#dreamhack

5

Dreamhack Winter skjuts till nästa år

Vinterns stora spelfest får samma behandling som sommarens Dreamhack, det vill säga ett nytt och ännu obestämt datum år 2021.

21

Dreamhack Summer 2020 ställs in

För den som siktade på Dreamhack till sommaren ändras nu planerna, när evenemanget skjuts fram till nästa år.

10

Dreamhack Summer 2020 skjuts upp

Coronavirusets utbrott och smittorisken gör att även Dreamhack Summer senareläggs, samtidigt som framtiden för Master är oviss.

19

Throwback Thursday – SweCstraße på Dreamhack 2003

Det är dags för årets Dreamhack Winter i Jönköping. Vad passar då inte bättre än att kika i DH-backspegeln?

13

Vinnare korade i Dreamhack Casemod Championship på Dreamhack Winter 2018

Vinterns tuffaste kamp är nu avgjord när jurymedlemmarna i Dreamhack Casemod Championship 2018 har sagt sitt och presenterat vinnarna på stora scenen inne på LAN-festivalen i Jönköping.

25

Rösta fram ditt favoritbygge i Dreamhack Casemod Championship Open Class 2018

Finalisterna till Dreamhack Casemod Championship Open Class har under kvällen valts ut och nu återstår det att låta SweClockers medlemmar rösta fram vinnaren i kategorin Medlemmarnas val.

7

SweClockers och AOC Gaming på Dreamhack Winter 2018 – detta händer i montern

På fredag öppnar Sweclockers och AOC Gaming upp dörrarna till sin gemensamma monter på Dreamhack Winter 2018 – komplett med spelturneringar, quiz och socialt samkväm.

I samarbete med Komplett
4

Sju vinner dubbel uppsättning biljetter till Dreamhack Winter 2018

Efter hård gallring vinner sju nostalgiker biljetter till Dreamhack Winter 2018. Ett stort grattis till vinnarna önskar vi på SweClockers och Komplett!

I samarbete med Komplett
48

Tävling: Berätta om ditt bästa LAN-minne och vinn biljetter till Dreamhack Winter 2018

Nostalgin flödar inför årets Dreamhack Winter. För dig som vill besöka datorfestivalen bjuder Komplett upp med en tävling, där dina bästa LAN-minnen kan ge inträdesbiljetter.

7

Finalister vidare till Dreamhack Winter 2018 för Casemod Championship

Sju proffsmoddare av rang går vidare till finalen i Casemod Championship, som äger rum den 2 december under Dreamhack Winter 2018 på Main Stage.

I samarbete med Komplett
11

Intervju: Johan "C4B12" Nyman bygger små datorer till Dreamhack

En liten dator kan vara minst lika intressant som en stor. Vi fångade datormoddaren och forumprofilen Johan Nyman för en pratstund om Dreamhack och byggandet av små datorer.

24

Kom och häng i SweClockers och AOC Gamings monter på Dreamhack Winter 2018

Om en månad styr SweClockers skutan mot Jönköping för att tillsammans med AOC Gaming smälla upp en monter på Dreamhack Winter 2018 – givetvis med roliga aktiviteter och tävlingar.

8

Tävla i Dreamhack Casemod Championship på Dreamhack Winter 2018

Det nalkas snö, slask, bitande kyla och Dreamhack Winter, där proffs och taggade nybörjare inom moddning åter går upp till kamp i Dreamhack Casemod Championship.

7

Vinnare korade i Dreamhack Casemod Championship på Dreamhack Summer 2018

Årets kamp i Dreamhack Casemod Championship stod mellan allt från miniatyrbyggen till massiva skrivbord, och juryn har nu korat vinnare i de olika kategorierna.

5

SweClockers följer med bakom kulisserna på Dreamhacks Counter Strike-turnering

Dreamhack är inte bara en LAN-fest utan också centrum för ett flertal tävlingar i e-sport. SweClockers tar tillfället i akt och kikar in bakom kulisserna på CS:GO-tävlingen.