Microsofts kringutrustning har varit uppskattade bland datoranvändare, speciellt Intellimouse-mössen. Under våren 2023 berättade Microsoft att produktionen av kringutrustning skulle avvecklas och full fokus skulle i stället läggas på Surface-prylar av olika slag. Nu återvänder Microsofts kringutrustning under ny flagg.

Oväntat nog är det Incase som tar upp produktionen av Microsofts kringutrustning och dessa kommer säljas under nya flaggan Incase Designed by Microsoft. Företaget är mest kända för laptopväskor av olika slag och tillskottet med kringutrustning är första insteget till andra segment än väskor.

Designmässigt kommer det inte ske några stora förändringar med de nya produkterna, utan den stora skillnaden är att kringutrustningen kommer ha en Incase-logga i stället för Microsoft-logotyp. Vidare kommer Incase använda samma komponenter för att bygga kringutrustning samt använda samma logistikkedja.

Initialt är det 23 Microsoft-produkter Incase kommer sälja, men även nya produkter kommer tillkomma i butiken. Detta handlar om nya produkter som Microsoft började utveckla, men som aldrig tog sig till produktion.

Vilka Microsoft-produkter tycker du Incase ska börja sälja?