Test: Film

astro5.jpg

Astro Gaming A40

Den dova ljudbilden ihop med stunsen i basen gör sig fint under mullrande sekvenser i filmer, även om en del detaljer tenderar överröstas. Det blir också en trevlig upplevelse i tal eftersom rösterna får ett uppskattat djup. I tysta partier uppstår ibland ett väldigt lågt brummande ljud som kan vara en smula irriterande. Eftersom brummandet inte är ihållande kan det dock röra sig om externa faktorer, såsom störningar från datorn.

hyperx.jpg

Kingston HyperX Cloud II

För att vara ett headset i tusenkronorsklassen presterar Kingstons headset riktigt bra, men återgivningen av de lägre registren är fortfarande sämre än vad som skulle önskas. I exempelvis scener med mycket action är det dock inga svårigheter att låta öronen uppfatta och åtskilja vad som händer på duken.

logitech3.jpg

Logitech G930

Den något tunna basen gör att actionfilmerna inte får riktigt samma krut som med exempelvis Astro Gaming A40 och med tanke på priset förväntar vi oss mer. Däremot är musikarrangemang och tal detaljerat och låter riktigt bra över hela registret. Att modellen är trådlös är givetvis ett stort plus vid filmtittande eftersom det går att förflytta sig till soffan utan att göra snubbeltråd av kablaget.