Tävlingar och erbjudanden i Komplett Geek Week

Artikelarkiv

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

42

Unity pudlar om nya avgifterna

En dryg vecka efter Unitys katastrofala lansering av en ny prismodell för spelmotorn har företaget presenterat en reviderad modell och ber om ursäkt.

13

MSI skrämmer upp Intel Core i9-14900K till 6,3 GHz automatiskt

Med enbart veckor kvar till lansering framgår att MSI:s nya Z790-moderkort kan ta Intels kommande flaggskepp väl över 6,0 GHz.

22

Krönika: När varje gamer blir en utvecklare

Text, ljud, bild och video är redan där. Nu är världens största underhållningsindustri också på väg att bli användargenererad, skriver Magnus Aschan.

36

Valve: "Steam Deck 2 flera år bort i tiden"

Enkelhet för spelutvecklare, konsumenter och otillräckliga tekniska framsteg är argument för att inte uppgradera Steam Deck.

124

Helgsnack: Hur ser ditt hemnätverk ut?

Har du kablar som sträcker sig över hela boendet eller har du anammat framtiden med mesh-lösning? Hur ser nätverket ut hemma hos dig?

52

Två tredjedelar av världens telefonaktörer utraderade sedan 2017

Flera år av pandemi och en ekonomi i motvind slår hårt mot lokala telefontillverkare, som på blott 6 år sjunkit med närmare 500 aktörer.

88

EU senarelägger ”Chat Control 2.0”

Det kontroversiella lagförslaget om digital övervakning som allmänt kallas ”Chat Control 2.0” kommer inte diskuteras vid nästa ministermöte och ska omarbetas.

35

Skadliga ämnen hittade i många billiga elektronikprodukter

Kemikalieinspektionen har undersökt laddare, hörlurar och annan hemelektronik, och hittade för höga halter av bland annat bly och ftalater i nära hälften.

64

Spotifys Hifi-abonnemang kan äntligen vara på väg

Kod i Spotify-applikationen visar att företagets kraftigt försenade "Supremium"-abonnemang med högupplöst, okomprimerat ljud snart kan släppas.

Sponsras av Komplett
440

Peppa inför Komplett Geek Week – tävlingar och erbjudanden hela veckan!

Komplett laddar upp inför en fullspäckad vecka exklusivt för SweClockers med roliga aktiviteter, tävlingar och kampanjer – samt stor livestream i Bonanza Live.

39

Storbritannien vänder – Microsofts Activision Blizzard-affär får preliminärt godkänt

Microsofts plan om att sälja molnrättigheter till Ubisoft skingrar tvivel hos konkurrensmyndigheten CMA, som öppnar för att låta affären gå igenom.

26

Razer utlovar ljus framtid i gaming-rummet

När RGB i datorn och på skrivbordet inte räcker till introducerar Razer belysning i regnbågens alla färger och för rummets alla hörn.

9

Fortfarande ingen Arc 580 ett år efter avtäckandet

I september 2022 presenterade Intel specifikationerna på fyra kommande Arc Alchemist-grafikkort. Bara tre av dem har släppts.

17

Microsoft uppgraderar Surface Laptop Studio med RTX 4060

Dubblerad hastighet från föregångaren är vad som erbjuds när Microsoft presenterar uppföljaren till Surface Laptop 2.

64

Årets stora Windows 11-uppdatering släpps den 26 september

Windows Copilot, inbyggt stöd för RAR-filer och mycket annat ingår i höstens stora uppdatering av Windows 11.