#cooler-master

Cooler Master lanserar tangentbord med analog inmatning och Cherry MX-brytare

Cooler Master tar upp kampen mot aktörer som Wooting, med modellen MK850 som bestyckas med analoga Cherry MX-brytare för utvalda tangenter.

Cooler Master återupplivar V-serien med nätaggregatet V Gold

Cooler Masters V-serie av nätaggregat gör nu en återkomst i och med V Gold, med fyra helmodulära modeller certifierade enligt 80 Plus Gold.

Cooler Master SK630 och SK650 är mekaniska tangentbord med brytare i låg profil

Med Cherrys lågprofilbrytare MX Low Profile under huven släpper nu Cooler Master en duo mekaniska tangentbord, som levereras med RGB-belysning och ett nätt format.

Cooler Master lanserar spelmus med styrkors och OLED-panel

Cooler Master presenterar sin spelmus MM830, som bland annat särskiljer sig genom ett styrkors på pekdonets vänstra sida.

Cooler Master presenterar tre trådlösa mekaniska tangentbord med låg profil

Lågprofilbrytare signerade Cherry och trådlös anslutning över Bluetooth är ledorden för Cooler Masters nya tangentbord, som kommer i tre storlekar och med RGB-belysta tangenter.

Cooler Master förbereder nätaggregatsserien XG med egen plattform och tillverkning

Med siktet inställt på Corsair och Seasonic introducerar Cooler Master sina färska nätaggregat XG, vilka baseras på en helt egen plattform med ytterst städad layout och 80 Plus Gold-certifiering.

Testpilot: Cooler Master Mastercase SL600M – stilfullt chassi med modulär design

Med Mastercase SL600M visar Cooler Master en nedskalad och stilfull sida av sig själva för entusiaster som inte jagar efter regnbågar. Testpiloten "Laine" tar en närmare titt.

Cooler Master lanserar Mastercase SL600M – avskalat chassi utan RGB-belysning

Med sin senaste chassimodell SL600M skiftar Cooler Master fokus från belysning och utsvävande utseende, för att istället fokusera på en avskalad design och låg ljudnivå.

Cooler Master lanserar vinklad adapter för snyggare anslutning av 24-pinskontakt

Cooler Master underlättar nu för datorbyggare med en adapter, som gör det möjligt att ansluta moderkortets 24-pinskontakt med 90 graders vinkel.

Testpilot: Cooler Master Hyper 212 Black Edition – klassisk kylare i ny skrud

Testpiloten "Laine" testar den uppdaterade Cooler Master Hyper 212 med tilläget Black Edition i namnet. Det handlar om en prispressad kylare draperad i mörk nickel och borstad aluminium.

Cooler Master lanserar knappsatsen Controlpad med analog inmatning

Via Kickstarter lanserar Cooler Master knappsatsen Controlpad, som kan användas tillsammans med mus för analog styrning i exempelvis spel.

Cooler Master släpper Hyper 212 Black Edition – förbättrad kylning och RGB

Processorkylaren Hyper 212 från Cooler Master får ytterligare en uppdatering, denna gång i form av ett färgschema som går helt i svart samt förbättrad kylarprestanda.

Cooler Master Cosmos C700M är premiumchassi med modulärt inre

Välrenommerade Cooler Master utökar sortimentet med en påkostad datorlåda med fokus på modulära funktioner. På menyn står ett rymligt innandöme, härdat glas och en saftig prislapp.

Cooler Master lanserar den slutna vattenkylaren Masterliquid ML360R RGB

Välrenommerade Cooler Master utökar Masterliquid-familjen med bolagets första slutna vattenkylare med 360 mm-radiator, som ackompanjeras av en trio RGB-belysta fläktar.

Cooler Master släpper spelmusen CM310 – 10 000 DPI för 300 kronor

Cooler Master breddar portföljen med en spelmus avsedd att passa de flesta, där en attraktiv prislapp, gummerade sidogrepp och en högupplöst optisk sensor ska locka köpare.