#hp

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

41

HP anmält för falsk marknadsföring – miljömärkta trots inlåsning

HP-skrivare med miljömärkningen EPEAT låser användare till företagets patroner, trots att det bryter mot reglerna för märkningen.

27

HP pajar skrivare med sin egen mjukvara

Efter en uppdatering tidigt i maj fylls HP:s supportforum av upprörda användare vars skrivare varit helt oanvändbara i flera veckor.

Sponsras av HP
39

Testpilot: HP Smart Tank 5107 – påfyllbar skrivare för prismedvetna

Testpiloten Björn Endre har fått det något annorlunda uppdraget att testa en skrivare. HP Smart Tank 5107 är en variant som kapar kostnader genom påfyllnadsbläck.

152

HP säger stopp för tredjepartsbläck i skrivare

Ny uppdatering till HP:s skrivare blockerar användandet av bläckpatroner från tredjepartsföretag.

34

HP Dev One är bärbar dator med Pop OS

HP:s senaste bärbara dator är frukten av ett samarbete med System76 och riktar sig till utvecklare på jakt efter Linux-baserad arbetshäst.

32

Försäljningen av datorer börjar peka nedåt

De flesta större tillverkare har levererat färre datorer det första kvartalet i år jämfört med 2021, men det går uppåt för Asus och Dell.

25

Intel Arc-grafikkort släpps snart – brett stöd hos partnertillverkare

Inför lanseringen av Intels grafikkort finns brett stöd hos datortillverkare, där alla stora namn har Arc-bestyckade datorer redo.

27

AMD Epyc-servrar kapades med syfte att bryta kryptovaluta

HP-signerade servrar utnyttjas genom säkerhetshål med Java-biblioteket Apache Log4j, för att gräva kryptovaluta till ett värde av över en miljon kronor.

12

Taiwanesiska datortillverkare överväger bygga fabriker i Europa

Politiska spänningar, skattelättnader, strömavbrott och ökade arbetskostnader i Kina får datortillverkare att rikta blickarna västerut.

31

HP listar AMD Ryzen 7000 för stationära datorer

Komponenter från framtiden tar enligt HP plats allt-i-ett-datorer inom kort, där specificerade Ryzen 7000 kan vara tecken på att nyheter är på gång.

47

HP röjer Nvidia Geforce RTX 3080 Super

HP:s nya allt-i-ett-dator Envy 34 påstås ha "upp till Geforce GTX 3080 Super-grafik" vilket kan bekräfta nytillskott i RTX 3000-serien.

40

Asus bärbara datorer utrustas med OLED-paneler från Samsung

Samsungs satsning på OLED-paneler för bärbara datorer får luft under vingarna med Asus som storkund.

29

Intel har sålt sina sista Itanium-processorer

Intels alternativ till x86 tar sitt sista andetag efter en 20 år lång karriär. Plattformen såg begränsade framgångar men fann stöd hos partnern HP.

Sponsras av HP Store
58

Bärbar dator för stationär användning kniper vinsten i OMEN-tävlingen

SweClockers medlemmar röstar fram en dator konfigurerad för att flyttas inom bostaden, för att bara stå framme när den används.

Sponsras av HP Store
58

Rösta fram den optimala OMEN-speldatorn

Nu är det dags för SweClockers medlemmar att välja favoriten bland de välbalanserade bärbara speldatorerna, som konfigurerats i HP-tävlingen.