Inlägg

Inlägg som taquiyt har skrivit i forumet
Av taquiyt

@newzecompany: noterat

Av taquiyt

@Lanhead: noterat

Av taquiyt

Har fått bud på 550kr+ avhämtning för SSD vilket är högst just nu.

Av taquiyt

@zeleni: Noterat

Av taquiyt

@kronwalled: Tänkte något liknande typ 150kr för 6gb låter väl ganska rimligt. Aja, tack för kommentaren gav mig en idé av marknadsvärdet.

Av taquiyt

@Hassel fd Jompenleet: Kanske, men tror inte det. Kanske lägger upp stickorna på tradera folk verkar vara intresserade av DDR2 där. Vi får se.

Av taquiyt

@newzecompany: Noterat

Av taquiyt

600kr? för moderkort+processor+ram kan hämta

Av taquiyt

@Hassel fd Jompenleet: Noterat, men vet inte ifall jag värderar det högre än Goldfinger.

Av taquiyt

@antianton: Noterat

Av taquiyt

@Datanisse: Noterat

Av taquiyt

@Angelgrinder: noterat.

Av taquiyt

S: Q9400 , Q8400 , SSD Samsung 850 250gb Oöppnad, 6gb DDR2

Hejsan, säljer lite saker jag köpte under sommaren som inte kom till användning. Inget är funktionstestat så ni köper på er egen risk. Sakerna köptes här på marknaden. SSD:en har inget kvitto. Relevant kan ju vara att när jag fick processorerna i posten fanns det kylpasta på baksidan av processorn, torkade bort med med isopropanol.

Kan skicka utan problem men det kommer skickas via postnord, vilket är ett av mina krav ifall sakerna skall skickas. Om ni vill att något ska skickas rekommenderat får ni säga det till mig. Köparen står för fraktkostnaden.

Föredrar upphämtning av saker, bor nära bussgaraget så det blir en bra mötesplats. Möte i centrala Stockholm är osannolikt om jag inte är där och hänger med någon kompis, kan meddela om något möte är möjligt.

Det är bud som gäller på dessa delar. Budgivningen kommer ta slut senast tisdag nästa vecka så kan man kontakta personer så att de kan få sin vara tills på fredag. Accepterar swish och kontanter (swish är föredraget)

Till sakerna:

Q9400 Start: 150kr
Q8400 Start: 100kr
SSD Start : 500kr
DDR2 Start : 100kr?

Läs hela annonsen här

Av taquiyt

Vad är högsta budet just nu?

Av taquiyt

Vad har du för nätaggregat? Kan vara relevant för vissa grafikkort drar mycket ström. IMO är er budget ganska låg för ett nytt kort om ni vill ha mycket prestanda för pengarna. Kolla gärna upp benchmarks på alla kort som är rekommenderade och kolla så att det matchar era krav. Vilken upplösning spelar ni i?

Beg kort har just nu riktigt bra prestanda/kr typ ett gtx 780 är riktigt starkt kort ( ca 7-10% svagare än ett gtx 970) brukar gå runt för en 1200kr.

Tror ett Gtx 960 eller ett r9 380 skulle kunna passa ert system utan att flaskhals om ni ska köpa nytt alltså. Annars för 1500kr skulle gtx 750 ti kanske fungera alternativt ett R7 370? Gtx 950 kan också fungera bra.

Ni kan också välja att vänta på RX470 och RX 460 som skall leverera bra prestanda för en billig peng.

Gärna rätta mig om något är fel!

Gärna berätta om ni är villiga att expandera er budget eller ifall den är fast. Själv skulle jag rekommendera beg kort om er budget är fast annars om ni kan expandera skulle nytt också fungera.

Av taquiyt

Vet inte vad ni fördrar, men kan lägga ett bud på 1200kr+ avhämtning för rubbet om ni vill slippa frakten annars har ni redan ett bud.

Av taquiyt

Hur länge kommer budgivningen att hålla på?

Av taquiyt

2st grafikkort, ett ska säljas

Tja, har ett rigg som behöver ett grafikkort. Grafikkorten jag har är en ASUS GTX 670 och ett HD 7970 av Sapphire

PC specs:
Processorn: Xeon X5460
Moderkort: inget som kan användas för överklockning
RAM: 8GB DDR3
PSU: 850W från Antec

Vad passar bäst för systemet?

Av taquiyt

200KR bjudet hämtar!

Av taquiyt

Jag slår till med ett bud på 650 för r9 280x + möttes om det skulle vara intressant!