Inlägg

Inlägg som LuffsiPluffsiDoo har skrivit i forumet
Av LuffsiPluffsiDoo
Skrivet av LuffsiPluffsiDoo:

6300. bor i stockholm och kan ses centralt för snabbaffär.

kommer köpa ett kort snarast möjligast, så detta erbjudandet är väldigt tidsbegränsat.
du har mitt nummer i pm.

Av LuffsiPluffsiDoo

6300. bor i stockholm och kan ses centralt för snabbaffär.

Av LuffsiPluffsiDoo

Webhallen.

Så lätta att ha att göra med ur alla aspekter!

Av LuffsiPluffsiDoo
Skrivet av Andreas D:

http://i.imgur.com/8IDlAVi.jpg

Jag testade lite snabbt hemma med Bredbandskollen i samband med en ombyggnation av nätverket. Konfigurationen är en stationär dator med Atheros WLAN till Asus RT-N66U och vidare till BBB 100 Mbps "fiber".

0ms över trådlöst hävdar den också, tyvärr kan jag inte ta detta resultat som fakta då en väldigt relevant faktor inte är realistisk öht.
Men sure, korta avstånd o bra utrustning kan man få rätt schysst hastighet över N standarden också.

Av LuffsiPluffsiDoo
Skrivet av adamq10:

Det här stämmer inte.
Jag har fått upp cirka 100mbit över 802.11n, det har även andra som testat gjort.
Skulle också vilja se det benchmark där någon tillförlitlig fått ut några 35mbit över 802.11g, för det är över teoretisk max.

Alla wlan-hastigheter som nämns syftar inte på vad som går att få för överföringshastighet, utan hur mycket data som skickas genom luften. En stor del av datan i luften är overhead som behövs endast för wlan-länken. Alltså är siffror som 54mbit, 300mbit och liknande inte "upp till" vad som går att få ut, utan hur mycket som skickas genom radion.

Ok. Om du fått uppemot 100mbit på N standarden så har jag fått 30+mbit på G standarden, praktisk hastighet. Works for you?

Av LuffsiPluffsiDoo
Skrivet av tal666:

Korta kommentaren.
Alltid kul och intressant med Nya produkter med bättre och snabbare prestanda...
men, varför introduceras och presenteras saker 3-xx månader innan produkten finns på marknaden ?

Långa kommentaren/rna.
( det är nästan som när man läser om * wow, Fantstiskt och framtiden är här * , när någon skriver om saker som finns i ett
laboratorium och komma skall, 1-10 år i framtiden... intressant Men Är inte en produktlansering,
det är en nyhet om möjlig framtida teknik som kanske eller möjligen kommer säljas i framtiden.)

Om någon annan bryr sig eller ens ser skillnaden/problemet, vet jag inte, vill bara påpeka att det är skillnad att säga,
- detta säljer vi, nu eller i slutet av månaden mot, detta kommer vi sälja om ett halvår eller ännu längre i framtiden...
då mycket kan hända ( finns andra exempel, som tablets och/ eller spel, (Duke Nukem,* never ever...* o.s.v. )
och när produkten presenteras är ordinär eller förändrad beroende på ändrade förhållanden och omständigheter... etc.

Så Om denna nyhet nu lanseras, för att denna redaktion råkat få, förhandsinformation /insider info... eller om Företaget presenterat denna information som en "gällande" produkt är alltså två skilda saker, (som jag ser det) Och det är bra att man här säger "Kommande" för det klargör att det inte handlar om en produktlansering gällande nutid... (nutid, närmaste månaden)

- Vad denna utläggning och kommentar handlar om, är alltså frågan om, Orsaken och varför vissa företag presenterar produkter
som ligger långt in i framtiden, när de fortfarande är i utvecklings/produktionsstadiet- inte försäljningsläget.
annat exempel: Både AMD och Nvidia har visat fina bilder på hur utvecklingen skall ha sett ut, enligt dem, i många många år... trots det så har utvecklingen nu hamnat på halt, då de av fler orsaker bestämt sig för att sakta ner utveckling och försäljningstakten av nya och senaste tekniken... d.v.s. mycket kan och kommer hända...
v.v. ligg närmare inpå, när det gäller Aktuella och lanserade produkter, tack !

- att jag sedan inte är * prylbög och måste ha senaste teknik eller produkt, är en annan femma, det handlar om att beskriva och lansera saker i samband med de faktiskt finns att inhandla till skillnad ifrån att spekulera och berätta om framtida innovationer eller produkter, som jag ser det är det viktigt ur konsument perspektiv att saker beskrivs ur rätt perspektiv.

