Inlägg

Inlägg som Gurt har skrivit i forumet
Av Gurt

@ClintBeastwood:

Tack för din feedback! Själv surfar jag oftast Swec på desktop och har inte uppmärksammat det här, men jag kan förstå att det är ett problem.

En annan lösning skulle kunna vara att implementera någon form av breadcrumb, det borde (betoning på borde, eftersom att det inte är jag som är kodguru) vara en relativt enkel lösning att lägga till sökvägen ungefär som på desktop:
Forum > Övrigt > Feedback till SweClockers > Förbättra navigering när man surfar via mobil

Vi sparar den här idén och kikar på det framöver!

Av Gurt

Hej @RoxonMicke

Det är faktiskt på gång! Du är inte den enda som har påpekat detta så vi har börjat titta på hur man skulle kunna göra det enklare att skapa en ny tråd. Om du har några idéer kring hur du skulle vilja ha det (eller andra förslag) så får du självklart gärna dela med dig, det uppskattas!

Av Gurt

Hej!

Precis som Bruce Wayne skriver så är detta pga underhåll av siten, Jacob gav ett utförligare svar om detta i en tidigare tråd här. Jag kan tyvärr inte säga mer än så men om du önskar ett uppdaterat svar så får vi vända oss till @Klorixx som har bättre koll!

Men, för att svara på din andra fråga. Du är inte ensam om att fråga efter ett enklare sätt att komma åt smileys. Idag kan man ju faktiskt använda både BB-smileysarna och Unicode-emojis som jag tror är lätta att komma åt i de flesta OS. Men det kanske är så att ett verktygsfält med alla SweClockers-smileys är det som behövs. Vi får ta det vidare!

Av Gurt

Hej!

Jag håller med dig. Idag finns nyhetskommentarer med under "Nytt i forumet" som syns på framsidan, så det känns definitivt rimligt att de också ska synas under Aktiva trådar. Jag ska se till att föra detta vidare till @Klorixx så att han kan implementera det. Tack för tipset!

Av Gurt

Tack för att ni tar er tid och skriver feedback till oss! Det uppskattas verkligen, inte minst av mig som UX:are

Som Emil nämnde så är syftet med framsidan inte att vara ett strikt nyhetsflöde utan det blandas friskt mellan nyheter, artiklar, community - gamla och nya ämnen. Vi är självklart inte ute efter att "lura" någon med hur vi publicerar artiklar utan strävar efter att få till en så bra blandning som möjligt.

Men jag förstår vad ni menar, och om det är många som tänker att det är ett nyhetsflöde så bör det finnas ett sätt att presentera detta bättre. Det skulle i framtiden kunna vara allt från att möjliggöra för en personlig customization av flödet, införa markeringar/kategorier för olika typer av artiklar, till att tydligt skriva när det är en gammal artikel som puffas. Jag tror att det finns många möjligheter här som jag gärna undersöker närmare. Tack för dina förslag @Lagers!

Med detta sagt vill jag också be alla andra som har åsikter och tankar om detta att dela med er! Jag försöker snappa upp så mycket som jag kan i forumet, men ni är hemskt välkomna att skriva direkt till mig också om ni har mer konkreta idéer. (Detta gäller såklart allt som rör upplevelsen av hemsidan, jag är idel öra).

Av Gurt

Hej! Tack för din feedback.

Idag finns alla smileys antecknade i den här tråden, men jag förstår om det inte är alla som hittar dit samt att det skulle underlätta om de var mer lättillgängliga. Jag ska undersöka om det är fler som skulle uppskatta en sådan funktion, och isåfall får vi se vad kodfejs aka @Klorixx säger om den tekniska implementationen

Av Gurt
Skrivet av Schluug:

Jag är 99% säker på att man kan lira upp till fyra spelare i Overcooked.

Jag är 100% säker! Har spelat fyra personer flera gånger

Mario Kart 8 Deluxe och Puyo Puyo Tetris är mina tips för övrigt. Det förstnämnda passar bokstavligen alla åldrar med tanke på att det finns (frivilliga) inställningar i spelet som hjälper spelaren att gasa och svänga automatiskt.

Av Gurt

Hittills har jag köpt Witcher 3 (spelade aldrig färdigt på PS4 så tänkte ge det ett nytt försök), House Flipper, PUBG, Age of Empires II HD. Funderar på om jag även ska köpa Skyrim (till ännu en plattform...) eller vänta till nästa rea.

Av Gurt

Hej. I rollen som UX-ninja så måste jag också lägga till min åsikt i diskussionen.

Som många andra redan har skrivit så kan det verka hur enkelt som helst att förstå vad användarna vill ha. Det är inte alls så uppenbart som det verkar, många användare vet många gånger heller inte själva vad de vill ha. Och det användarna säger att de vill ha behöver inte vara vad de faktiskt behöver. Sen är det ju också så att "bra UX-design" är den som inte märks, eftersom att saker och ting då fungerar som det ska. Många tar för givet att saker ska fungera.

Måste dock tillägga att innan jag påbörjade min utbildning inom området så hade jag jättedålig koll på vad en UX-designer är för något. Det är inte ett helt självklart begrepp. Många använder dessutom "UX" när de egentligen menar typ UI, interaktionsdesign osv.

Av Gurt
Skrivet av iller:

Nu har jag alla Amiibo men jag kände inte att de var till någon större nytta.
Gick ju fortare att samla in-game, exkluderat de outfits och Epona som du bara får med specifika Amiibo.

Tycker du? Jag kan iofs hålla med om att samla material, men alla specifika Amiibo-outfits tycker jag är kul att ha. Och andra material som är lite jobbigare att få tag på. Men det kanske också beror på hur man spelar och hur mycket

Av Gurt
Skrivet av j0mppie:

Går i tankar på att köpa en switch med zelda. finns det någon "måste ha" accessoarer som jag borde köpa samtidigt när jag ändå är i affären?
tack för svar

Jag håller med om att ett fodral är bra att ha, om än bara för förvaring hemma. Eftersom att du har tänkt spela Zelda så är ett tips att köpa en Amiibo (eller 20...), det är absolut inget måste men det höjde iallafall min spelupplevelse. Jag är egentligen inget stort fan av figurerna men tycker att det är så nice att ha i spelet. Scanna en gång om dagen och få massor med bra stuff. Ett litet tips!