Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mr.Borka
Det som ATi missat enormt på nu är ju att de utvecklar ett helt nytt chip för produkter som skall slåss medd 8800GTX/ultra då Nvidia redan lanserat sitt nya chip fram till dess, om inte innan, ATi är klara med sitt. De har inte världens budget att köra på, så jag förstår inte hur de prioriterar för tillfället.

Jag skulle vilja se en total dumpning utav RV670 kretsen och lägga vartenda öre på att få ut R700 i tid, då med en total uppsättning produkter som kan stå varenda konsument till hands - folk som bara vill ha DX10 stöd och ha höga upplöningar för kontorsarbete upp till skaran dedikerade enthusiaster. Självklart skall de kunna ha visst andrum så de kan överleva ifall R700 inte skulle bli en sådan succé såklart. Men de får lägga på ett kol nu och strunta i produkter som ändå kommer glömmas bort av skaran bara en månad efter en potentiell lansering.

Helt rätt. Fast det vi inte heller får glömma är att det är inte HD2900XT som ATi tjänar stålar på. Det är kort som HD2400XT, det vill säga low-mid kort. Men som du säger, dom får lägga på ett kål.

Visa signatur

Min musik
@albinloan
Allt vi kan tänka, kan vi skapa.