Inlägg

Inlägg som Fiskmåz har skrivit i forumet
Av Fiskmåz

Fungerar ej att starta om datorn för att slutföra installation

Tja!

Skulle installera Esportal klienten för att spela cs på esportal, men när jag installerade klienten blev jag ombedd att starta om datorn för att slutföra installationen, men detta fungerar inte utan jag får upp samma ruta igen att jag ska starta om för att för att slutföra. Jag antar att det är något fel med min dator då klienten fungerar för alla mina polare. Är det någon som vet hur man fixa detta eller har varit med om samma sak?

Frågar här eftersom att jag inte får något vettigt svar av supporten, vet inte heller om jag lagt tråden i rätt kategori. Mvh

Av Fiskmåz

Vad vill du ha för cpu, ram och Z77A-G45-GAMING?

Av Fiskmåz

Tjenare! Finns servern fortfarande kvar?

Av Fiskmåz

Tjenare!

Söker någon att spela CS med då mina polare spelar det väldigt sällan. Är endast 15 år gammal men jag är trevlig och kan uppföra mig. Ligger just nu runt Guld Nova Master efter ~450 timmar och hoppas att vi kan klättra någon rank.

Vill spela med någon som är trevlig och som inte blir förbannad så fort det råkar bli fel. Din skill, rank eller ålder spelar ingen roll.

Använder Teamspeak, Discord och Skype för att snacka.

Tveka inte att slänga iväg ett PM eller adda mig på steam: http://steamcommunity.com/id/MagikarN

Av Fiskmåz

Banan är ett måste i tacos, prova det!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Fiskmåz
Skrivet av Hassel fd Jompenleet:

Visst har i5 660 lite bättre single-core performance men jag betvivlar starkt att du kommer märka någon skillnad.. Visst, får du köpa den för 20kr och orkar lossa på cpu kylare och byta pasta för den förändringen (vill inte kalla det uppgradering) så kör på.
Annars, satsa på ett begagnat 1150 system en Kaby Lake i5 & DDR4 för CS.
Håll utkik på marknaden här på SweC

Du har nog rätt i att man inte kommer att märka någon stor skillnad. Att uppgradera till något nyare är något jag har tänkt på, men jag vet inte om det är nödvändigt då jag ej spelar några tunga spel, men om man börjar spela tyngre spel i framtiden så kan nog en uppdatering vara nödvändigt.

Av Fiskmåz
Skrivet av jOnÄTÄn:

Hur högt ligger din processor när du spelar den har ändå turbo upp till 3,2GHz.

Min i7 750 lyckades jag överklocka till 4ghz på ett Budget gigabyte moderkort (kan mycket väl vara ett sånt du har är ett tag sedan jag sålde det.) Fixade lite kylning på VRM bara, men det var i förebyggande syfte fungerade även innan. Och hade en 212 som kylning. https://www.inet.se/produkt/5322017/cooler-master-hyper-212-e...

Börja med det du kommer i alla fall upp i 3,5GHZ utan några svårigheter säkert 3,7-3,8.

Min cpu ligger på runt 3,0 - 3,1ghz när jag spelar. Att överklocka har jag aldrig tänkt på, men det är en bra idé. Jag får sätta mig in i det så kanske jag testar det.

Av Fiskmåz

i5 750 eller i5 660? Socket 1156

Tja Sweclockers!

Jag har just nu en i5 750 på 2.66ghz som sitter i datorn och har fått ett erbjudande att köpa en i5 660 3.33ghz väldigt billigt av en vän då han ej använder den. Spelar mest CS: Global Offensive och jag har hört att det spelet föredrar höga hastigheter mer än antalet kärnor; så skulle en i5 660 3.33ghz ge högre fps än en i5 750 på 2.66ghz?

Är ej något geni när det gäller processorer, så jag uppskattar alla svar. Tack på förhand!

Av Fiskmåz

HDD kostant 100% load.

Tja Sweclockers!

Har nu suttit i 3 dagar och försökt lösa mitt problem med min hårddisk. Min hårddisk ligger konstant på 99-100% load och jag vet ej varför. Finns inget i aktivitetshanteraren som drar mycket disc usage. Har följt div. trådar på Sweclockers, uppdaterat drivrutiner, har gjort allt på den här guiden för utom nummer 3: https://www.drivereasy.com/knowledge/fix-100-disk-usage-in-ta... och jag har avinstallerat uTorrent då folk säger att det kan skapa problem.

Igår kväll när jag uppdaterade drivrutinerna till mitt grafikkort löste problemet sig och disc usage var som vanligt, men idag var problemet tillbaka. Har ingen aning vad mer jag kan göra då jag ej är någon datorexpert. Hoppas nu att någon annan kan komma med tips.

