Permalänk

Musen lyser fast datorn är avstängd!

Gday!

Jag har installerat en ny dator och nu är det så att musen lyser trots att datorn är avstängd! För det första undrar jag varför/hur och för det andra hur f*n jag fixar det.

Tnx i förhand för alla svar!
Tuffejalle

Visa signatur

Ingenting försvinner, allt finns kvar!

Permalänk
Medlem

Har samma problem, måste slå av strömmen på grendosan :/ Kör på PS2-kontakten förövrigt, hade inte samma problem med USB (som iofs inte ville fungera korrekt, därför jag bytte).

Visa signatur

The only problem with Microsoft is they just have no taste. They have absolutely no taste. And I don't mean that in a small way, I mean that in a big way, in the sense that they don't think of original ideas, and they don't bring much culture into their products.

Permalänk
Medlem

Strömmen går ju fortfarande runt i datorn även om du inte har den på ..

Visa signatur

🖥️ Intel 12700K@5.3GHz ~ ASUS TUF Z690 PLUS WIFI D4 ~ 32GB Ballistix 4000MHz CL16 ~ PNY GeForce RTX 4080 Verto ~ Fractal Define 7 Compact ~ Seasonic FOCUS GX 750W ~ Noctua NH-D15 ~ WD SN850 NVMe 1TB ~ Kingston NV1 NVMe 2TB

Permalänk
Medlem

Ni har en strömbrytare på nätagget bakom datorn. Stäng av där om ni vill att den ska vara helt av. Det är så det fungerar nuförtiden.

Permalänk

mm, men det är lite krångligt att behöva slå av hela datorn va. Mina andra möss fungerar som de ska dvs. de lyser f*n inte när datorn är avstängd. Att man skulle behöva strypa nätaggregatet för att musen inte skall leka julafton ska ju inte vara nödvändigt, eller hur.

Visa signatur

Ingenting försvinner, allt finns kvar!

Permalänk
Medlem

släng en handuk eller nått över musen så slipper du stänga av datorn.

Visa signatur

"Det är svårt att kontrollera studsar, det kan man inte ens göra i verkliga livet."

Permalänk
Medlem

Själv har jag en förgeningsdosa (sån där med strömbrytare) som ligger brevid skärmen. Datorn och alla tillbehör är inkopplade. när jag stänger av datorn avlutar jag windos och sen trycker på strömbrytaren på förgreningsdosan. Hur smidigt som helst

Visa signatur

Last FM - Slappis.Net - Petterssons.Org - Årets idiot 2004

Botten upp, resten i håret!

Bahnhof 100/100/Mb/s villafiber

Permalänk
Medlem

tja, den här tråden gav upphov till mycket garv