir det! såg extremt roligt ut! Tyvärr är det svårt att hitta och kostar rätt mycket
Project Zero 2 blir det också! Älskar skräck! Såg trailern för 4an, hoppas den kommer till wii u för PAL!

Tack för svaren!

http://www.prisjakt.nu/list.php?l=2623703&view=l ser det ut just nu (3 sista spelen är för wii u)

Colours är det enda av dem jag har testat men har hört att de andra inte ska vara lika bra.

Det man får tänka på med prime trilogin är att det är svårt att hitta och att det faktiskt är 3 riktigt bra spel. Så det är inte så fruktansvärt dyrt egentligen. Angående Other M så kan du kolla på youtube, det finns många videor som går in i detalj om varför det anses vara ett så dåligt spel.

Förresten, är det någon annan som fått spel som är sönderskurna på sidan av fodralet? Mitt Mario Kart var så när jag köpte det från elgiganten. Märkte det självklart efter att jag hade tagit bort plasten och då fick jag inte byta det. Electroworld skickade idag felaktigt ett extra Pikmin 3 som var så, det ska jag returnera oavsett men tycker det är helt oacceptabelt. Fick mitt ZombiU från dem idag också som det var lite intryckt på så det orkade jag inte bry mig om. Men jag köper fysiska kopior för att jag vill ha en sjyst samling och ett sönderskuret fodral förstör totalt.

Av Blewris
Skrivet av tyvar1:

Som jag har sagt tidigare i tråden, så hade jag aldrig ett wii så hade tänkt att spela lite wii spel!
http://www.prisjakt.nu/list.php?l=2623703&view=l
Är listan jag har fått ihop, något mer ni kan rekommendera?

Xenoblade Chronicles
Okami
Punch-Out!!
Muramasa: The Demon Blade
Metroid Prime Trilogy (svindyrt)
Sonic Colors

Av Blewris

Dagens tips: ZombiU kostar 19kr under helgen på elgigantens onlineshop.

http://www.elgiganten.se/product/spel-konsoler/nintendo-wii-o...

Av Blewris
Skrivet av tyvar1:

Skaffa child of light på pc eller wii u?

Spelar ingen roll egentligen. Tror att man styr en liten companion med touch på Wii U och det är den enda skillnaden förutom att du slipper Uplay (om du nu är en av dom som avskyr det).

Just nu borde du dock skaffa det på Wii U. Det har precis startat en liten rea på eShopen och CoL är 50% off, kostar 88kr. Edit: såg nu att det är rea på Uplay också men är fortfarande 5kr billigare på Wii U

Själv ska jag köpa några Mega Man. Var väldigt nära på att köpa 3an igår men det blev första LoZ och Ninja Gaiden istället. Och nu kostar plötsligt Mega Man 1-6 25kr styck medan de två jag köpte ligger kvar på sitt vanliga pris. Lite flyt ska man ju ha

Av Blewris
Skrivet av solemn:

Inte fått nån nedladdningskod än. Hoppas att jag inte skrev fel (hade ett tecken som var fanimej omöjligt att skilja från O och 0, så det är väl fifty-fifty chans där). Men å andra sidan registrerade jag spelet dom sista dagarna, så jag kanske står i kö..

Fån msilet man får nedladdningskoden i:

"OBS! Om du har registrerat din PIN flera gånger med olika tecken (t.ex. en gång med O och en annan med 0) och av någon anledning valt olika spel i de olika registreringarna så är det spelet du valde vid din första registrering som du får en nedladdningskod för."

Så du klarar dig nog

Av Blewris

Jag fick tamejfan också koden nu (23:21) klockrent ^^ Go Nintendo!

Av Blewris

Idag är då första dagen man kan få sin kod. Ingen idé att sitta och hålla andan dock. Eftersom vi inte registrerar direkt på nintendo så verkar det som att de får fixa koderna manuellt. Bergsala skickade koderna till Nintendo som nu ska kontrollera alla. Se att dem är giltiga, vilket spel som har valts och sen skicka nedladdningskoden till Bergsala som får maila tillbaka till oss.

Har en känsla av att ja kommer få min den 31a

Av Blewris
Skrivet av Ninotramp:

Jag menar när man kör utanför banan och man blir upplyft. HÅller med dig helt i att det är bra att man i princip stannar i gräs etc.

Jahaaaa. Jo det går snabbt som fan. Jag tycker det är rätt skönt dock. Lite för förlåtande när man ligger på första plats men det är skönt om man ligger en bit bak eftersom det ändå e så svårt att komma ikapp.

