Helsvensk guild rekryterar till WoW Classic Alliance PvE

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2016

Helsvensk guild rekryterar till WoW Classic Alliance PvE

Vanheim Gaming rekryterar spelare till World of Warcraft Classic!

Vanheim kommer att spela ALLIANCE på Mirage Raceway

VANHEIM är en svensk multigaming community som fokuserar främst på MMO, men som även har en del spelare i andra spel. I World of Warcraft är vi hemmahörande på EU-Kazzak sedan releasen av Legion. Vanheims filosofi grundar sig på en icke-elitistisk grund där spelaren bakom tangentbordet alltid kommer först.

Vi tror på en spelmiljö där varje individuell spelare väljer när och i vilken omfattning de vill spela ett spel.

Vi har en aktiv social spelmiljö med levlargrupper, dungeongrupper och en förhållandevis aktiv discordchat där många är inloggade även när de inte spelar aktivt. Åldern på våra medlemmar varierar så det finns ingen åldersrestriktion. Det enda kravet är att man förstår och agerar utefter communityns regler om uppförande och grundfilosofi. Båda dessa finns lättillgängliga för läsning på [vanheim.se].

Nu har vi förutom fortsatt spelande i BfA siktet inställt på CLASSIC Det finns möjlighet att ta del av vår discord redan nu och du är även välkommen att spela med oss i BfA, där vi kör Horde på Kazzak.

För invite eller frågor är du välkommen att kontakta någon av våra officerare (Veilah, Bwares, Staminapls, Bufflobävern, Tjenadin) ingame eller ta kontakt med någon av oss i discord, se länk nedan.

vanheim.se
https://discordapp.com/invite/y8jYWHU
https://www.youtube.com/channel/UCHPFwqfkdNH-GDPKCbEdZvQ/vide...

Så om du vill ha kul medan du spelar, träffa nya vänner och finna din egen personliga nisch i spelvärlden online kommer du trivas bra i Vanheim. Vi kan nästan med säkerhet garantera att du kommer uppskatta tiden du lägger hos oss!

// VANHEIM