Inlägg

Inlägg som Langos har skrivit i forumet
Av Langos

Tja, fallet lär inte ogillas iallafall...

Av Langos

Ser fram emot R700-serien, modulära grafikkort lär vara framtiden!

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av imperialwhale
dålig fantasi? eller du bara tror du är något ´haha

Du ska nog inte snacka om dålig fantasi, det är du som ber om hjälp. Om du vill ha hjälp ska du nog försöka vara lite mer tillmötesgående, eller vad sägs om mitt mindre seriösa förslag?

http://www.informatik.fh-kl.de/~brackly/download/Bilder/mickey-f...

Det finns säkert folk som kan bättre än så (skulle jag tro iallafall) men du får ingen hjälp genom att var otrevlig mot folk.

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MaLo
Jag köper inget av dom så länge det inte finns spelare som stödjer båda eller att en standard vinner.

Hear Hear.

Av Langos

HDD Thermometer, gratis, litet och nätt program.

Av Langos

Väldigt snygg, mycket mycket stiligt, bra jobb!!

Av Langos
Av Langos

Du har nog rätt om oljan dock, jag tror jag sett det någonstans, de sänkte ner hela datorn i ett oljebad precis som du sa, de lämnade alla rörliga komponenter utanför dock. Tänk vilket sabla meck när man ska byta ut något, usch!

Av Langos

Jag har en: Min flickvän gillar Sushi, hon satt och åt det vid sin bärbara dator. Doppar laxrullarna i wasabi och kikomansoya medans hon tittar på någon serie på datorn och tappar en bit Sushi rakt i soyaskålan så det skvätter soya över hela tangetbordet. Hon väntar en liten stund för att se om något händer (hade kanske varit smartare att stänga av direkt men man tänkte inte alltid så långt) och först verkar allt ha gått bra men efter några sekunder slutar knapparna uppe till höger på t-bordet att fungera, enter, backspace etc.
Det dröjjer inte mer än en minut innan hela tangentborder är stendött, det dog liksom bit för bit. Allt annat funkar dock så hon går till Onoff där hon köpte den och frågar vad det skulle kosta att fixa, 1600 för en felsökning och sedan troligtvis minst 4000 för att byta tangentbordet (!).
Hon tar den till en riktigt datorbutik i stan, de fixar hela kitet på under 5 dagar och det kostar 1200 kr.

Själv satt jag och kollade på Heroes på datorn här om dagen och välte ut ett helt glas med fun light över tangentbordet, stängde av datorn bak på nätagget illa kvickt. Ingen större ko på taket dock, allt gick bra och mitt tangetbord är renare än på länge!

Av Langos

Jag antar att USB-kontakten som ska sitta på moderkortet inte är i en enhet utan att gäng lösa stickor annars skulle du inte behöva hjälp. Om du har tur så följer ditt moderkort Intel standarden för USB-kontakter. De flesta moderkort följer denna standard nu för tiden.

På sidan 2 i manualen till Antecs P180 ser du hur en standard Intel USB-kontakt ser ut, http://www.antec.com/uk/productDetails.php?ProdID=81802# (manualen är i rutan till höger på sidan).

edit:
Det ser ut som om kontakten från chassit inte riktigt stämmer överens med Intelstandarden men att pinnarna på ditt moderkort gör det, vet inte riktigt hur du ska lösa det, du kan klart förska dela upp kontakterna i enskilda pinnar men det lär vara väldigt mycket jobb...

Av Langos

Me likey alot! Håller med många andra, nog den första fläktkontrollern jag tycker är snygg och om den dess utom gör jobbet den ska på ett smidigt vis kan den heltklart få en plats i min dator!

Även jag hade verkligen gillat att se en fläktkontroll-roundup på Swec, jag anmäler mig som frivillig att översätta den till Engelska för ökad traffik :). Glöm inte att testa om denna produkt får plats i ett P180 utan att ta emot frontluckan.

Av Langos

Jaja, så länge du är nöjd så är jag glad för din skull... . .. fast jag fattar inte varför du köpte tre olika sorters fläktar, kunde bara inte bestämma dej eller?

Av Langos

Om du gör en mobo-"plåt" i plexiglas, se till att du jordar moderkortet ordentligt.

Av Langos

Är det bara jag som undrar vad fanken det står på skärmen på bilden på förstasidan?

Av Langos

Jag har en Scythe Ninja med en cooltek 120 mm fläkt, mycket tyst. Om du inte ska överklocka din C2D kan du kanske tom kyla den passivt.

Av Langos

Lord E, det kan hända att avjoniserat vatten har dålig ledningsförmåga men vid kontakt med koppar, aluminium och plåt-detaljer skulle vattnet omedelbart joniseras och därmed leda ström alldeles utmärkt. Många plaster tål inte mineralolja så det funkar inte heller.

Av Langos

Ehh, är det bara jag eller har Bio inkluderat en bild på startknappar och Macan länkat till moderkortsplåtar?? Knapparna kan du köpa på http://www.elfa.se/se/index1.html

Av Langos

Jag slaktade just en för jag behövde plåten, kunde fått min annars

Av Langos

Oväntat att han skulle bli avstängd, jag hade det nästan på känn redan är jag läste hans inlägg

Av Langos

Vista blir nog det sista OS från MS som kommer gå att piratkopiera. När nästa OS kommer lär våra datorer vara så fulla av DRM etc att vi inte ens lär kunna få bild på skärmen om vi försöker installera något piratkopierat material.