Project Hallucination

3.8
22 röster
Skapat
2011-02-04
Senast ändrat
2011-02-05
Visningar
7 105

Bland de största "fulltower"-chassin och bland de absolut bästa som är anpassade för vattenkylning ska nu byggas ihop till ett vattenkylt monster. Dubbla XPCS 480 radiatorer, upp till 12 fläktar, GTX 480 med Koolance Block, i7-930 med Koolance-360 CPU block, EK's DCP 4,0/2,2, 4-5 meter slang och mycket annat!

Då chassit är så stort och det såg lite tomt ut först försökte jag hitta på en lösning. Jag gillar att hitta på saker och jag såg några kul bilder på "Loch Ness odjuret". Jag alltid varit fascinerad av drakar, bestar och reptil-liknande djur så det blev inspiration till mitt val för att fylla upp chassit. Det blir en grön "slingrande" slangdragning. Chassit är trots allt designat för att få plats med ett E-ATX kort så det finns väldigt gott om plats och hål att leka med slangen!

Antec Twelve Hundred vs LD-PC-V8

Antec chassit, det närmaste, är ett någorlunda stort chassi som de flesta vet. Det är dock inget i jämförelse med giganten som nästan skulle rymma en Antec innuti.

LD-PC-V8 - rätt upp och ner

Helbild på chassit som LittleDevil på vårt eget forum sweclockers har designat!

Hål för radiatorn

Detta mönster är nog det som gjorde mig helt såld på detta chassi.

Framsida och baksida av chassit

Visar nätmönstret för de två 140mm fläktarna fram över HDD-rack och för den slutna undre delen av chassit där nätagg och en av 480 radiatorerna sitter. Gillar att det är slutet då den varma luften inte går in över moderkortets kylflänsar, det blir tillräckligt varmt där ändå med kraftig överklockning!

Uppdelad bak/framsida!

Avtagbar bak och framsida så man kan välja var man vill öppna. Du kan lätt bryta dig in bakom moderkortet där ett stort hål finns för att komma in bakom processorn/kabeldragning eller den undre sektionen för att pilla med radiatorn!

Kanten är gjord med ett snyggt mönster och inte bara en rak ful kant!

Mönstret i bättre bild

Jag har inga ord för detta.

Moderkortet innan montering

P6X58D- Premium, någorlunda bra kylning men framför allt trevligt att klocka på!

Paket med radiatorn

Här ska radiatorn sitta, på högra sidan av moderkortet och intill HDD-racket!

Reservoir Unboxing

Fint paketerat paket från EK som vanligt med den nya Multi-option reservoiren på 250mm!

EK Multioption reservoiren

Här är det som ingår, "anti-cyclone"-modul med EK-loggan på, hållare om du vill fästa reservoiren någonstans samt lite påse med skruvar!

EK's Black Nickel fittings

EK kan sina grejer, vackra saker helt klart.

Sparklers!

Bling bling helt klart. 13/19 Black Nickel Compression Fittings i närbild!

Fläktar monterade på rad

Revoltec Dark Green LED 120mm fläktar. Klart min nya favorit i LED-fläkt djungeln. Låter inte mycket, någorlunda tryck och klarar att gå i väldigt låg RPM med fläktkontroller! Eftersom jag har 2x 480 Radiatorer vill jag kunna köra fläktarna på lågvarv när man ska t.ex. sova inom "skotthåll" av datorn! ^^

Corsair smyger

Trofasta Corsair 1000w smyger och här ser ni även att det finns ovanför nätagget så det kan få luft, även det i samma design liksom de andra fläktarnas hål.

Test av

Test av fläktarna "in action", det är värt att nämna att fläktarna har olika effekter på fram och baksida. Bildexempel kanske kommer senare men på framsida ser det ut som små strålkastare från ett hört och paralellt med kanten ut över bladet medan på baksidan så ser ni lite av den rundade effekten ni ser här på bilden. Från sidan ser man lite av båda.

Toppen av chassit!

Revoltecfläktarna syns genom fläktgallret. 4x120mm radiator under. Tyckte effekten blev lite rolig med den röda belysningen mot de gröna fläktarna!