#lenovo

36

Lenovo Yoga Slim 7 – en utmärkt bärbar dator med Ryzen 4000

Testlabbet får besök av Lenovo Yoga Slim 7, vilken ska erbjuda bra mobilitet ihop med hög prestanda och lång batteritid.

24

Lenovo lanserar nya bärbara datorer – Thinkpad X1 Nano och interna hörlurar

Lenovos nya bärbara datorer för hösten 2020 innefattar bland annat tunna Thinkpad X1 Nano och Thinkbook 15 med inbyggda hörlurar.

24

Lenovo släpper arbetsdatorer med Ubuntu Linux i Sverige

Lenovo utökar nu utbudet av stationära och bärbara arbetsdatorer med operativsystemet Ubuntu Linux förinstallerat.

128

Geforce RTX 3070 Ti med 16 GB GDDR6 hittar ut på webben

Nvidia har knappt hunnit avtäcka Geforce RTX 3000-serien innan nya läckor avslöjar Geforce RTX 3070 Ti med 16 GB GDDR6-minne.

I samarbete med Lenovo
20

Testpilot: Lenovo Legion 7i – Gaminglaptop med Intel Comet Lake

Björn Endre tar en titt på den bärbara datorn Lenovo Legion 7i, en kompakt dator med toppkomponenter från Intel och Nvidia.

12

Lenovo satsar på Legion-märkta moderkort

Konkurrensen bland moderkortsmakare hårdnar då kinesiska Lenovo ser ut att utveckla egna moderkort i produktfamiljen Legion.

I samarbete med Lenovo
52

Testpilot: Lenovo Legion Y27Q-20 – spelskärm med 2 560 × 1 440 pixlar i 165 Hz

Lenovo kliver in på allvar på PC-spelmarknaden med deras nya bildskärm på 27-tum, 165 Hz, 2 560 × 1 440 pixlar och stöd för Freesync.

5

Lenovo avtäcker bärbar Yoga-modell med 5G

Under CES 2020 börjar 5G-nätverken göra sitt intåg i bärbara datorer, och Lenovos Yoga 5G blir bland de första med inbyggd teknik från Qualcomm.

9

Vi klämmer på Lenovo Thinkpad X1 Fold med vikbar OLED-skärm

På plats i Lenovos bås på CES tar redaktionen tillfället i akt att kika närmare på Thinkpad X1 Fold – en bärbar hybriddator med vikbar OLED-skärm.

22

Lenovo omdefinierar den bärbara speldatorn med Legion Y740S

Med slimmad design tar Lenovo ett nytt grepp om den bärbara speldatorn med Legion Y740S, som paras ihop med en grafikkortsdocka.

15

Lenovo presenterar Thinkpad X1 Fold – vikbar hybriddator med Windows 10

I gränslandet mellan bärbar dator och surfplatta avtäcker Lenovo världen första vikbara 13-tummare, som blir det senaste tillskottet i Thinkpad-serien.

47

Lenovo Smart Clock – låter uselt men har koll på vädret

Att vakna till en uppkopplad klocka kan tyckas meningslöst – men är samtidigt rätt trevligt. Häng med när Jonas och Emil diskuterar varför.

30

Motorola och Samsung förbereder nätta flip-telefoner

Dåtidens vikbara telefoner återkommer i ny tappning när både Motorola och Samsung förbereder flip-telefoner, där förstnämnda kan avtäckas snart.

61

Lenovo Thinkpad X390 – utmärkt och välbyggd arbetshäst

Hög kvalitetskänsla, god portabilitet och vasst tangentbord är några av ledorden för Lenovos bärbara dator Thinkpad X390, som idag ska sättas på prov ordentligt av SweClockers.

23

Intel: "Bärbara datorer med vikbara skärmar tidigast 2021"

Telefoner med vikbara skärmar är nästa stora teknikskifte för telefonmarknaden, men enligt Intel är tekniken för bärbara datorer minst två år bort.