Comviq Black friday erbjudande

Permalänk
Medlem

Comviq Black friday erbjudande

Behöver en ny mobiltelefon och då jag redan har Comviq som operatör så verkade deras black friday erbjudande av en Samsung s8+ med studentabonnemang för 385kr i månaden som en bra deal.
Då jag då ska beställa mobilen så går jag ej igenom den automatiska kreditkontrollen. Kan bara tänka mig att enda anledningen till att den inte skulle gå igenom är för att jag endast sommarjobbar under somrarna eftersom jag studerar på heltid.

Startar då en chatt med Comviq för att se hur vi ska lösa detta så jag kan ta del av deras erbjudande. Naiv som jag är så tänker jag att det kommer gå bra, är ju bara att manuellt godkänna eller att jag kan betala av hela summan på direkten. Men så fel man kan ha. Det är tydligen omöjligt för Comviq att lösa detta. Personen jag chattade med hörde av sig till "ledningen" och där gjorde de absolut inga undantag. Hur kan ett företag helt strunta i sina kunder på detta sätt? Har haft Comviq i över 2 år men funderar nu på att byta.

Var tvungen att skriva av mig! Är så less på att vissa företag inte bryr sig det minsta om sina kunder.

Om någon annan student som ej jobbar vid sidan om studierna lyckas beställa så hade det varit kul att veta!

Permalänk
Medlem

Kreditkontrollen på Comviq kollar inte din inkomst vad jag vet, bara om du inte betalat fakturor tidigare/varit hos Kronofogden etc. Om du har någon sådan prick tillåter de inte att du tar saker på avbetalning, vilket enligt mig är ganska föreståeligt.

Permalänk
Medlem

@Hazelberg: Då är det bara ännu konstigare. Har aldrig varit hos Kronofogden, har aldrig ens så mycket som fått en förseningsavgift på en faktura.

Permalänk
Medlem

@Joanjii: Möjligt att jag har fel då. Har själv jobbat på Comviq och kan inte minnas att vi kollade inkomst, men det kan ju också ha ändrats.

Permalänk

Har hänt för mig också. Jobbar endast sommar och har inte gått igenom deras automatiska kontroll. Var bara att ringa så fixade dem det på några minuter. Inga problem alls!

Visa signatur

Asrock steel legend B550M, Ryzen 5800X, ROG RYUO 240, G.Skill Trident Z Neo DDR4 3600MHz 2x16GB, ASUS GeForce RTX 3080 10GB, Samsung 980 M.2 NVMe 3.0 Black 1TB, Kingdian 480gb ssd, Corsair RM550X, Skärm: LG 27gl83a-b

Permalänk
Medlem

@Tjockberg: Verkade vara så att dom manuellt inte kunde godkänna på grund av att det var black friday erbjudande, vilket för mig låter som en väldigt konstig restriktion :/

Permalänk
Medlem

det kan inte vara att det är klarna? hade själv lite problem med dom, när jag skulle köpa en smart klocka på webhallen.