* prylbög, är tyvärr ett ord jag anammat och som jag tycker beskriver fenomenet på ett snabbt och sammanfattande sätt, teknikfreak, nyhetsintresserad, prestandahungrande, eller liknande ord sammanfattar inte saken som sådan på lika bra sätt,
utan beskriver delar av och inte helheten, så de som blir förolämpade av användandet av detta ord, ber jag om ursäkt till
men känner mig nödgad att skriva detta då det är det perfekta uttrycket för dem som både har intresset men oftast saknar begränsningar och kanske förståndet, då de bara "måste" ha samtliga nya saker som finns på marknaden... för Det finns inget som motiverar denna köphets eller oförstånd.
- Och till de som nu inte förstår skillnader, jo, det finns undantag eller mer precist, de som faktiskt måste ha allt det senaste, jo, men De jobbar med sakerna, och då är det inte en personligt val, utan en yrkesroll OCH detta är skillnad och en skillnad på hur man ser på saken eller vad man pratar om... o.s.v. ( <---- till trollen )

Jag förstår inte, AC66U routern släpptes förra året på sverige marknaden... Jag har haft min sedan början på januari :/
AC standarden är redan etablerad. De står inte om några direkta nyheter utan mer nya produkter som kommer med befintlig teknik i ett eventuellt bättre utförande.

Av LuffsiPluffsiDoo
Skrivet av Blackbird_CaD_:

Min RT-N66U funkar klockrent.
RT-AC66U är känd för att vara strulig för det är den första routern med 802.11ac, det var inte riktigt färdigutvecklat än, därför valde jag RT-N66U framför AC66U.
Ni borde läsa på mer om produkten innan ni köper nåt.

Min AC66U har inte strulat någonting alls för mig och jag har pillat i den nästan dagligen i över 2 månader nu.

AC standarden över 5Ghz frekvenserna går galet snabbt.
Vad många inte fattar är att de 1,3Gbps är inte praktisk hastighet öht, precis som N standardens praktiska hastighet inte är i närheten av 300mbps.

i själva verket så är den praktiska hastigheten runt 30-35Mbit/s på G standarden, ca 45Mbit/s på N standarden och jag har mätt upp precis över 100mbit/s på min AC66U xD

Av LuffsiPluffsiDoo

MX black är ett bra alternativ för dig om du är orolig för lättryckta knappar felklick.

Riktigt nöjd med mitt CM storm trigger black... tjejen har klagat lite på ljudet från knapparna men det är inget som stör mig, tvärt om, det känns skönt att både känna och höra sin egen skrift tydligt Texta och spela fungerar galant med mx black.

Av LuffsiPluffsiDoo
Skrivet av IceEye:

Förstår inte riktigt skillnaden mellan dessa 2 - ASUS RT- N65U eller N66U, förutom då att 66 är dyrare och har 3 synliga antenner. Ska has i en 65kvm sekelskifteslägenhet, ger 66:an större signalstyrka eller något?

Jag kan starkt rekommendera ASUS RT-AC66U istället, den ger dig 1300Mbps via 802.11ac och kör jag på 5Ghz wifi så får jag över 100mb/s i praktisk hastighet upstream!, till skillnad från ca 35-40mb/s praktisk hastighet som man får de andra trådlösa standarderna.
Den har även typ den fetaste dataöverföringshastigheten för routad trafik på 870mb/s.

De 3 antennerna i kombination med 5Ghz nätet ger dig riktigt bra räckvidd.

Av LuffsiPluffsiDoo
Av LuffsiPluffsiDoo
Skrivet av rustax:

Hur långt tid tar det att komma in ?

Strax under en timme var det igårkväll enligt 'estimated' när det var som mest folk inne, och de är ju fortfarande väldigt tidigt i preaccess, om en vecka lär de vara en förjävla lång kötid.

Själv kör jag på Niman utan kötider

Av LuffsiPluffsiDoo
Skrivet av RedFLip:

Kändes som Bloodworthy skulle bli den största servern... så jag valde på helt random Tomb of Freedon ... Och de är den med mest kö, till och med nu .. Orka att man spela 12 timmar i sträck och polarna har inte fått komma in så nu lär jag få starta på nytt =(
Ohh well, haha

Känns som Bloodworthy blivit den server med flest svenska spelare, av det jag läst iallafall, dock har både den och Tomb of freedon riktigt långa kötider.
Känns som Niman var de bästa valet för mig igårkväll då många svenskar börjar lira där och den är fortfarande normal populated och inga kötider, om en vecka kommer ju kötiderna vara ännu värre på samtliga servrar så det känns som det bästa valet just nu.

Även Hex Droid verkar ha relativt många svenska spelare, vad har den för kötider ungefär på kvällarna? någon som vet?

Av LuffsiPluffsiDoo

Dubbelkolla att "protected mode" inte är ikryssat under IE inställningar -> security tabben.
Lägg till "battlelog.battlefield.com" i trusted sites och sänk security level för trusted.

Har du senaste grafik drivrutinerna?

Hoppas de löser sig för dig.

Av LuffsiPluffsiDoo

Härligt att höra att det löste sig för dig.

Ville bara säga att även jag upplevde exakt samma sak under 30minuter, efter en massa svordomar och felsökande så löste det sig av sig själv efter en massa refreshande, så kan varken säga lösning eller orsak.

