Inlägg

Inlägg som Langos har skrivit i forumet
Av Langos

Japp, det kommer funka.

Av Langos

Kan man tänkta sig att ha två 1x120 mm radiatorer seriekopplade i ett P180? Jag är nämligen inte så sugen på att göra hål i toppen på chassit (för jag skulle nog sabba det) men det borde inte bli något problem med två 1x120 mm radiatorer i serie eller hur?

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av FjäskarN
Lycka till över huvudtaget. De som gör dessa apparater är nog _Väldigt_ medvetna om att folk kommer vilja slakta den på hårddisk och display. Och de har troligtvis listiga ingenjörer som omöjliggör detta. så, glhf.

mvh
fredrik

Jo, det låter ju som något tillverkaren skulle lägga tid och pengar på...

Av Langos

Tja, du kan ju alltid försöka skala den och bygga ett eget skal till den eller bara stoppa in den i datorn som den är och dra en USB-kabel utifrån och in i datorn.

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Lord E
Kan varmt rekommendera NZXT Apollo. Googla på nzxt apollo review om du vill ha recensioner Annars har jag precis skrivit en här:

http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&threadid=6...

Jag säger inget om chassit förutom att det kanske inte kan kallas för stilrent, inte i ordets vanliga meninga iallafall.

Av Langos

Superlim är inte termoplaster eller kanske rättare sagt termoelaster varför de inte smälter när de väl härdat. Enda sättet att bli av med det är antingen att lösa upp det eller slita av bort det, inget är att rekomendera.

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ibrgha88
Jag tror att dom ska improvisera bandbredd mm,

Improvisera? Är det en riktigt taskig översättning av improve eller?

Av Langos

Jag är stolt över min flickvän som inte köpte en rosa ipod, hon köpte en gräsgrön, bättre? I think soooo...

Jag är förvånad att det görs en dator som denna, är intresset tillräckligt stort från den kvinnliga kundbasen? Jag tror deffo inte att många män skulle köpa den iallafall.

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nadde
räcker det med 500w om man ska klocka ett 6400 till 3.2GHz och köra 6400-minnen? skulle även behöva ett agg som pallar dx10 kort, inte för att det är aktuellt för mig att köpa nu, men kanske om ett halvår.

Det beror nog lite på vilken kringutrustning du har men jag skulle säga att det är på gränsen till för lite, 600-650 W och du är på säkra sidan imo. Testa denna om du vill ha lite exaktare siffror; http://extreme.outervision.com/psucalculator.jsp

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DarKzY
Vaddå ligga på top??? Du har skit saker, MSI gör allmänt dåliga överklocknings bärdor och en skit E6600 med 8800GTX ?? Wtf dream on ..

Sämsta rigg man kan ha lol.

Kamma dej.

Av Langos

Skulle vilja se hårddisken som kan backaupp en 100gigbits uppkoppling

Av Langos

Jepp, har också ett bZerk, passar på att flagga för detta agg nu innan alla andra kommer och skriver Season S12 tills fingrarna blöder. bZerk och Cooltek är i stort sett samma agg men bZerk lyser lite blått. Ett Cooltek 600W för 1100 på gtek.se kanske?

Av Langos

Mmm, smakar det så kostar det antar jag och detta lär smaka ljuvligt.

Av Langos

Jag har ett BZerk 500W och det är tyst nog, det hörs inte alls i min P180-låda. Det enda som låter är den övre TriCool-fläkten som kommer med chassit.

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av maDa
Den box som lättast crackas vinner helt enkelt. Så är det.

Av Langos

Varför 3Dmark2001?

Av Langos

Jag skulle vilja se journalen i vilken detta publicerades, om det inte finns någon är det troligtvis vaporware. Låter bra men som med allt annat kommer det dröjja innan vi får se det användas på riktigt om vi får ser det alls.

Av Langos

Lite tålamod får de väl ha, jag tror nog försäljningen kommer igång när Vista släpps. Trodde de verkligen att de skulle stå utanför den svacka som hela hardvarubranchen genomlider just nu? Det är väldigt få personer som faktiskt köper nytt just nu, många väntar på Vista för att bestämma sig vad de ska ha osv medan andra väntar på ATIs svar för att se vilken som ger bästa prestanda för pengarna. Inget tålamod hos tillverkarna mao...

Av Langos

Det finns heatpipes som med hjälp av något poröst material får vätskan att vandra uppåt så pipen kan fungera upp och ner. Jag har letat lite men inte riktigt hittat någon info om hur det fungerar...

Edit: I den här artikeln står lite om hur kommersiella heatpipes fungerar: http://www.heatsink-guide.com/content.php?content=heatpipes.s...
Som jag trodde använder man sig av kapilärkrafter för att få vätskan att vandra från den del av röret där kondensation sker till den del där förångning sker. Vilken sorts heatpipe du har i din kylare är lite svårt att testa. Om den inte satt fast i en massa bafflar skulle du kunna testa av värma den övre delen av pipen medans du håller den vertikalt och se om den nedre delen plötsligt blir varm, blir den det har du en heatpipe som är oberoende av orienteringen.

Av Langos

Detta faller kanske inte riktigt under ämnet... Min flickvän blev blåst på 2 papp på Tradera, de pengarna lär hon aldrig se igen. I min mening var det om inte uppenbart så iallafall klart misstänkt när en person säljer 8 likadana nya mobiler ca 1000 kr billigare än vad man kan hitta dom någon annan stans. Själv hade jag inte gått på det men hon ville verkligen ha mobilen och tänkte väl att Tradera var säkert nog...