Artikelarkiv

32 387 artiklar i arkivet
33

Netflix reklamabonnemang verkar sakna offline-tittande

Kod i Netflix IOS-applikation indikerar att streamingtjänstens kommande reklamfinansierade abonnemang saknar möjlighet att ladda ner filmer och serier.

105

Quiz: Medelålders mikrodatorer

Commodore 64 firar 40 år och då passar det bra med ett quiz om gamla mikrodatorer.

21

Corsairs nya SSD når hastigheter på upp till 10 GB/s

Bolagets kommande SSD-enhet MP700 ska tack vare en ny kontrollerkrets med stöd för PCI Express 5.0 kunna nå sekventiella läshastigheter på 10 000 MB/s.

37

Embracer vill ha rättigheterna till Sagan om ringen

Svenska speljätten Embracer vill köpa upp Middle-earth Enterprises, som äger rättigheterna till Sagan om ringen och Bilbo – En hobbits äventyr.

82

Krönika: Commodore 64 fyller 40 år

Commodore 64 firar 40 år. Har någon annan dator betytt så mycket för framtiden? Chefredaktören delar med sig av lite nostalgi och minnen.

14

Intel Arc A380 billigare än Radeon RX 6400

Om mindre än en vecka finns Intel Arc A380 att köpa i Nordamerika, med en prislapp som stannar en bit under den jämförbara rivalen från AMD.

28

Försäljning av hårddiskar minskar med 15 procent

En rapport för årets andra kvartal visar att försäljningen av hårddiskar minskar. Samtidigt är den levererade lagringskapaciteten stabil.

Sponsras av Samsung Electronics Nordic
15

Rösta fram de somrigaste bilderna i Samsungs fototävling

Det är dags att rösta fram vinnarbilderna i Samsungs tävling. Dyk in i omröstning och uppfylls av sommarkänslor.

27

Snabbtitt: Fractal Design Focus 2

Calle och Jonas tar en titt på Fractal Designs nylanserade "budgetchassi" Focus 2, där modellens nedskalade utförande inte riktigt stämmer överens med prislappen.

6

Logitech släpper hörlurar till Meta Quest 2

Logitech vill förbättra ljudupplevelsen för användare av VR-headsetet Quest 2 genom att lansera hörlurstillbehöret Chorus.

59

Sony kan ha PC-launcher på ingång

Indikationer om att Sony har en Playstation-launcher på gång till PC har hittats i samband med nya Spider-Man Remastered.

125

Veckans fråga: Var har du din dator?

Är du en skrytmåns och har din dator på en piedestal, eller är datormaskinen gömd långt in under skrivbordet? I veckans fråga undrar vi kort och gott var du har din dator.

24

Skrivbordet Lumina Desk är försett med OLED-skärm

Lumina Desk ger användare mer skärmyta tack vare en inbyggd OLED-panel på 24 tum.

34

Snabbtest: Grafikprestanda i Marvel's Spider‑Man Remastered

Spindelmannen svingar sig över från Playstation till PC i ett av de senaste årens mest hyllade actionspel. Calle sparkar igång redaktionens testrigg för ett snabbt prestandatest.

42

AMD avtäcker Ryzen 7000 den 30 augusti

AMD tar bladet från munnen och bekräftar det officiella datumet för avtäckandet av processorerna i Ryzen 7000-serien, där dessa ska presenteras under ett livesänt evenemang.