Jag har precis inköpt 2st nya datorer, och båda var helt ny formaterade när jag installerade spelet och jag fick detta syndrom på en av datorerna. Så detta har inte med portar eller nätverket att göra och inte heller med något tredjeparts program eller tjänst i bakgrunden som stör misstänker jag. Verkar vara mer något ofrekvent fel med någon hårdvarudel (datorerna är olika) eftersom de löste sig efter en stund utan att jag gjort någon ändring :/

Av LuffsiPluffsiDoo

Ovanligt mus/tagentbords problem.

Hej, hoppas verkligen att någon kan hjälpa mig med mitt otroligt frustrerande problem.

Har 3st nyinköpta dell datorer. 2st Latitude E5400 samt en E5500.
Eftersom dessa har mer eller mindre samma hårdvara så byggde jag winXP EN SP3 från scratch på en E5400 och körde sen en helt vanlig sysprep/ghost på den för att implementera ghosten på de andra 2 laptops.

När datorerna sedan var klarkonfigurerade så upptäckte jag att samtliga 3 hade problem att köra usb mus, tagentbord funkade och även andra usb enheter som hdd etc.
När jag plugga in usb musen fick jag upp "ny maskinvara har hittats bla bla.." de vanliga, och musen hoppar igång och fungerar i drygt 2sekunder innan den dör igen, obs att "muslasern" lyser hela tiden.

Testat en hel del felsökande utan resultat. Olika usb portar, kört in en repair installation från windows skivan och även testat med att installera servicepack 3 ovanpå. Pilla även en del på drivrutinerna utan resultat.
Kört diagnostic programmet som kommer med dell laptops o den indikerar inga fel.
Funkar inte heller om datorn sitter kopplad på en dockningsstation.

Hur som helst så ghosta jag om en dator och uppmärksamma då att musen inte fungerar från ghosten.
Så jag satte mig och byggde om hela operativet från scratch men nu på Latitude E5500 för att göra en ghost att implementera på de 2 andra datorerna, och det fungerade utmärkt tills dess att jag var klar och skickat ut datorerna till användarna.

Har nu uppmärksammat att den nya windows uppbyggnaden har problem med USB tagentbord.
Motsvarande problem, när jag pluggar in tagenbordet så hoppar den igång i 2sekunder innan den dör igen. När jag upptäckte detta så blev jag i princip övertygad om att det var ett IRQ fel då det kändes som det, men har nu uppdaterat BIOS utan resultat.

Suttit x antal timmar med en supportkille på dell som mest gav ifrån sig ett "WTF?" och vänder mig nu till swec's veteraner.

ps2 enheter och de integrerade tagentbordet/touchpaden fungerar utmärkt på datorn så tvekar på att de ska ha något med drivrutinerna att göra.

alltså kan jag inte få usb mus och tagentbord att lira samtidigt.. ? IRQ fel ?

Någon som sitter på en lösning?

Av LuffsiPluffsiDoo

Njae, inte riktigt.

Skulle behöva en signal omvandlare, dvs för att kunna använda headset och mic som telefon.

Finns det ens sådana ?

Av LuffsiPluffsiDoo

RJ11 till 3,5mm stereo. finns?

Undrar om någon har koll på om det går att köpa en konverter för RJ11 till 3,5mm stereo kontakt, för headset, dvs både mic och lurar.

Letat runt en hel del utan nå resultat. Om det finns så skulle jag uppskatta en länk väldigt mycket

Snabba svar uppskattas.

Av LuffsiPluffsiDoo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av altair4
Problemet med downtime är ju att de lägger den dagtid. Den ska vara sent på natten. Om exv. 2h downtime räcker så lägg den 04.00-06.00.

Problemet är inte att det är på dagtid. problemet är att spelarna är så greedy.
De har jobbat med spelet i säkert över 2år. Även dom kanske vill ha lite sovmorgon efter en massa hårt arbete

Bara att sitta o vänta tyvärr

Av LuffsiPluffsiDoo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kalleidol
kan ju nu när det är snart relesea berätta om ett spel som varit ute i 3månader när jag inhandlade det, alla servrar var nere minst 1gång i veckan i ett antal timmar, ibland gick det ett helt dygn utan att spelet kom upp, och så gott som alla servrar råkade utför detta... i början fick man ingen kompensation men efter klagomål så kom det kompensation... Dessutom hade man lagg i så gott som alla storstäder för de var för mycket folk inne i städerna... Och de var inte ovanligt med kötider innan man släpptes in...

Spelet heter World of Warcraft.. så innan ni klagar nu så tänk tillbaka hur de var i början på WoW...

Sen en undran till angående WAR, finns det något svenskt guild på någon server man kan joina? finns de kanske rent utav en hemsida på svenska för War-online spelare...

Du har uppenbarligen inte läst trådarna här...

Ja, det finns en order guild med en massa swec folk på servern karak-azgal samt en svensk destru guild men lite färre swec folk.

Leta lite runt bland trådarna här på multiplayer delen så ska du nog hitta vad du letar efter

Av LuffsiPluffsiDoo

Är det så för alla blåtand enheter, i det här fallet mus+tgb?
Eller är det bara ett urval av de som finns på marknaden som inte stör ut/påverkar varandra ?