Inlägg

Inlägg som XS7 har skrivit i forumet
Av XS7
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ptte
EDIT: Glad julsmiley är ett måste:

Kritik också!

Av XS7

Här är en bild jag tog för någon vecka sedan, jag har lekt lite med den i photoshop men bestämde mig för att ladda upp en väldigt mildt redigerad bild. Jag tunnade ut skogen och beskärde den. Ville inte ändra färger just än. Vill få kritik på bilden.

Bilden är förövrigt tagen från mitt fönster!

http://data.fuskbugg.se/skalman01/----Capture.JPG

Fullstorlek

Av XS7

Detta låter skumt, kan inte tänka mig att apple skulle gå med på det.

Av XS7

Jag har använt vista ett längre tag på min stationära samt använder det på min laptop. Det enda jag har problem med är dess ljud, dvs bashanteringen. Har endast stött på detta när jag använt vista oavsett dator eller version. Sätter jag på en låt med mkt bas så sänks allt ljud kan man säga . Och lyssnar man på en låt med nästan endast diskant och mellanregister så låter det perfekt.

Jag har flertag gånger frågat på forum för hjälp men ingen har haft ett bra svar, jag har kollat igenom alla ljudinställningar jag kan ha hittat men inte funnit någon lösning. Är det fler som stör sig på detta eller är jag bara sämst som inte hittat inställningen för att stänga av det?

Av XS7

Jag är inte så insatt och orkar inte googla efter svar, men vad är egentligen dessa problem?

Av XS7

Akta dig för hp, köpte en 15,4" för 2 veckor sedan, den står inte stadigt, elkontakten glappar och den knarra som fan så fort man rör den. Jag ska lämna in den imorn!

Av XS7

HP Pavilion 6805eo =(

Tjenare

Det är så att jag köpte en hp pavilion 6805eo för 2 veckor sedan och tyckte då att allt var bra, men nu har den börjat knarra där man sätter högra handen när man skriver och strömkontakten glappar väldigt mkt. Den står inte heller på alla gummi fötter utan en sida står alltid utan bordsberöring.

Är detta ett fel som jag kan lämna in datorn till siba igen eller kommer jag helt enkelt få ha kvar datorn som det är? Vad kommer då hända när jag lämnar in datorn till siba?

Av XS7
Citat:

Ursprungligen inskrivet av gujukal
8800GTS är väll bättre än de där kortet iaf 512Mb versionen.

Nej, verkligen inte!

Av XS7
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Cliff
Vad menas med energischema och hur påverka det prestandan? Klockar den ner för att spara batteri?

Jag hittar föresten inget om komponentutgång på datorn via HP's hemsida

Det finns 3 oliika energischeman, hög prestanda, balanserat och energi sparnings läge. Enbart 720p och 1080p som laggade lite vid energi sparnings läge, vanlig film funkar.

Jag har inte hittat nått om det heller, men under ljudinställningar står det att jag har optiskt ljud i datorn. Någon annan som kan någonting om detta? Det lyser nämligen inte ur någon av ljudportarna.

Av XS7
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Cliff
Återkom gärna när du testa en .mkv fil och berätta hur det gick att spela!

Det gick bra att spela upp 720p så länge jag använde energischema: Balanserat eller Hög prestanda. Märkte inget lagg alls, har dock inte testat 1080p än. Ska återkomma med det också

Edit: 1080p gick också bra.

Av XS7

Jag köpte för några dagar sedan en HP Pavilion dv6805eo och den kostade 5900 på siba. Den har hdtv via component och de ska tydligen vara spdif optisk på den. Den har inte DVI eller hdmi men component och optiskt ljud borde räcka!
http://www.siba.se/product/Product.aspx?id=159939
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/se/sv/ho/WF06b/23355-186369-12...

Av XS7

Trevligt, likadan skärm som mig haft den i ett och ett halvt år nu. Nu minns jag varför jag köpte ett nätaggregat med Lösa kablar, FYFAN VA KABLAR..

Av XS7

Ja, det är ett simpelt integrerat ljudkort i Gigabite X38-DQ6. Jag tog drivrutinerna från gigabytes hemsida, och ja, jag tog rätt kort

Av XS7

Varför konstruerar de inte kylarna så de funkar bättre i crossfire? När det är två grafikkort precis bredvid varandra för inte de översta någon bra luft. Bättre att ta luft från sidan eller göra nått liknande 9800gx2 så att det är hål i grafikkortet, men då får självklart PCB:n vara lite längre!

Av XS7

Fyfan va fult gjort av nvidia, jag blir mer och mer anti nvidia varje månad

Av XS7

Sluta var förvånade att ni blev bannade om ni botar, jävla puckon. Ni får skylla er skälva imo..

Av XS7
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Teddilord
Som jag förstod det skulle bara GDDR3-versionen säljas till OEM-tillverkare, och bara GDDR5-versionen skulle säljas i butik...

Källa tack!

Av XS7

Jag tycker att mitt 8800gtx oklockat räcker precis till wow. I shattrath, org eller i raids är det bra att ha ett bra grafikkort.

Av XS7

Toshiba har helt värdelösa tangentbord, vi har 2 stycker toshiba datorer här hemma och knapparna är väldigt små horisontelt och enterknappen är allt för liten. Jag kommer alltid åt caps-lock knappen när jag ska trycka på shift. Kommer alltid åt pgup och pgdn när jag ska trycka på enter. Jag har en dell som skoldator och deras tangentbord är helt underbara. De har rätt propotioner gämnfört med ett fullsize stationärt tangentbord.

Jag såg på dessa bilder att alla nya toshiba datorer har samma fel på sina tangentbord!

Av XS7

Lustigt att 8800gtx fortfarande står sig bra. Känns som det kortet var för bra när de släpptes, det var långt mkt bättre än något annat på marknaden!