Black And White h2o

Två nördar har snackat i ett halv år om att göra en modd! Men tillslut bestämmer de sig för att starta en! Marcus springer så fort han bara kan över till Pontus hus för att slänga upp pontus gamla skit chassi på arbets bänken, klockan är nu 21.00. Men när de två vännerna kommer ut i garaget får de se att något inte riktigt stämmer! arbets bänken + hela jävla garget e fullt med skabbig jävla spillolja från de ena och de andra, verktyg överallt och massa jävla smuts! MEN VAFAN! de låter sig inte övervinnas så de tar tag i sopsäcken och närmar sig bänken! slänger i princip 90% av allt skit på bänken städar upp alla verktyg hänger upp lampor i taket, men de sista återstår! all fucking jävla olja! fram med avfettnings dunken, de går åt ca 20 liter för att få ren bänken! klockan är nu 01.30 och vi är klara! all denna tid är effektivt arbete och vi har inte slappat utan slitit och kämpat våra små rumpor av oss! dags att slänga upp chassit! MEN.... först en tupplur på 12 timmar!

Nästa Dag!
Marcus springer återigen hem till Pontus, han springer med ett stort glatt léende på läpparna för nu vet han att idag ska de moddas! vid uppfarten möts han av en precis lika glad Pontus och de två vännerna beger sig in i garaget! de skabbiga chassit står redan på bänken och väntar! Och 0,001 sec senare börjar de modda sitt chassi! resten av historien får ni följa i detta projekt!

ni får ursäkta dröjsmålet av ni uppdateringar men vi har varit lite upptagna med de ena och de andra! uppdateringar kommer inom kort!

tack till alla som orkar följa och kommentera detta nördiga lilla projekt!:P