[D3] Builddatabas i RoS

Permalänk

Klass: Witch Doctor

Build: NoPet/Hög DPS

Föremål som är ett måste: Inget egentligen. Mitt gear

Föremål/set som jag rekommenderar: Mana/kill eller Mana/sec som Manujamas Way, Zunimassa's Haunt eller Raiment of the Jade Harvester

Stats o sikta på: 51%+ Crit Chance. Då är det troligare att det blir en critical hit än att det inte skulle bli en. Med min har jag 56% och uppskattningsvis crittar jag 70% av alla gånger någon attack skadar, istället för 56%. Såklart är det nödvändigt med hög Crit Dmg. Även +Cold Dmg kan vara bra.

Beskrivning: Denna builden kör jag med eftersom jag alltid kör med 1-2 tanks. Hela idén är att man ska kunna göra så stor skada som möjligt på en person hela tiden. Spirit Barrage utan runa skadar 425% weapon damage vilket är ganska mycket för WD, den sträcker sig också långt. För att man ska kunna använda den utan att få slut på mana används Rush of Essence och alternativt The Spirit is Willing. Klarar man sig utan så mycket mana regeneration kan Well of Souls användas istället. Gruesome Feast och Grave Injustice används också för att boosta mana regeneration. Den sista passiva jag brukar använda är Spirit Vessel, för det där extra livet. Spirit Walk med Honored Guest är bra när man vill ha lite extra mana/fly och även Soul Harvest, Swallow your Soul används för att få extra damage och mana. Eftersom jag har extra Cold dmg så kör jag med Frozen Piranhas, dessutom är den rolig och effektiv "nersaktare". Som Secondary får man ha någon AOE-skill som till exempel Zombie Bears / Pile On eller Acid Cloud och den sista skillen kan man bestämma själv.

Som ni märker så är det ganska mycket mana regeneration skills och det är för att jag inte har hittat ett fullt set än med extra regeneration, många skills kan klart bytas ut då.

EDIT: Det som är kul med hög Crit chance + Spirit Barrage, Well of souls är att det regnar gula siffror över skärmen nästan hela tiden

Visa signatur

E-penis: Raven
Tangentbord: LongPlanck

Såld: El Diablo, MakerBox 1.0, MakerBox 2.0, Nucleus, Tetris, Molly