Inlägg

Inlägg som Gexxer har skrivit i forumet
Av Gexxer
Skrivet av PointMan:

1600kr, hämtar var och när du vill.

Du har pm.

Av Gexxer

i5 4690k med moderkort, kylare och minne

Säljer en Intel 4690K med tillhörande Asus Maximus VII Hero moderkort, Dark Rock 3 kylare och 16gb Corsair Vengeance 1600mhz minne. Fungerar perfekt, säljes pga uppgradering. Kvitto finns.

Föredrar upphämtning i Lund/Malmö. Säljer inte enstaka komponenter.

Läs hela annonsen här

Av Gexxer
Skrivet av Söderbäck:

Varför nvidia skulle höja priserna vete tusan däremot. Där skulle jag gissa på att det handlar om höga förväntningar i kvartalsrapporterna (de har tappat en tredjedel börsvärdet här senaste månaden) i kombination med att de har ett marknadsläge som gör att de helt enkelt kan ta de priser de själva behagar.

Tror absolut på det senare här. Nvidias priser är starkt korrelerade med prestandagapet ner till AMD (eller kanske snarare kundernas förväntningar på prestandagapet 6-12 månader framåt). Maxwell var den sista generationen som AMD kunde mäta sig med i toppsegmentet, sedan dess har Nvidias priser mer eller mindre dubblerats. Den svaga kronan har naturligtvis gjort saker ännu värre för Sveriges del.

Av Gexxer
Skrivet av Baxtex:

Kan det verkligen bli såpass mycket billigare att skippa läsaren? Troligtvis köper MS in några miljoner i taget och betalar något öre per läsare. Men visst, kanske lite billigare produktion och frakt?

Gissar att de tjänar igen pengarna genom att (på sikt) döda andrahandsmarknaden för spel.

Av Gexxer
Skrivet av RaZman:

Med andra ord borde RX 590 inte levereras med några spel alls eftersom kortet har potatisprestanda i det mesta? Rimlig logik.

Potatisprestanda relativt dyrare kort ja. Nvidia väljer att skicka med ett spel som med RTX påslaget ger potatisprestanda relativt vad samma kort presterar i liknande titlar. Men jag fattar naturligtvis att de vill visa upp RTX, jag tror bara att de som vill spela BF någorlunda seriöst stänger av funktionen.

Av Gexxer

Är Steam Controller fortfarande i produktion?

Av Gexxer

Känns som ett märkligt val med tanke på att implementeringen av RTX i BF5 inte når upp till förväntningarna.

Av Gexxer

Har en OnePlus One, 64 GB. Legat oanvänd ett tag, mindre repor på baksidan men annars i bra skick. Kartong och laddare finns. Kan skickas.

Av Gexxer

EVGA GeForce GTX 980 Ti SC+ för 3999 kr på Netonnet:
https://www.netonnet.se/art/komponenter/grafikkort/nvidia/evg...

Skickades från m.sweclockers.com

Av Gexxer

Letar också efter folk som vill vinna i BF4 (BF1 senare i höst). Lägg till mig på Origin om intresse finns: Gexxer

Av Gexxer

Om jag skulle spekulera så tror jag att 1440p är en nischupplösning vars marknad långsamt kommer att ätas upp av 4K och vara helt borta inom tre år. Jag skulle alltså inte räkna med några kraftiga prissänkningar eftersom utbudet kommer att förbli begränsat. Enligt deras senaste presentation så räknar AMD med att det kommer att finnas 4K/120hz paneler redan om ett år och ungefär vid samma tid gissar jag att grafikkorten kommer att vara redo för 4K på riktigt.

Av Gexxer
Skrivet av Blackie:

Det är svårt att ta en bra bild med mobilen det ser värre ut än vad jag upplever det. Tycker att högra övre hörnet stör mig mest. Kommer mest troligt att reklamera, hoppas bara det inte blir en långdragen process...
https://www.dropbox.com/s/vns8kur3w4q7aad/2015-11-30%2023.53.27.jpg?dl=1

Två saker som jag tycker att man ska tänka på innan man reklamerar för IPS-glow:

1. Hur står variation tror du att det är mellan exemplar? Tillverkningsprocessen för panelen är ju standardiserad in i minsta detalj. Vad det gäller BLB är det en annan sak eftersom jag gissar att själva monteringen sker för hand.

2. Det är hopplöst att jämföra med bilder på andras ex från diverse forum. Om du nu inte skulle hitta två bilder med skärmen på samma inställningar, tagna med samma kamera med samma ISO, bländare och slutartid och i samma omgivande belysning. Om du fotar med mobilen är det inte ens säkert att du kommer att kunna göra en rättvis jämförelse mellan ditt gamla och ditt nya ex (om de inte står bredvid varandra).