Av Blewris
Skrivet av Ninotramp:

Jag och en kompis spelade Mario Kart 8 i 7 timmar idag. Roligt som satan. Polarna är frälsta och det är skönt att slippa få huvudvärk av att spela Mario Kart Wii på en projektor.

Bra saker:
- 60fps 1080p.

Negativt:
-Att åka ur banan tappar man inte så mycket tid på längre.

MK8 är 720p och om du spelar 3 eller 4 personer så körs det i 30fps.

Ang offroad. Driver du eller vilket spel jämför du det med? I MKWii så kan du ju köra fritt offroad i alla svängar om du tar ett fordon som har högt i det.
I 8 dör alla fordon nästan helt så fort man snuddar gräs etc. Hur som helst tycker jag att det är klockrent, ens drift försvinner om bakhjulen kommer utanför och det blir svårare att hålla perfekta drifts i svängar när man absolut måste undvika offroad.

Av Blewris
Skrivet av SweCake:

Portal 2 är det typ inte mest pussel för det är inte så mycket för mig

Jo men väldigt underhållande pusselspel med klockren story. Bör lira första också, det tar typ bara 3 timmar att klara ut. Båda spelen brukar va i en minibundle varje gång steam kör rea och då kostar det typ €7 för båda så du kan ju vänta på det om du är osäker.

För övrigt tipsar jag Batman Arkham Asylum och City. Kan också rekommendera Bioshock serien fast jag tycker du kan skippa 2an.

Av Blewris
Skrivet av Bejje:

OK, men om bra hårddisken är trasig då? Alltså man kan ju (och jag gör det också) använda externa hårddiskar för att lagra spelen. OM den då går sönder och konsolen i sig inte är trasig så kan man ju inte skicka konsolen till Bergsala, det vore ju totalt idiotiskt.

Om du köper ett spel på eShopen kan du ladda ner det oändligt antal gånger med den konsollen. Du kan ju ta bort digitala spel och ladda ner igen (annars skulle deras grova 32GB HDD vara totalt värdelös). Det är bara när själva konsollen pajjar som det blir problematiskt.

Av Blewris
Skrivet av Sweede:

Är det inte lite konstigt att dom inte är trådlösa? Vad kan anledningen vara? Tekniken finns ju sen långt tillbaka så det kan väl inte vara jätte dyrt att implementera?

Jag hoppas på att lanseringen av dessa kontroller är ett tecken på att GC VC titlar är på g

Helt säker på att det kommer trådlösa kontroller senare. Anledningen till att dem nu bara har fixat den där lilla adaptern är för att proffs och mer hardcore fans av Super Smash Bros spelar med de gamla kontrollerna som har sladd (finns också "trådlösa" som du sätter i wii moten). Eftersom spelet är så pass snabbt så vill man undvika det lilla input lagget som skapas när man kör trådlöst.

Hoppas också på GC VC titlar i framtiden. Blir ju helt klart efter N64 som dem verkar ta sin tid med...

Av Blewris
Skrivet av GoldenFan:

Finns inga nya som jag är intresserad av.

Nått måste ju finnas. Kollat Child of Light eller Shovel Knight?

Av Blewris

Varför vill du ha ett äldre spel om man får fråga?

Hur som helst så säger jag Bioshock, Batman Arkham Asylum och Portal 1 & 2.

Av Blewris

Ålder: 23
Plattform: PC och Wii U
Spelar: Allt som ser intressant ut. Främst singleplayer FPS och plattforms spel. Kör i princip bara singleplayer.
Favoritspel: The Binding of Isaac, Super Meat Boy, They Bleed Pixels, Bioshock- och Arkham-serien + massor från Nintendo.

Spelet som gäller just nu är Donkey Kong Country: Tropical Freeze på Wii U't. Klarade ut Super Mario 3D World förra veckan

Av Blewris
Skrivet av xpkt:

Sitter redan med ett Wii. Min fråga är om Wii kontrollerna fungerar till Wii U ? Tänkte köpa Wii U Premium med Mario Kart 8.

Ja dom fungerar. Men inte till alla spel så man får kolla upp vad spelen stödjer innan så man inte köper nått fel. Mario Kart 8 funkar med wiimote som ratt, wiimote + nunchuk och classic kontrollerna.

Köpte mitt Wii U i torsdags med Mario Kart 8 och Super Mario 3D World. Grymt bra spel, lirat nonstop. Blev också ett obligatoriskt besök till eShopen där jag köpte Super Mario Bros, Super Mario World och Super Metroid. Superbra spel

Av Blewris

Edit: Nvm