Inlägg

Inlägg som magnusvmt har skrivit i forumet
Av magnusvmt
Skrivet av Xeter:

De kollar i stort sett bara skicket och slår på IMEI-numret så den inte är stulen. Oftast har de som jobbar i butikerna noll koll på mjukvara och liknande. Så jag skulle svara nej, det spelar ingen roll!

Tack! Ska in om en timme och försöka fixa en Z3

Av magnusvmt
Skrivet av FredrikBengtsson:

Kan även tipsa om att man kan köpa en LG G3 S för 995kr, billigast på prisjakt är 1990kr. 5" 720p IPS skärm, quad-core, bra byggkvalite och okej kamera. Bara 1gb ram och 8gb minne, men det finns micro-sd kortplats. Det är ju inget direkt prestandamonster, men det känns ändå kvick. Sjukt prisvärd, känns inte som en budgettelefon. Om man inte är tele2 kund måste man skaffa ett abbonemang, men man kan ta ett för 49kr och säga upp det direkt. Tele2:s mobiler är även olåsta.

Är det någon som vet om man kan lämna in telefoner till Tele2 som är rootade och har cyanogenmod installerat, eller sänker det värdet?

Av magnusvmt

Pontén alltså... mycket kan man säga om honom, men han ger iallafall inte upp enkelt.

Av magnusvmt
Skrivet av Jaycobicious:

Tack gode gud, nu slipper jag kugga vårterminen

Nu ska det ju släppas lagom till tentaveckan, nästan värre!

Av magnusvmt
Skrivet av MuffinManxD:

Sist jag beställde från Yaeliq så fick jag också mina saker tullade. Betalade ungefär 50kr per flaska som tull. Surt pris, men men..

Idag fick jag hem AVI:n. Jag fick betala 83 kronor tull för 2 flaskor OCH 100 kronor i speditionsavgift till posten... Hade ingen aning om att man blev skyldig att betala vidareleverans från tullen när det var dom som stoppade den förra.

Av magnusvmt

Beställde e-juice från Yaeliq som fastnat i tullen. Vad gäller egentligen? Får e-juice importeras? Om ja, antar jag att jag måste betala tull. Får jag brev om att jag måste betala innan de skickar min juice vidare?

Av magnusvmt

Är Nintendo grejer verkligen så dyra? Nån gång för 12-13 år sen fick jag ett NES gratis som jag bara ställde upp på vinden och aldrig tittade på.

Varför kan inte Atari grejer vara så här dyra, det har jag gott om.

Av magnusvmt
Skrivet av Aktsu:

Varför skulle han använda 80000 i rate istället 128000? Enda gången det kan vara bra är väl om man har riktigt usel internetuppkoppling?

Det är väl max?

Av magnusvmt
Skrivet av Oggmeiler:

Översatt: Sådan där strawberry phi som den kallas.

Tror han varit på flaskan lite.

Av magnusvmt

Hur pass väl stämmer det då? För jag vet att många säljare (av icke-fysiska varor) ogillar paypal just av anledningen att det tydligen ska vara lätt att ta tillbaka sina pengar.

Av magnusvmt

Windows 10? Vad hände med Windows 9? Jag har inte ens hunnit använda Windows 8. Jag hänger inte med! Är det så här det känns att bli gammal?

Av magnusvmt

amazon mp3 kanske?

Av magnusvmt
Skrivet av Northbane:

men å andra sidan, om det nu skulle bli krypterat, vem fan är så dum att man bara har en uppsättning av sina viktigaste filer på en enda enhet, oavsett RAID?

Bara för att filer inte är jätteviktiga betyder inte att man vill bli av med dem.

Av magnusvmt

Störigt. Räcker det att WebDAV är avaktiverat? Jag behöver min uppkopplad mot internet för att backupa en FTP-server periodvis. Avaktiverar SSH för säkerhets skull.

Av magnusvmt
Skrivet av datamacke:

http://www.netonnet.se/art/dator/komponenter/grafikkort/nvidia-pci-e/gigabyte-gtx780ti3gbpci-eoc/197930.7063/?inDialog=true

Gigabyte GTX 780 TI till ett skapligt pris. 4990.
Surfade på sidan i jakt efter nytt kort, helt plötsligt sänktes priset framför ögonen på mig från 5890 till 4990. Kollar man prisjakt står det fortfarande för 5890!

Lustigt att de sänker priset dagen efter att deras spel-på-köpet kampanj slutar. Sammanträffande?

Av magnusvmt

1. TP-link: TL-WR1043ND
2. 1 days 21:54:42
Helt värdelös, måste startas om ca varannan dag. Ska fixa 3:e parts firmware när jag orkar och se om det hjälper.

Av magnusvmt
Skrivet av Skuggan74:

DX10 går fetbort, det kommer lagga enormt med många spelare, stor overhead är aldrig bra. Ingen mening att påbörja nytt MMO innan DX12 för alla kommer ha problem med större antal spelare och dessutom vara knutna till en kärna som belastas mycket hårdare än resterande kärnor.

Skickades från m.sweclockers.com

Ja, jag spelar ArcheAge med DX11 och det är väldigt krävande. Mitt 560ti låg på 91 grader efter bara 10 minuter. Har bytt till DX9 nu men problemet jag har med DX9 är att spelet hänger sig när jag tabbar... fått det att fungera genom att köra windowed men windowed-fullscreen existerar inte.

Av magnusvmt
Skrivet av MuffinManxD:

http://www.lightyourfire.se/e-cigarett-startpaket
Kolla lite här. Ett litet tips är att inte köpa den billigaste, då de är oftast skräp.
Kan varmt rekomendera en 1300 Spinner + en glastank. Typ den här: http://www.lightyourfire.se/e-cigarett-startpaket/el-cigg-sta...
Glöm inte att köpa till E-juicer. Eftersom hon är nuvarande rökare rekomenderar jag E-juice med nikotin. Hur mycket nikotin som ska väljas beror på hur mycket hon röker i nuläget.
6mg = Light
12mg = Normalt
18mg =Högt
24mg eller högre = Extremt högt (Rekomenderas ej, då det är oftast för starkt o juicerna förlorar sin smak i mitt tycke)
Jag själv brukar vejpa på 6-12mg. Man trappar ner med nikotinet med tiden. Jag började med 24mg och hoppade snabbt ner till 18mg och senare till 12/6mg nikotin.

Kan du rekommendera några E-juicer med 6-12mg ? Beställde precis startpaketet du länkade med Menthol Mist 18 mg, hoppas det blir bra

Av magnusvmt

Underbara nyheter!

Av magnusvmt

Köpte precis en xl2411z för att jag inte trodde Gsync var värt att vänta på... nu börjar jag undra.