Min HDD är en Western Digital black 1TB. Resten av mina specs står i sign.

Tack på förhand! MVH

Av Fiskmåz
Skrivet av Dusken912:

@Fiskmåz: skippa volymdosan till micen

Skrivet av H3Nc3:

Fick min volymdosa utbytt, eller fick helt enkelt en ny skickad hem till mig vilket löste problemet. Det är dock ett par Cloud II men de är väl i princip likadana.

Har prövat med volymdosan och utan volymdosan, med förlängningssladden och utan osv. Hjälper ej.

Av Fiskmåz
Skrivet av Mithras:

Låter som en inställningsfråga. Möjliga anledningar:
1) Mic Boost är på
2) DC Offset cancellation på/av
3) Discord-inställningar är för känsliga

googla på samtliga och lek runt lite i live-miljö (när du har dem online i samtal)

Har mic boost på 0 och har lekt runt lite med discord inställningar med det verkar inte vara någon skillnad. Hur stänger man av DC offset? Har Windows på svenska så det heter antagligen något annat.

Av Fiskmåz

Qpad QH-90 - Extremt jobbigt brus

Tja Sweclockers!
Har nyss köpt ett Qpad qh-90 headset då många rekomenderar det. När öppnade discord och pratade med polarna så sa de att det var ett högt brus. Har nu idag försöka fixa det utan framgång. Jag har försökt att installera om drivrutinerna i Windows, provat med olika förlängningssladdar som man får med, olika uttag i datorn och sänka mikrofonförstärkning till 0. Är inget proffs på mikrofoner och headsets så jag vet ej vad jag ska göra. Kan även notera att det även brusar om man ej har mikrofonen inkopplad.

Hade inga problem med brus i mina förra lurar (Giotech EX-O5S)

Mina pc specs står i signaturen. Tack på förhand.

Av Fiskmåz

Mus fastnar/fryser, endast i Counter-Strike

Hej Sweclockers!

Har nyss fått ett problem jag aldrig haft förut. När jag spelar CS så fryser eller fastnar musen ca. 4 gånger i minuten och den fryser i ca. 2-3 sekunder, det händer bara i CS, inget annat spel. Stötte på problemet igår kväll när jag satt och värmde upp på lite deathmatch, trodde då att det var min ping men ligger konstant på 30-40 ms. Har någon annan också samma problem eller har haft? Tar gärna emot lite hjälp.

Det är också värt att nämna att det aldrig vart ett problem förut, så det är ej pga. att jag flyttar musen för snabbt. Har en Mission SG GGM 3.2 mus från netonet och lirar med 400dpi och 1.4 ingame sens. Jag vet att det inte är en toppenmus men det har som sagt aldrig varit ett problem.

Av Fiskmåz

Söker folk att spela med, är rank gn3. Är så sjukt frustrerad när jag skriver detta då jag träffade de värsta, mest greifande människorna på planeten, kan ej beskriva min illska..... är förövrigt endast 14 år men spelar seriöst som alla andra. Använder discord, skype och teamspeak.

Steam namn: Georges hustru (konstigt namn men det är ett skämt mellan mina polare)

Vill ej spela med några som är toxic och blir arg när man råkar tänka fel eller missa en kula.

MVH

Av Fiskmåz

@Pamudas: det fungerade! Tack så mycket för hjälpen!

Av Fiskmåz

@Pamudas: jaha, ja det har jag.

Av Fiskmåz

Problem med nedladdning av Curse client.

Hej Sweclockers.

Jag har börjat spela Minecraft och vill ladda ner ett modpack så kallat Feed the Beast. Så jag gick in på deras hemsida, (
feed-the-beast.com ) och började ladda ner det, först var man dock tvungen att ladda ner en client så kallad Curse client. Jag laddade ner det med det gör ej att öppna, det står bara: "En annan verision av den här produkten är redan installerad. Installationen av den här produkten kan inte fortsätta. Andvänd alternativet lägg till/Ta bort program på kontrollpanelen för att konfigruera eller ta bort den befintliga verisionen."Problemet är bara att jag inte hittar programet i "Lägg till/ta bort", hur ska jag göra?

Tacksam för svar!

Av Fiskmåz

Jag har nu öppnat lådan och undersökt problemet. Märkte att benen som sagt inte satt riktigt fast. Nu är det fixat och temperaturerna är normala. Tack för hjälpen!

Av Fiskmåz

@Paddanx: har tänkt på det tidigare och kommer nog göra det även om det löser sig. Har hört mycket bra om den kylaren. Klarar den en lätt överklocknig?

Av Fiskmåz

@gylldevik: det får nog bli så om det inte löser sig.